|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vasi kucni ljubimci
27.6.2010 0:06:50   
many
user posted image -Monyuser posted image

(odgovor članu many)
Neposredna veza do poruke: 251
28.6.2010 8:43:18   
Nana84
Baš su lijepi user posted image user posted image

(odgovor članu many)
Neposredna veza do poruke: 252
31.8.2010 12:57:51   
Nana84
Ova tema je skroz stala user posted image user posted image kako su nam naši ljubimci? Moj mačak Felix uživa u padu temperature, pa samo spava i igra se sa svojim mišem.

24.10.2010. se rodila naša Mia :O)

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 253
18.9.2010 13:36:08   
teacher75
ovo je trenutno nas kucni ljubimac:user posted image

user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 254
18.9.2010 13:40:14   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image

ajjjjjjjjjjjjjjjj  jeli to to pile lanino...
preslatko jeuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 255
18.9.2010 13:42:05   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

ajjjjjjjjjjjjjjjj  jeli to to pile lanino...
preslatko jeuser posted image user posted image user posted image

jeste, imaju 2user posted image pogledaj slike na fb

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 256
18.9.2010 13:43:11   
shejla

user posted image

evo Lamija odmah "vristi": eeej, pi..pi...pi....

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 257
22.10.2010 16:03:34   
martajay
danas sam se stvarno stužila pred odvratnošću ljudi.
morala sam taxijem, umesto svojim autom, da nosim macku na šišanje.
taxista koji nas je čekao ispred zgrade jer bio sav narogušen sto sam unela macku, koja je, naravno, bila u transporteru.
u povratku, taxista koji je dosao na poziv, odbio je da vozi macku. a na štandu (na ciglanama) me je 7 taxista odbilo - ne voze životinje!!!
na kraju se jedan smilovao, nekako, na moje moljakanje - da ce se prehladiti, jer samo sto je okupana, da je mala, bla bla bla....
uglavnom, odvratno!!!

a devojka koja šiša macku, kaze da je ona imala istu situaciju pre nekoliko dana, jer pola sata nije mogla da nadje taxi koji ce primitu nju i njenog psa.

< Poruku je uredio martajay -- 22.10.2010 16:04:57 >

7.4.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 258
22.10.2010 16:06:11   
shpagica
A gdje ovo u BG ili u SA?

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 259
22.10.2010 16:13:22   
Anoniman
ja se evo ubih trazeci...imala sam br. tel. taxiste koji je normalan...obozava zivotinje...kod njega svaki pas moze u auto ali ne i covjekuser posted image
valjda nisam bacila...ako nadjem posaljem ti na pp

(odgovor članu shpagica)
  Neposredna veza do poruke: 260
22.10.2010 16:18:20   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada

ja se evo ubih trazeci...imala sam br. tel. taxiste koji je normalan...obozava zivotinje...kod njega svaki pas moze u auto ali ne i covjekuser posted image

i meni dadada...
ja sam imala jednog sa štanda sa kozije ćuprije ali on nije tu neku licencu uzeo i ne radi višeuser posted image
ja baš imama porblem sa Leom  kada trebam krenuti taxijem...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 261
22.10.2010 16:23:12   
shpagica
Ja nikad nisam imala problema. A nisam jednom vozila neke ulicne mace bez transportnog kofercica onako u naramku do veterinara user posted image

Neposredna veza do poruke: 262
22.10.2010 20:24:14   
martajay
IZVORNA PORUKA: shpagica

A gdje ovo u BG ili u SA?

u sarajevu. stand na ciglanama grrrrrrrrrrr

mada, naravno, ima i dobrih taksista. kad sam martu vodila na sterilizaciju, jedan taksista mi je bas pomogao, jer mi je pozlilo zbog stresa, i ispovracala sam mu se u autu (mislim u kesu). on je drzao transporeter sa tek sterilisanom martom i tepao joj...

7.4.2009.

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 263
22.10.2010 20:27:26   
martajay

divno, ako nadjes...
pa stvarno, uverena sam da su zivotinje koje im ulaze u auto cistije od 80% ljudi koje voze... sta, kao, ponizenje im je da voze zivotinje... ne shvatam!

7.4.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 264
22.10.2010 20:51:58   
melly__
Ovo je moj najbolji prijatelj,moja Tinauser posted image
user posted image
Nazalost,zbog sveki koja mrzi zivotinjeuser posted image sam je morala ostaviti kod mame a moj grozni ocuh je bez mog znanja nekome daouser posted image user posted image
Juce sam je nakon mjesec dana traganja napokon pronaslauser posted image u krasnoj je porodici ali moja dusa place za njomuser posted image user posted image
Inace kod mene je bila 8 godinauser posted image user posted image
user posted image

< Poruku je uredio melly__ -- 22.10.2010 20:59:51 >

17.06.

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 265
22.10.2010 21:53:41   
naša.mrvica
joj melly bas mi je zao. ma slatkica prava.ni moja voljena svekrva ne da zivotinje u kucu, i mm je bio tezak po tom pitanju kad sam se udala ostavila samsvoju curicu kod roditelja a sada evo imamo malog zefrkanta muzjaka od 9 mjeseci isto pekinezera i mm ga voli jako navikao se i na moju princezu. a sveki boga mi ne mora ni doci...mozda pozivi duze:)

Nikad necu zaboraviti kako sam bila sretna s tobom pticice moja.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 266
23.10.2010 0:37:30   
Anoniman
Nisam naslauser posted image vjerovatno sam ga bacila kako mi vise ne trebauser posted image
u slucaju da vam zatreba mogu pitati cika Velju...on garant ima nekog

(odgovor članu naša.mrvica)
  Neposredna veza do poruke: 267
23.10.2010 1:11:16   
melly__

IZVORNA PORUKA: naša.mrvica

joj melly bas mi je zao. ma slatkica prava.ni moja voljena svekrva ne da zivotinje u kucu, i mm je bio tezak po tom pitanju kad sam se udala ostavila samsvoju curicu kod roditelja a sada evo imamo malog zefrkanta muzjaka od 9 mjeseci isto pekinezera i mm ga voli jako navikao se i na moju princezu. a sveki boga mi ne mora ni doci...mozda pozivi duze:)

Hvala draga...vjerovatno razumijes kako se osjecamuser posted image
Sva sreca ljudi kod kojih je su puni razumjevanja,dopustili su da je vidjam kad god pozelim user posted image a i ona je sretna kod njih,a to je najbitnijeuser posted image
Ali ipak sam tuznauser posted image user posted image
pozz i user posted image user posted image za tebe i tvoje cucice malene

17.06.

(odgovor članu naša.mrvica)
Neposredna veza do poruke: 268
23.10.2010 9:32:12   
maja78 RR
e sad cu vjerovatno zvucati cudno, ali ma nema sanse da bi ja cuku izbacila iz kuce radi svekrve, zaista bi nastao rat da bice koje mi je ko dijete i u tvom slucaju 8 godina, uh ne ne ne ne, vjrujte svasta bi bilo, a i to ocuh poslije ma daaaaaaaaaaaj to bi mu bilo zadnje

mely mogu misliti koliko ti je tesko uh evo mene rasplaka

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 269
23.10.2010 9:34:16   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: martajay

divno, ako nadjes...
pa stvarno, uverena sam da su zivotinje koje im ulaze u auto cistije od 80% ljudi koje voze... sta, kao, ponizenje im je da voze zivotinje... ne shvatam!

ma ima jos gora stvar, ja sam uvjerena da su zivotinje koje ulaze u taxi puno cistije nego 80% taxija i taxista, pa osjetite li vi taj smrad unutra

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 270
23.10.2010 9:39:51   
Hanady RR
joj mellyuser posted image
baš mi je žaouser posted image
ali drago mi je da si je našla da je vidišuser posted image

ja sam prekinila kontakte sa dugogodišnjom prijateljisom koja je svoju pudlicu, tačnije sestru naše Lee ostavila samu u staroj kući.
zamislite paradoksa...pudlicu joj kupi momak koji je ujedno i njena sadašnji muž. Uda se i sve super pudla sa njima rodi dijete i onda on skonta da im pas ne treba, odvedu je u staru kuću i ona jadna krepa od tuge i gladi. Kako sam ja tada plakala...smao da su nam rekli na vrijeme mi bi je uzeli kod sebeuser posted image
Kada sam to saznala tačnije kada su mi ispričali...rekla sam da ja sa njima kafu piti ne mogu...uvijek me podsjeti na strašni čin koji su napravili...i grijeh i nema šanse da su dobri ljudi.user posted image

Eto melly opet na osnovu ove moje pričice znaš da imaš sreće...nije umrla od tuge i boli. U svalpm zlu ima nešto dobro, još je živa i možeš je viđatiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 271
23.10.2010 9:43:00   
maja78 RR
evo mog bonija, to je bila dusa moja, moja soba je bila njegovo carstvo (doduse bio je citav stan)

user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 272
23.10.2010 9:59:59   
Mya_81 RR
Melly, bas mi je žao...ali najbitnije je da ipak ima dom gdje je sretna...mogao ju je izbaciti i na ulicu, a tamo se siurno ne bi snašla user posted image Ma, znam da ti sad ništa nije utjeha, ali s vremenom će ti biti lakše...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 273
23.10.2010 11:57:26   
vjestica
melly pa jel živiš sa svekrvom,pa zato nisi mogla povest cuku?
hanady prestrašno user posted image user posted image ,nebih ni ja više mogla progovoriti s njima 
mainače mi nije jasno zašto se neki ljudi riješe (poklone,izbace i sl) ljubimca radi bebe user posted image
ja kad sam kupila psa,računala sam s tim da ću jendom dana imati dijete i prema tome sam birala vrstu, jer mi se podrazumjeva da pas ostaje sa bebom u kući
i jako su me nrvirali ljudi kad su me pitali dok sam bila trudna a šta ćeš sad sa cukom user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 274
23.10.2010 12:57:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

joj mellyuser posted image
baš mi je žaouser posted image
ali drago mi je da si je našla da je vidišuser posted image

ja sam prekinila kontakte sa dugogodišnjom prijateljisom koja je svoju pudlicu, tačnije sestru naše Lee ostavila samu u staroj kući.
zamislite paradoksa...pudlicu joj kupi momak koji je ujedno i njena sadašnji muž. Uda se i sve super pudla sa njima rodi dijete i onda on skonta da im pas ne treba, odvedu je u staru kuću i ona jadna krepa od tuge i gladi. Kako sam ja tada plakala...smao da su nam rekli na vrijeme mi bi je uzeli kod sebeuser posted image
Kada sam to saznala tačnije kada su mi ispričali...rekla sam da ja sa njima kafu piti ne mogu...uvijek me podsjeti na strašni čin koji su napravili...i grijeh i nema šanse da su dobri ljudi.user posted image

Eto melly opet na osnovu ove moje pričice znaš da imaš sreće...nije umrla od tuge i boli. U svalpm zlu ima nešto dobro, još je živa i možeš je viđatiuser posted image

ovakvi ljudi su meni 100 puta gori od onih sto otvoreno kazu da ne vole zivotinje i da ih ne zele u svom stanu/kuci ili ti blizini...ja ovakvo ponasanje stvarno ne mogu da shvatim...ovo je meni bolesno...ne razumijem kako neki ljudi nemaju nimalo morala...da smo normalna drzava oni bi zavrsili u zatvoru ili bi placali debelu kaznu

Moja Leni je obolila od epilepsije nakon zadnje operacije...malo nakon Andrejevog rodjenja...veterinar je nije htio uspavati...rekao nam je da jos moze, da joj je srce jako...da se ona nemuci...da se ustvari nakon napada niceg ne sjeca...toliko joj je mjehur ili misici (ne znam ni ja) bio oslabljen, da je svakih pola sata morala vani...Tako da bih  ja, kada sam sama, obukla brzinski Andreja i zajedno...njega u rukama...nju na lanac...izvela ispred zgrade...to je barem 4 puta dok mi muz ili mama ne dodju sa posla...Je li mi bilo tesko...jeste! pogotovo po snijegu al je to bila moja obaveza...komsiluk necu spominjati...vec mozete zamisliti komentare.

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *