|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parfemi
25.10.2010 20:36:01   
Hannica
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: Hannica

Zelim da kupim jos ova dva

user posted image

Dugo sam trazila parfem koji mi nece izazvati mucninu i to su ta 3.

user posted image trenutno imam ovaj na sebi tolko ga obožavam da ga svaki dan koristm,lagan ,fin... ma pre dobar
(u dm u je oko 90 km)

Koja je mililitraza? Ja sam gledala u Martimexu,100 ml oko 150 KM,mozda malo manje.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 401
25.10.2010 20:39:38   
Hannica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

al ovaj od nine ricci je divan, isto sam ga dobila, znal ko kakva je cijena?

user posted image

a evo kom se preporuuje: user posted image user posted image  Svje i senzualan parfem "Ricci Ricci" stvoren je za sve moderne urbane junakinje. One mogu  biti na razliitim mjestima i na razliite naine lijepe i vragolaste, markantne i bezone, prekrasne i tajanstvene.

Ovaj sam ja bila uzela i u zadnji tren se predomislila i uzela Armani Diamonds.Skup je Boga mi,100 ml oko 200 KM.
Ja mu pocela i tepati Nina Ričći dodji Čići. (Čići mi je nadimak)user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 402
25.10.2010 20:44:43   
Hannica
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Trenutno koristim ovaj:

Zelim da kupim jos ova dva
user posted image  

Dugo sam trazila parfem koji mi nece izazvati mucninu i to su ta 3.

kakav je ovaj hanice? asocira me na nesto dobro.
moj broj 1 je jil sander SPort

Meni je bas dobar,trenutno mi je br.1 i ako ga nema,koristila sam nekad davno,prije nego sto sam se udala.(mozda bih mu trebala biti zahvalna user posted image )
Ovo je jako star miris,proizvodi se od 1989 i po,mom misljenju,zimski je i ako se zove Sun.
Nije skup,75 ml 75 KM,u CM-u.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 403
25.10.2010 22:27:17   
Galicia
Vesela, Ricci Ricci je super. Ovdje u USA i nije tako strasna cijena, nekih $60, moze se priustiti.
Ja koristim doooosta parfema, fanatik sam totalni. Kad mi ne bude mrsko ustati i odleprsati do kupatila, napravicu listu koje sve koristim, ali uglavnom su svi od Jil Sandera. :)

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 404
26.10.2010 0:55:40   
aazra
Zaintrigirale ste me s ovim Jil Sanderom (usput, prvi put cujem za ovog dizajnerauser posted image )
Pa sam na stranici koja je po meni najbolja kada je rijec o parfemima nasla nesto o ovome SUN.
znam da moderatori ne vole razmjenjivanje linkova, ali moram - ovdje cete naci sve o tom parfemu, njegove sastojke, kao i iskustva onih kojih su ga probali.
I da ima u sebi vanille za kojom sam ludauser posted image
Veoma su interesantna iskustva zena koje su ga probale - neke su bile skepticne zato sto bocica nije nesto, mislim nije vizuelno privlacan ali kazu da su se odusevile kada su ga probale...

http://www.punmiris.com/parfem/Jil-Sander/Sun-618.html

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 405
26.10.2010 1:26:51   
Galicia
Ja SUN koristim od 1997, i malo mi ga je teze naci ovdje u USA, ali preko interneta i Ebay-a redovno narucujem, ili kad se nadjem u Njemackoj, obavezno po 3 kupim. Pure sam koristila par puta, i pravo mi je fin za ljetne dane. Ustvari vecina JS parfema su ljetne verzije.
Evo liste trenutnih mojih parfema:

Jil Sander-Sun
Jil Sander-Sensations
Jil Sander-Stylessence (najbolji)
Calvin Klein-Euphoria
Cacharel-Amor Amor
Guerlein- Insolence
Tommy HIlfiger-Dreaming
Juicy Couture- Viva la Juicy (najbolji)
DKNY- Delicious zeleni
Thiery Mugler- Angel
Burberry-Sport
Christian Dior-Hypnotic Poison
Davidoff-Cool Water
Gucci-Rush
Gucci-by Gucci (smedji)
Narciso Rodriguez (crni)
Stella McCartney-Stella
Versace-Etheral Essence
Versace-Crystal Noir
Ralph Lauren-Ralph Hot (ljubicasti)

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 406
26.10.2010 8:21:15   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Galicia

Vesela, Ricci Ricci je super. Ovdje u USA i nije tako strasna cijena, nekih $60, moze se priustiti.
Ja koristim doooosta parfema, fanatik sam totalni. Kad mi ne bude mrsko ustati i odleprsati do kupatila, napravicu listu koje sve koristim, ali uglavnom su svi od Jil Sandera. :)

za Ricci Ricci, zaista je divanuser posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 407
26.10.2010 8:22:09   
veeseelaa

al ovaj od nine ricci je divan, isto sam ga dobila, znal ko kakva je cijena?

user posted image

a evo kom se preporuuje: user posted image user posted image  Svje i senzualan parfem "Ricci Ricci" stvoren je za sve moderne urbane junakinje. One mogu  biti na razliitim mjestima i na razliite naine lijepe i vragolaste, markantne i bezone, prekrasne i tajanstvene.

Ovaj sam ja bila uzela i u zadnji tren se predomislila i uzela Armani Diamonds.Skup je Boga mi,100 ml oko 200 KM.
Ja mu pocela i tepati Nina Ričći dodji Čići. (Čići mi je nadimak)user posted image

ima da dignem kredit i da ga kupim  user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 408
26.10.2010 8:37:20   
Amelaa RR
Ninu Ricci sam koristila, ali nije mi nesto postojan bio...ja sam platila 100ml -110KM...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 409
26.10.2010 8:40:16   
Amelaa RR

Ja sam taj parfem koristila prije trudnoce,poslije sam ga zamjenila sa jednom tetom koja ima parfumeriju,nije mogla nikako da dodje do njega.Ja njoj dala pola parfema od 25 ml ona meni nov parfem od 100 ml.
user posted image
Gdje nabavljas ovaj parfem,nije bas lako doci do nega u Bosni?
Mozda bi mi sada odgovarao.

Imas ga u svim bolje snadbjevenim parfumerijama, ja sam ga koristila dobar je ..vise za ljeta a crystal noir mi je za zime.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 410
26.10.2010 10:29:01   
Hannica
Znam da ima ovaj Versace u svim parfumerijama,ja sam pitala za Angel Thierry Mugler,cesto obilazim parfumerije ali nije ga bas lako naci.Ah...joj...i onako mi nebi odgovarao,mislim da ne postoji vise od 10 parfema koji kod mene ne izazivaju glavobolju i mucninu.Bas sam osjetljiva.user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 411
26.10.2010 10:32:19   
Hannica
IZVORNA PORUKA: aazra

Zaintrigirale ste me s ovim Jil Sanderom (usput, prvi put cujem za ovog dizajnerauser posted image )
Pa sam na stranici koja je po meni najbolja kada je rijec o parfemima nasla nesto o ovome SUN.
znam da moderatori ne vole razmjenjivanje linkova, ali moram - ovdje cete naci sve o tom parfemu, njegove sastojke, kao i iskustva onih kojih su ga probali.
I da ima u sebi vanille za kojom sam ludauser posted image
Veoma su interesantna iskustva zena koje su ga probale - neke su bile skepticne zato sto bocica nije nesto, mislim nije vizuelno privlacan ali kazu da su se odusevile kada su ga probale...

http://www.punmiris.com/parfem/Jil-Sander/Sun-618.html

Ja cesto posjecujem ovu stranicu,ali nekad mi komentari na parfeme budu smjesni.Nije mi jasno kako mogu sve ovo osjetiti u jednom parfemu,kod mene bi komentari  bili valja,ne valja,onako.user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 412
26.10.2010 10:38:34   
veeseelaa
meni je pomalo čudno da ljudi daju toliki novac za parfemeuser posted image user posted image  ja sam Boga mi iznenadjena plahouser posted image
Dobar broj mojih drugarica se parfemima snadbjeva na pijacu od 10-20 KM
Neznam vama al meni parfem od 100 ml ne traje mjesec - mjesec i po
E sad zamisli svaki mjesec davati od 70-120 KM???? suludo zar ne????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 413
26.10.2010 10:55:49   
Hannica
Meni parfem moze dugo da traje,ne volim pretjerivat,jos ako imas vise parfema onda mogu da traju godinama.Trenutno imam samo 2 parfema a jedan koristim.Jedan mi je ostao jos od prije trudnoce,ostale sam poklonila,neke prodala.
Osim toga ja parfeme kupujem skoro pa u pola cjene.user posted image

Neposredna veza do poruke: 414
26.10.2010 11:37:49   
Galicia
Ja se onda ne smijem javljati. Kod mene jedan parfem traje od 7 do 10 dana. user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 415
26.10.2010 11:43:06   
Hannica

Ja se onda ne smijem javljati. Kod mene jedan parfem traje od 7 do 10 dana. user posted image

Hoces li se uvrjedit ako ti kazem da nisi normalna? user posted image user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 416
26.10.2010 11:44:21   
Hanady RR
ja uvijek ima 2-3 na raspolaganju.
najčešće su poklon po mojim željama a ne malo puta sama sam sebe častila kada mi nestane onoga koji najviše volim.
Imam svog dobavljača te zaista ne kupujem po sam shopu i mamčetu. Ali ne uzimam ni na pijaci jer bih se osula sva od njega i količine alkohola u njemu.

meni može biti dosta parfem kada ih imama više i kada znam koji mi je za koju priliku. ne koristim istu jačinu parfema za dnevnu i večernju upotrebu.
jako malo ga stavljam na pulsirajuća mjesta i garadrobu ne parfemišem u količini da za mnom hoda oblak mirisa.

za 10 dana potrošiti parfem od 200 mililtara je stavrno puno parfema na nekome, ja mrzim ući u prodavnicu ili gardski prevoz ili čak kancelariju i gušiti se u nečijem oblaku mirisa koji možda meni ili nekome ne godi.

sad imam Divine, H. berry ( koji mi na žalost ne godi baš najbolje), ashanti i nestalo mi je moga njadražeg Givanshia al naručila sma ga za 65 Km 100 ml. nisma kupila parfem mejsecima sebi pa se mogu počastiti za bajramuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 417
26.10.2010 11:48:58   
veeseelaa

kraljica si user posted image user posted image user posted image  eto kod mene malo duže user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 418
26.10.2010 11:51:40   
Hanady RR

kraljica si user posted image user posted image user posted image  eto kod mene malo duže user posted image user posted image

šta bona malo duže...
dok ti jedan ona 3 potrošiuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 419
26.10.2010 11:58:06   
veeseelaa
pa jedan cijeli a ostale do pola hahahaha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 420
   [Obrisana poruka]
26.10.2010 12:01:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 421
26.10.2010 12:08:59   
M kao Mama
Uh, još jedna moja boljka, volim parfeme, kako ove "markirane", tako i one manje markirane.

Od markiranih moji favoriti su

Omnia Crystalline Bvlgari, ovaj trenutno imam
By D&G
Posion Dior
Eden Cacharel
CK One C&K
Ange ou Demon Givenchy
D&G Light Blue, ovaj
The One D&G
Very Irresistible Givenchy, ovaj na rezervi
Ultraviolet Paco Rabana, ovaj je na rezervi
Poeme Lancome, i ovaj 
212 Carolina Herera , a ovaj na rezervi svih rezervi, hahaha

Sada ima dosta mirisa novih koji se pojavljuju, ali ja sam nekako vijerna ovim

A od ovih ne markiranih imam 007 Bond i Divine, koji su predobri, a nisu skupi, kupovina kataloška,

Neposredna veza do poruke: 422
26.10.2010 12:10:02   
ziki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja uvijek ima 2-3 na raspolaganju.
najčešće su poklon po mojim željama a ne malo puta sama sam sebe častila kada mi nestane onoga koji najviše volim.
Imam svog dobavljača te zaista ne kupujem po sam shopu i mamčetu. Ali ne uzimam ni na pijaci jer bih se osula sva od njega i količine alkohola u njemu.

meni može biti dosta parfem kada ih imama više i kada znam koji mi je za koju priliku. ne koristim istu jačinu parfema za dnevnu i večernju upotrebu.
jako malo ga stavljam na pulsirajuća mjesta i garadrobu ne parfemišem u količini da za mnom hoda oblak mirisa.

za 10 dana potrošiti parfem od 200 mililtara je stavrno puno parfema na nekome, ja mrzim ući u prodavnicu ili gardski prevoz ili čak kancelariju i gušiti se u nečijem oblaku mirisa koji možda meni ili nekome ne godi.

Sa ovim se slažem. Volim da mirišem ali da zamnom ostaje trag ne volim. I uvijek zavisu od prilike, šrta je za posao, šta za šetnju, šta za veče. Inače volim lagane parfeme, od onih teških mi baš bude muka. Sad trenutno trošim zadnje kapi Causual woman od S Olivera. Iz Avona sam poručila dva Always i Tomorrow, ali mi ovaj drugi ne odgovara, malo mi je jak- sladi tako da ću ga proslijedit

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 423
26.10.2010 12:14:23   
Hannica
IZVORNA PORUKA: ziki

Sa ovim se slažem. Volim da mirišem ali da zamnom ostaje trag ne volim. I uvijek zavisu od prilike, šrta je za posao, šta za šetnju, šta za veče. Inače volim lagane parfeme, od onih teških mi baš bude muka. Sad trenutno trošim zadnje kapi Causual woman od S Olivera. Iz Avona sam poručila dva Always i Tomorrow, ali mi ovaj drugi ne odgovara, malo mi je jak- sladi tako da ću ga proslijedit

Proslijedi ga meni ako nemas kome.user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 424
26.10.2010 12:16:40   
mazaLy
Eh drage moje zasto mi niste blize ja bih vam poklonila svakoj po jedan i to po vasoj zelji???Ali zaista i nemam razloga da bih vas lagala najskuplji parfem je za sada FENDI ja sam ga kupila kao posljednji u moju kolekciju od 188 koje posjedujem...ali znate zasto ja svake plate odem i kopim dva neka koji su posljednji jer ovdje u tunisu i libiji je toliko jeftino ljudi moji da se prosto zacudite jel original ???i evo ja kupila tako par za poklone ponijela prijateljicama i familiji u bosni i usla u nase drogerije poznate tipa sam shopa i mamce na ciglanama cjene UZASS!!! duplo skuplje i svaki tester sam uzela ljudi moji koliko alkohola stavljaju razrijedjeni maximalno i cjenu napucaju 100km i na gore...ja ne znam koliko se isplati kod nas kupovati parfeme ko ih potrosi za dva tri dana!!Prosto suludo!!

Sreca si moja tiiiii..............<3<3

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *