Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I mi kitimo jelkicu i lampice po kući za Novu Godinu doduše, al smi to uradimo taman nekad na badnje veče...pa nas čudno gledju neki tamo...al nama baš cool. jelka je moja...moj tata je meni kupio kad sam 7 godina imala i svjćice na njoj su do tada ostale smo dokupljivali. Moja Handi ih baš voli. I zamislite niti jedan ukras nikada nije počupala. Milenium evo sličica kada je Hanadi imala 6 mjeseci a jelkica okićena.
da jelka je ostala žive i te godine i naradne a za iduću nezanm...sad ću jelku malo podić pošto farah je dosta nemirnija od hanadi i mnogo manje razumna kad joj kažem NE, Ne...a lampice su kao mreža i imaju 3 načina svjetlucanja. Ove samo ja i mm kupili prve godine kad smo se uzeli u nekoj predprazničnoj šetnju u ferhadiji na stolovima...ništa posebno a još ferceraju a imamo mi još 4 vrste lampica..sve to kod nas svijetli od 24.12. do 24.01
Ma volim i ja takve ali nekako nebih ovu da mjenjam, znaš šta ipak i nakit i jelka su stari 13 godina i poklon su od mog tate koga više nema pa neka ih meni daju posebni čar uz ovo prethodno saznanje o njihovom porijeklu.
Ja sam zadnjih godina pravila neke kombinacije. Jedne godine sve plave i sive kuglice, a druge godine zlatne i crvene. A sad je sve zajedno. Naredne, kad Zarica bude veca, ova jelkica ide napolje ili u njenu sobu, a u dnevni boravak cemo veeeliku staviti.
hehe bas fino, i mi hocemo da uzmemo Lamiji jedan =) Nismo jos odlucili koje boje, trenutno joj je isti takav al mu je ja mislim oko 20 godina starosti ako ne i vise heheh... sorry za OT...
Ja ga bas volim, to je mm dok je bio "momak" kupio u Becu. A ja ga samo prisvojila, volim ove jednostavne stvari. Sad je u Zarinoj buducoj sobi i sluzi samo za jelkicu.
volim Bozic jer se osjeti na sve strane sreca uzhicensot ljudi , volim jer sve je okiceno lijepo grad sija cekajuci taj praznik, volim jer iako ne slavim Bozic nekako se u tih par dana praznika opustim odmorim i jos volim jer ima dobrih snizenja posle :))))
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ja još uvijek nemam potrebu da išta dokupljujem...nevjrovatno zaista ali jelka i nkait koji je moj tata meni kupio kada sam 7 godina imala preživljavaju i sa mojim djevojčicama očito je da cijene kao i ja...vide sa kojom pažnjom i pokojom suzom ja to okitim pa cijene...čist dokaz kako mala dijeca sve osjećaju