Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako izgleda u vasem domu? 27.10.2010 23:04:27
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ilhana neka je sa srećom. samo ja ti ovo upozorenje ne kontam...ama nikako.
pa vidis li zeno zidove? :P
ti krecis sad pa sad a pogledaj ove kako joj je prljavo....
pa bona ilhana tek si je kupila.... tako sam ti slike i gledala...sad ćep ti to majstorima dobrim dati ima da sjeva čistoća za 5 dana
RE: Kako izgleda u vasem domu? 27.10.2010 23:05:47
Ilhana RR
Ma nemogu da zamislim da je mogla da zivi u onoj prljavstini i u onom smradu.... kad sam otvorila frizder onaj u ostavi umalo nisam povratila kako je smrdilo....
RE: Kako izgleda u vasem domu? 27.10.2010 23:23:17
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ilhana sa srecom
koliko soba ima?
Imaju tri spavace sobe, na gornjem spratu ako hocemo mozemo napraviti jos jednu a ova sto ce biti Lamijina soba je nekad bilo dvije sobice... al dosta nam je ovo ;) nekad kad budem imala ako Bog da 4 djece pa cu tada mozda napraviti vise soba... tj ako jos budem zivila u svedskoj :P
RE: Kako izgleda u vasem domu? 27.10.2010 23:28:02
Visnja RR
ilhana sa srecom
koliko soba ima?
Imaju tri spavace sobe, na gornjem spratu ako hocemo mozemo napraviti jos jednu a ova sto ce biti Lamijina soba je nekad bilo dvije sobice... al dosta nam je ovo ;) nekad kad budem imala ako Bog da 4 djece pa cu tada mozda napraviti vise soba... tj ako jos budem zivila u svedskoj :P
taman da joj dignes cijenu kad se budes vracala u BiH
RE: Kako izgleda u vasem domu? 27.10.2010 23:36:11
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ilhana sa srecom
koliko soba ima?
taman da joj dignes cijenu kad se budes vracala u BiH
InshAllah! =))
Vec u decembru ako Bog da kad budemo gotovi sa radovima kazu nam da ce vrijediti oko 150 000 KM vise nego sto smo je platili ;)
RE: Kako izgleda u vasem domu? 27.10.2010 23:50:29
enna
Ilhana prije svega vam zelim mnogo ljubavi i stece u novoj kucici i naravno da popunite sobe sa djecimo da uzivate!!! Kuci je bas lijepa a to sto je prlajvo i sta ja zan znamo mi da ce to za mjesec dana biti novo blistavo bas onako kako samo ti znas urediti sretno!!!!
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Prelijepa kuca i nek vam je sa srecom. Mogu misliti uzivancije u sredjivanju i dekoraciji. Evo ja se vec sva dala kako da vam to namjestim. :) Cestitam.
RE: Kako izgleda u vasem domu? 29.10.2010 23:49:00
myb@by
IZVORNA PORUKA: tajra
Drage moje... Hajde da se malo igramo preuredjenja mog doma...
Svi vasi savjeti... a pogotovo slike prijedloga su dobro dosli...
Zelim promijeniti namjestaj u dnevnom boravku... sad je neki tamnoplavi koji je prezivio dvije male bebe...
Ono sto me ogranicava u izboru su laminat u boji bukve i oker zuti cupavi cilim (to necu mijenjati)...
Molim savjet u izboru boje... i eventualno ostalih detalja...
zidovi su bijeli i nema komoda ili slicno...
Baš mi se sviđa ovaj tvoj tepih . Pošto su laminat i tepih svijetli ja bih namjestaj izabrala u nekoj tamnijoj smeđoj boji. Ne znam da li imas namjeru da kupujes komodu i nju bi uzela u wenge boji. Detalje poput saksija za cvijece bih izabrala u oker- žutoj boji.Pošto volim zidove u bojama, stavila bih na jedan zid tapetu a ostale bih okrecila.