Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 28.8.2010 16:17:41
jasmin
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed
Kuc-kuc.. Evo i nas..Doduse, startamo..No moram se pohvaliti da je malena dobila pola kilograma za dvije sedmice.
Masaallah za dojenje! Mi za 3 dana napustamo ovaj prekrasni tim mama dojilja.Ali uspjesno smo izvrsili svoju misiju i upotpunili dvije godine dojenja,hvala Bogu.:)
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 28.8.2010 22:56:45
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebbe RR
Dojimo, evo, 21 mjesec. I nastavićemo, sa smanjenim brojem podoja, do drugog rođendana. Žao mi je što nema nove liste mama dojilica.
pa napravit ćemo...ovih dana...
dobro si podsjetila na ovu temicu divnu
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 29.8.2010 1:32:12
myb@by
I mi uskoro punimo 11 mjeseci dojenja. Nase dojenje sa nazalost svelo na nocno, jer bebi ujeda mamu po danu, a ja stvarno pored ogromne zelje tu bol ne mogu da trpim
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 29.8.2010 19:30:21
de_de
IZVORNA PORUKA: myb@by
I mi uskoro punimo 11 mjeseci dojenja. Nase dojenje sa nazalost svelo na nocno, jer bebi ujeda mamu po danu, a ja stvarno pored ogromne zelje tu bol ne mogu da trpim
myb@by sto ne pokusas sa silikonskim bradavicama, ako te puno ujeda. I Keno je prije mjesec imao tu fazu, al posto ja dojim preko silikonskih bradavica, ujed se skoro i ne osjeti, a i lakse je izvaditi bradavicu iz bebinih usta kad krene ujesti. Mojoj prijateljici je mali skoro pregrizao bradavicu, kaze da je imala uzasne bolove. P.S. i mi uspjesno dojimo vec 9 mjeseci i 7 dana, svaka dva sata i danju i nocu
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 30.8.2010 0:17:22
myb@by
De_de hvala na savjetu, zao mi je sto se ja toga nisam sjetila. sad je malo kasno jer se meni smanjila proizvodnja mlijeka. Ona jede svu hranu tako da joj sika doe kao poslastica.Bitno mi je da doji do prvog roendana, a dalje sta bude
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 31.8.2010 18:17:27
MELLI
Skinite i mene s ovog spiska Mi smo prestali nakon 23 mjeseca,na njegov zahtjev
Danas mi tako fale ti trenuci bliskosti,nježnosti,razmaženosti.Fale mi oni posebni pogledi dok doji,osmijeh pun mlijeka dok drži bradavicu.Njegova sreća dok čeka da se pripremim za dojenje..... Uh još bih ih petero dojila,da hoće spavati
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 31.8.2010 18:29:36
jasmin
IZVORNA PORUKA: MELLI
Skinite i mene s ovog spiska Mi smo prestali nakon 23 mjeseca,na njegov zahtjev
Danas mi tako fale ti trenuci bliskosti,nježnosti,razmaženosti.Fale mi oni posebni pogledi dok doji,osmijeh pun mlijeka dok drži bradavicu.Njegova sreća dok �eka da se pripremim za dojenje..... Uh još bih ih petero dojila,da hoće spavati
Pa MELLI draga,vi ste super uspjeli dojiti.Gotovo 2 god sto je preporucljivo i sasvim dovoljno.I meni ce nedostajati svi oni gestovi dok doji,ali sam sretna jer sam mu pruzila ono sto mu je bilo neophodno tokom 2 god,hvala Bogu.
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 20.9.2010 14:33:54
mala86
prijavljujemo godinu dana dojenja nekoliko puta po noci,i 1- ili 2 danju
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 21.9.2010 9:45:24
aazra
IZVORNA PORUKA: nasa princezica
Evo malo i nas...Od prije mjesec dana prespavamo noc u komadu,a jos malo pa 25 punih mjeseci i idalje dojimo.. .......
za vas - nisi jedina nama je 23 mjeseca i dalje dojimo...Ja zaista nemam srca da ga odbijem kada vidim koliko mu to znaci...Samo me nekada cudi da kada se najede i fino ruca jos vise pozeli svoj "dezert"
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 21.9.2010 12:30:56
pocahontas
kod nas do sada niti jedna jedina prospavana noc u komadu...sada je gore nego nekada...bezbroj budjenja, bezbroj zahtjeva da doji, hoce samo mene, prstom u noci onako pospan fino pokaze prema meni i prema nasem jasuku za dojenje....nikada nije takav bio, mogla sam ga nekad cuclom zavarati, a sada je navalio da doji bas kao mala beba...kao da zna da cemo uskoro ici u fazu prestanka...ali kako
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 21.9.2010 12:38:45
shejla
i mi smo u istom problemu... doduse sad je, evo vec mjesec dana pocela da spava skoro cijelu noc bez budjenja...Ali kad se probudi (nekad oko 5-6 obicno), a i navecer ne moze zaspati bez dojenja....