Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Inače, po pitanju tena, nanina sestra u ono doba radila u apoteci u B. POlju, prije 50 i nešto godina, i pričala je da su uvijek druge djevojke mislile da sestrama pravi neku specijalnu kremu, jer su bile tako čistog tena i bijelog lica, ali očito su korjeni čudo, hahaha.
Eto baš pitaj mamu, mora znati nekoga od mojih, mislim prosto je nemoguće da ne zna.
ja se s ovim ne slažem pa odavno je taman ten IN a bijela put nikad nisam čula da se neko divi blijedoj puti, stvarno nisam uz dužno štovanje
pa draga moja sve zene s dvora su imale i imaju bijelu put...jer se tamna put veze za obicne ljude...po tome se plemstvo razlikuje od nas sirotinje
Inače, po pitanju tena, nanina sestra u ono doba radila u apoteci u B. POlju, prije 50 i nešto godina, i pričala je da su uvijek druge djevojke mislile da sestrama pravi neku specijalnu kremu, jer su bile tako čistog tena i bijelog lica, ali očito su korjeni čudo, hahaha.
Eto baš pitaj mamu, mora znati nekoga od mojih, mislim prosto je nemoguće da ne zna.
ja se s ovim ne slažem pa odavno je taman ten IN a bijela put nikad nisam čula da se neko divi blijedoj puti, stvarno nisam uz dužno štovanje
pa draga moja sve zene s dvora su imale i imaju bijelu put...jer se tamna put veze za obicne ljude...po tome se plemstvo razlikuje od nas sirotinje
oh pardon, tek sad vidjeh da je alma rekla da je to bilo prije 50 godina
< Poruku je uredio veeseelaa -- 28.9.2010 22:55:06 >
ma nema šta nema...i nije smao prije nego i sada u nekim djelovima svijeta.... a nekada tako nama blizu... Ja kad sam morala polagati knjigu dekana pravnog fakulteta Anatimija ( narod jedne pripadnosti) destruktivnosti, prosto me bilo strah kad je sve čovjek nailaziona odurne prikaze. U šta se sve vjeruje...pa se tome moli...pa u čast tome ženu maljem spucaš u nekoj crnogorskoj vrleti...užas
Evo sve se čudim što mi ten hvale godinama....ja svijetlija biti ne mogu od ovoga što jesam. Sad se sjetih jedne divne žene moje porfesorice koja mi je pričala o plavoj krvi, kraljvkoj, i rijetkosti...a toliko nas je naslijedi bijelim tenom....
Šteta...i kate moos i sindy kraford sram ih bilo blijede a popularne. Užas ovaj svijet je postao strašan pa ne znaju ni šta je IN.
Muslimani u Cg, se pišu Bošnjaci. Mi jesmo crnogorski državljani, ali smo po nacionalnosti Bošnjaci. Prvo to da kažem, a vidim i da se tema zahuktala. Mama Alma, amela, obije ste u pravu što se tiče običaja vezanih za svadbe, ima svakakvih primjera, od najotmenijh svadbi do samog živog kiča i seljakluka, ali ja ne bih sudila o tome, svakom svoje. Moja mama se udala (1976) u bijeloh haljini, vjenčala se u prelijepom kostimiću (i sad joj stoji u ormaru), kat je obukla na svadbi, to je ipak dio naše tradicije, ne znam da li je ko primorao na to . Ja sam također obukla kat na svojoj svadbi, zato što sam ja to željela. Iz kuće izašla u vjenčanici i vala se više nisam presvlačila
mama_debeljuca To care.. . Rozajko djevojko nek ti İbar kaze moje usne tebe zele moje usne tebe traze...(pjesma naravno ) vesela ja da sam na tvom mjestu nebi nastavljala sa blatnjenjem porijekla svoga ali eto ti bolje znas pa izvoli forum je tvoj . Da ti odg Ja i ti smo se raspravljali jos na nekoj temi na kojoj si isto tako pisala neke stvari o Sandzaku (koje ne znas ocito se vidi) zato ne bih nastavljala i na ovoj . İ jos ovo ja nisam crnogorka niti cu ikada biti kao sto je mama debeljuca napisala mi smo bosnjaci.
ma ne, činjenica je da svi sada teže tamnoj puti znam ja da je nekad bila svijetla put na cijeni al ja pričam šta je sad IN Sindi Kraford je prelijepa nema govora al činjenica je da su prelijepe i Penelopa Cruz, Salme Hayek itd To je nešto drugo, daleko od toga da nema lijepih žena i sa svijetlim i tamnim tenom, samo sada žene više teže da budu tamnije, pa ne razvaljuju džaba ovoliki solariji i nisu izmišljeni bezveze, mislim da se i Sindi rado kvarca a ona mi nešto i nije bijele puti il sam ja pobrkala
< Poruku je uredio veeseelaa -- 28.9.2010 23:06:12 >
Evo sve se čudim što mi ten hvale godinama....ja svijetlija biti ne mogu od ovoga što jesam. Sad se sjetih jedne divne žene moje porfesorice koja mi je pričala o plavoj krvi, kraljvkoj, i rijetkosti...a toliko nas je naslijedi bijelim tenom....
Šteta...i kate moos i sindy kraford sram ih bilo blijede a popularne. Užas ovaj svijet je postao strašan pa ne znaju ni šta je IN.
monika beluci...jedna od naljepsih zena sa mlijecnim tenom....
i taman ten pada u "kako se zivjelo nekad"...to je bilo IN prije 15, 10, 5 godina...sjetite se gorge hamiltona ...horor od tamnog tena u zadnjih 5 g opet se vraca sve na prirodan ten...
ma ne, činjenica je da svi sada teže tamnoj puti znam ja da je nekad bila svijetla put na cijeni al ja pričam šta je sad IN Sindi Kraford je prelijepa nema govora al činjenica je da su prelijepe i Penelopa Cruz, Salme Hayek itd To je nešto drugo, daleko od toga da nema lijepih žena i sa svijetlim i tamnim tenom, samo sada žene više teže da budu tamnije, pa ne razvaljuju džaba ovoliki solariji i nisu izmišljeni bezveze, mislim da se i Sindi rado kvarca a ona mi nešto i nije bijele puti il sam ja pobrkala
pa ženo one su druge rase a bijela rasa mi o njoj pričamo zar ne? ili sam ja sda nešto pobrkala
a ovo ako je tamnoputo ...onda si u pravu ja sam pobrkala....
Solarij? no koment... svoje tijelo ne izlažem kancerogenim utjecaijama da bih bila eventualno IN.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
kad neko ima taman ten to je lijepo i ok... prelijepe su npr. meleskinje...ali kad neko tezi biti taman e to odavno nije IN...
e vas dvije sad da vam ispričam ovo.... noaaa ide OT gdje si mi u Igalu...i žena iz dobija...bijela ljudi bijelja od mene ako je to moguće na ovome duanjluku.... Ona se cvarila 5 dana na direktnom suncu... sve je muž zove i sinovi ( po nekih 10-tak) godina da se skloni...a ona gori...meni se činilo da i dim vidim više...al jok. kad u neko doba komšinica ide njena iz doboja...a ona skoči pa izbaci butinu ''ha vidi kako sam pocrnila'' a nigdje crnila...žena rak crvena...hej pola plaže se smijalo...mene suze zalile
< Poruku je uredio veeseelaa -- 28.9.2010 23:21:17 >
gdje će ovedje našminkana bit ljepša... žena bez šminke je ljepota... meni je rpva bolja...ni šminke ni ništa njen prirodan look a ljepotica do bola sa djetetom u naručju
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''