|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
[Anketa]

Mame dojilje- prebrojmo se :-)

DA
  95% (676)
NE
  4% (33)

Ukupno glasova: 709

(Posljednji glas : 16.3.2019 12:07:27)
(Glasanje traje do: -- )
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-)
28.8.2010 16:15:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Kuc-kuc..
Evo i nas..Doduse, startamo..No moram se pohvaliti da je malena dobila pola kilograma za dvije sedmice.user posted image
MashAllahuser posted image user posted image

(odgovor članu Mona Mohamed)
  Neposredna veza do poruke: 976
28.8.2010 16:17:41   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Kuc-kuc..
Evo i nas..Doduse, startamo..No moram se pohvaliti da je malena dobila pola kilograma za dvije sedmice.user posted image

Masaallah za dojenje! Mi za 3 dana napustamo ovaj prekrasni tim mama dojilja.Ali uspjesno smo izvrsili svoju misiju i upotpunili dvije godine dojenja,hvala Bogu.:)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 977
28.8.2010 22:39:10   
bebbe RR
Dojimo, evo, 21 mjesec.
I nastavićemo, sa smanjenim brojem podoja, do drugog rođendana. Žao mi je što nema nove liste mama dojilica.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 978
28.8.2010 22:49:04   
Anoniman
8 mjeseci uspjesnog dojenja i dalje se nastavlja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image presretna sam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebbe RR)
  Neposredna veza do poruke: 979
28.8.2010 22:54:35   
Anoniman
bravo za sve mame dojiljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image masallah!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 980
28.8.2010 22:56:45   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebbe RR

Dojimo, evo, 21 mjesec.
I nastavićemo, sa smanjenim brojem podoja, do drugog rođendana. Žao mi je što nema nove liste mama dojilica.

pa napravit ćemo...ovih dana...
user posted image
dobro si podsjetila na ovu temicu divnuuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 981
28.8.2010 23:04:28   
niki83
i mi smo jos uvijek aktivne, evo skoro 11 mjeseci, hvala Bogu

N&N

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 982
28.8.2010 23:07:31   
Atarka
I mi se jos "prebrojavamo" user posted image . Dojimo 11 mjeseci.

30.09.2009

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 983
29.8.2010 1:17:07   
malena sharena
Jedna godina druzenja sa siki-miki je iza nas, radujemo se jos jednoj!

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 984
29.8.2010 1:32:12   
myb@by
I mi uskoro punimo 11 mjeseci dojenja. Nase dojenje sa nazalost svelo na nocno, jer bebi ujeda mamu po danu, a ja stvarno pored ogromne zelje tu bol ne mogu da trpimuser posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 985
29.8.2010 1:35:07   
teacher75
evo i ja da se tuspasim, jos malo pa 11 mjeseciuser posted image svelo se svukupno na otprilike 4-5 puta (ujutro, popodnme, pred spavanje i 1-2 puta tokom noci)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 986
29.8.2010 9:33:37   
rose 87
punih 8 mjeseci,user posted image user posted image hranimo se ,tjesimo,druzimo,ujedamo,uspavljivamo....ma uzivamo u dojenjuuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 987
29.8.2010 12:52:28   
moja barbika
IZVORNA PORUKA: rose 87

punih 8 mjeseci,user posted image user posted image hranimo se ,tjesimo,druzimo,ujedamo,uspavljivamo....ma uzivamo u dojenjuuser posted image

I kod mene takodje isto takouser posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 988
29.8.2010 19:30:21   
de_de
IZVORNA PORUKA: myb@by

I mi uskoro punimo 11 mjeseci dojenja. Nase dojenje sa nazalost svelo na nocno, jer bebi ujeda mamu po danu, a ja stvarno pored ogromne zelje tu bol ne mogu da trpimuser posted image

myb@by sto ne pokusas sa silikonskim bradavicama, ako te puno ujeda. I Keno je prije mjesec imao tu fazu, al posto ja dojim preko silikonskih bradavica, ujed se skoro i ne osjeti, a i lakse je izvaditi bradavicu iz bebinih usta kad krene ujesti.
Mojoj prijateljici je mali skoro pregrizao bradavicu, kaze da je imala uzasne bolove.
P.S. i mi uspjesno dojimo vec 9 mjeseci i 7 dana, svaka dva sata i danju i nocuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio de_de -- 29.8.2010 19:32:17 >

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 989
30.8.2010 0:17:22   
myb@by
De_de hvala na savjetu, zao mi je sto se ja toga nisam sjetila. sad je malo kasno jer se meni smanjila proizvodnja mlijeka. Ona jede svu hranu tako da joj sika doe kao poslastica.Bitno mi je da doji do prvog roendana, a dalje sta bude user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 990
31.8.2010 17:34:42   
jasmin
Ja ispadam s liste mama dojilja.Mamin djecak je napunio 2 god(po lunarnom kalendaru) i mirno smo se pomirili s tim da nema neka(mlijeka).:)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 991
31.8.2010 18:17:27   
MELLI
Skinite i mene s ovog spiskauser posted image
Mi smo prestali nakon 23 mjeseca,na njegov zahtjevuser posted image

Danas mi tako fale ti trenuci bliskosti,nježnosti,razmaženosti.Fale mi oni posebni pogledi dok doji,osmijeh pun mlijeka dok drži bradavicu.Njegova sreća dok čeka da se pripremim za dojenje.....user posted image
Uh još bih ih petero dojila,da hoće spavati  user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 992
31.8.2010 18:29:36   
jasmin

IZVORNA PORUKA: MELLI

Skinite i mene s ovog spiskauser posted image
Mi smo prestali nakon 23 mjeseca,na njegov zahtjevuser posted image

Danas mi tako fale ti trenuci bliskosti,nježnosti,razmaženosti.Fale mi oni posebni pogledi dok doji,osmijeh pun mlijeka dok drži bradavicu.Njegova sreća dok �eka da se pripremim za dojenje.....user posted image
Uh još bih ih petero dojila,da hoće spavati user posted image user posted image

Pa MELLI draga,vi ste super uspjeli dojiti.Gotovo 2 god sto je preporucljivo i sasvim dovoljno.I meni ce nedostajati svi oni gestovi dok doji,ali sam sretna jer sam mu pruzila ono sto mu je bilo neophodno tokom 2 god,hvala Bogu.

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 993
20.9.2010 14:33:54   
mala86
prijavljujemo godinu dana dojenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nekoliko puta po noci,i 1- ili 2 danju user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 994
20.9.2010 17:05:17   
leona81
10 mjeseciuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 995
20.9.2010 19:48:59   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: MELLI

Uh još bih ih petero dojila,da hoće spavati  user posted image user posted image

I ja, da se hoće rodit sa 4 godine user posted image , a dojit mogu koliko hoće.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 996
21.9.2010 2:05:12   
nasa princezica
Evo malo i nas...Od prije mjesec dana prespavamo noc u komadu,a jos malo pa 25 punih mjeseci i idalje dojimo..user posted image .......

LANA DUSA MAMINA 29.08.2008 :-)

SRCE MAMINO CEKANO SEDAM DUUUUUGGGGIIIIIIIHHHH GODINA

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 997
21.9.2010 9:45:24   
aazra
IZVORNA PORUKA: nasa princezica

Evo malo i nas...Od prije mjesec dana prespavamo noc u komadu,a jos malo pa 25 punih mjeseci i idalje dojimo..user posted image .......

user posted image  za vas - nisi jedina nama je 23 mjeseca i dalje dojimo...Ja zaista nemam srca da ga odbijem kada vidim koliko mu to znaci...Samo me nekada cudi da kada se najede i fino ruca jos vise pozeli svoj "dezert"user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 21.9.2010 9:46:01 >

(odgovor članu nasa princezica)
Neposredna veza do poruke: 998
21.9.2010 12:30:56   
pocahontas
kod nas do sada niti jedna jedina prospavana noc u komadu...sada je gore nego nekada...bezbroj budjenja, bezbroj zahtjeva da doji, hoce samo mene, prstom u noci onako pospan fino pokaze prema meni i prema nasem jasuku za dojenje....nikada nije takav bio, mogla sam ga nekad cuclom zavarati, a sada je navalio da doji bas kao mala beba...kao da zna da cemo uskoro ici u fazu prestanka...ali kakouser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 999
21.9.2010 12:38:45   
shejla
i mi smo u istom problemu... doduse sad je, evo vec mjesec dana pocela da spava skoro cijelu noc bez budjenja...Ali kad se probudi (nekad oko 5-6 obicno), a i navecer ne moze zaspati bez dojenja....

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *