Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ajjjjjjjjjjjjjjjj jeli to to pile lanino... preslatko je
danas sam se stvarno stužila pred odvratnošću ljudi. morala sam taxijem, umesto svojim autom, da nosim macku na šišanje. taxista koji nas je čekao ispred zgrade jer bio sav narogušen sto sam unela macku, koja je, naravno, bila u transporteru. u povratku, taxista koji je dosao na poziv, odbio je da vozi macku. a na štandu (na ciglanama) me je 7 taxista odbilo - ne voze životinje!!! na kraju se jedan smilovao, nekako, na moje moljakanje - da ce se prehladiti, jer samo sto je okupana, da je mala, bla bla bla.... uglavnom, odvratno!!!
a devojka koja šiša macku, kaze da je ona imala istu situaciju pre nekoliko dana, jer pola sata nije mogla da nadje taxi koji ce primitu nju i njenog psa.
< Poruku je uredio martajay -- 22.10.2010 16:04:57 >
ja se evo ubih trazeci...imala sam br. tel. taxiste koji je normalan...obozava zivotinje...kod njega svaki pas moze u auto ali ne i covjek valjda nisam bacila...ako nadjem posaljem ti na pp
ja se evo ubih trazeci...imala sam br. tel. taxiste koji je normalan...obozava zivotinje...kod njega svaki pas moze u auto ali ne i covjek valjda nisam bacila...ako nadjem posaljem ti na pp
i meni dadada... ja sam imala jednog sa štanda sa kozije ćuprije ali on nije tu neku licencu uzeo i ne radi više ja baš imama porblem sa Leom kada trebam krenuti taxijem...
mada, naravno, ima i dobrih taksista. kad sam martu vodila na sterilizaciju, jedan taksista mi je bas pomogao, jer mi je pozlilo zbog stresa, i ispovracala sam mu se u autu (mislim u kesu). on je drzao transporeter sa tek sterilisanom martom i tepao joj...
divno, ako nadjes... pa stvarno, uverena sam da su zivotinje koje im ulaze u auto cistije od 80% ljudi koje voze... sta, kao, ponizenje im je da voze zivotinje... ne shvatam!
Ovo je moj najbolji prijatelj,moja Tina Nazalost,zbog sveki koja mrzi zivotinje sam je morala ostaviti kod mame a moj grozni ocuh je bez mog znanja nekome dao Juce sam je nakon mjesec dana traganja napokon pronasla u krasnoj je porodici ali moja dusa place za njom Inace kod mene je bila 8 godina
< Poruku je uredio melly__ -- 22.10.2010 20:59:51 >
joj melly bas mi je zao. ma slatkica prava.ni moja voljena svekrva ne da zivotinje u kucu, i mm je bio tezak po tom pitanju kad sam se udala ostavila samsvoju curicu kod roditelja a sada evo imamo malog zefrkanta muzjaka od 9 mjeseci isto pekinezera i mm ga voli jako navikao se i na moju princezu. a sveki boga mi ne mora ni doci...mozda pozivi duze:)
joj melly bas mi je zao. ma slatkica prava.ni moja voljena svekrva ne da zivotinje u kucu, i mm je bio tezak po tom pitanju kad sam se udala ostavila samsvoju curicu kod roditelja a sada evo imamo malog zefrkanta muzjaka od 9 mjeseci isto pekinezera i mm ga voli jako navikao se i na moju princezu. a sveki boga mi ne mora ni doci...mozda pozivi duze:)
Hvala draga...vjerovatno razumijes kako se osjecam Sva sreca ljudi kod kojih je su puni razumjevanja,dopustili su da je vidjam kad god pozelim a i ona je sretna kod njih,a to je najbitnije Ali ipak sam tuzna pozz i za tebe i tvoje cucice malene
e sad cu vjerovatno zvucati cudno, ali ma nema sanse da bi ja cuku izbacila iz kuce radi svekrve, zaista bi nastao rat da bice koje mi je ko dijete i u tvom slucaju 8 godina, uh ne ne ne ne, vjrujte svasta bi bilo, a i to ocuh poslije ma daaaaaaaaaaaj to bi mu bilo zadnje
mely mogu misliti koliko ti je tesko uh evo mene rasplaka
ma ima jos gora stvar, ja sam uvjerena da su zivotinje koje ulaze u taxi puno cistije nego 80% taxija i taxista, pa osjetite li vi taj smrad unutra
ja sam prekinila kontakte sa dugogodišnjom prijateljisom koja je svoju pudlicu, tačnije sestru naše Lee ostavila samu u staroj kući. zamislite paradoksa...pudlicu joj kupi momak koji je ujedno i njena sadašnji muž. Uda se i sve super pudla sa njima rodi dijete i onda on skonta da im pas ne treba, odvedu je u staru kuću i ona jadna krepa od tuge i gladi. Kako sam ja tada plakala...smao da su nam rekli na vrijeme mi bi je uzeli kod sebe Kada sam to saznala tačnije kada su mi ispričali...rekla sam da ja sa njima kafu piti ne mogu...uvijek me podsjeti na strašni čin koji su napravili...i grijeh i nema šanse da su dobri ljudi.
Eto melly opet na osnovu ove moje pričice znaš da imaš sreće...nije umrla od tuge i boli. U svalpm zlu ima nešto dobro, još je živa i možeš je viđati
Melly, bas mi je žao...ali najbitnije je da ipak ima dom gdje je sretna...mogao ju je izbaciti i na ulicu, a tamo se siurno ne bi snašla Ma, znam da ti sad ništa nije utjeha, ali s vremenom će ti biti lakše...
melly pa jel živiš sa svekrvom,pa zato nisi mogla povest cuku? hanady prestrašno ,nebih ni ja više mogla progovoriti s njima mainače mi nije jasno zašto se neki ljudi riješe (poklone,izbace i sl) ljubimca radi bebe ja kad sam kupila psa,računala sam s tim da ću jendom dana imati dijete i prema tome sam birala vrstu, jer mi se podrazumjeva da pas ostaje sa bebom u kući i jako su me nrvirali ljudi kad su me pitali dok sam bila trudna a šta ćeš sad sa cukom
ja sam prekinila kontakte sa dugogodišnjom prijateljisom koja je svoju pudlicu, tačnije sestru naše Lee ostavila samu u staroj kući. zamislite paradoksa...pudlicu joj kupi momak koji je ujedno i njena sadašnji muž. Uda se i sve super pudla sa njima rodi dijete i onda on skonta da im pas ne treba, odvedu je u staru kuću i ona jadna krepa od tuge i gladi. Kako sam ja tada plakala...smao da su nam rekli na vrijeme mi bi je uzeli kod sebe Kada sam to saznala tačnije kada su mi ispričali...rekla sam da ja sa njima kafu piti ne mogu...uvijek me podsjeti na strašni čin koji su napravili...i grijeh i nema šanse da su dobri ljudi.
Eto melly opet na osnovu ove moje pričice znaš da imaš sreće...nije umrla od tuge i boli. U svalpm zlu ima nešto dobro, još je živa i možeš je viđati
ovakvi ljudi su meni 100 puta gori od onih sto otvoreno kazu da ne vole zivotinje i da ih ne zele u svom stanu/kuci ili ti blizini...ja ovakvo ponasanje stvarno ne mogu da shvatim...ovo je meni bolesno...ne razumijem kako neki ljudi nemaju nimalo morala...da smo normalna drzava oni bi zavrsili u zatvoru ili bi placali debelu kaznu
Moja Leni je obolila od epilepsije nakon zadnje operacije...malo nakon Andrejevog rodjenja...veterinar je nije htio uspavati...rekao nam je da jos moze, da joj je srce jako...da se ona nemuci...da se ustvari nakon napada niceg ne sjeca...toliko joj je mjehur ili misici (ne znam ni ja) bio oslabljen, da je svakih pola sata morala vani...Tako da bih ja, kada sam sama, obukla brzinski Andreja i zajedno...njega u rukama...nju na lanac...izvela ispred zgrade...to je barem 4 puta dok mi muz ili mama ne dodju sa posla...Je li mi bilo tesko...jeste! pogotovo po snijegu al je to bila moja obaveza...komsiluk necu spominjati...vec mozete zamisliti komentare.