Leena
|
Ciao, drage:) Melly, sretan mali rođendančić, ljuuuuubi nam druga! Maminabebo, stvarno mi je žao što moraš kroz to prolaziti, ali ja ne znam uopšte kako možeš gledati da neko stavi cuclu u svoja usta, pa u njegova, a da ne vrisneš odmah. Ja sam stvarno saburli i svašta mogu istrpiti, ali to ne bih, nema teorije... Svaka čast na samokontroli, ali misli na sebe i svoje dijete, nećeš se valjda prvih zajedničkih dana sjećati umjesto uživanja sa djetetom, nerviranja zbog drugih ljudi... Pa ako je cijena vašeg mira svađa sa sveki, onda je i to bolje nego da ti gubiš živce i trpaš u sebe, jer ćeš pući kad-tad a onda su stvari nepopravljive. Probaj lijepo, ako ne ide, onda... u svakom slučaju ne trebate Jaman i ti patiti što je neko bezobrazan i nerazuman. Tidzi, tvoja se princeza rodila 2.8., kao moja seka i mogu ti reci da mi je sestra dijete za pozeliti u svakom smislu te riječi, pa se nadam da ce i tvoja princeza biti:) Vidim Chuci prica o rođendanu, nedavno sam cula da se moje dvije poznanice bave rođendanima male djece/beba. Cure organizuju rođendane u kući slavljenika, uglavnom tematske i prave sve od spremanja kuce za rođendan, pripreme torte i ostalih jela i pića do atmosfere, gledala sam slike sa jednog rođendana, ma predivno! Pogotovo za male bebe, jer stariju djecu ugl. pošalju roditelji danas u igraonice. Ove slike što sam gledala, dječak je rođen na ljeto, pa je tema bila more i mornari:svi su bili u mornarskim prugastim majicama, pili neke vocne koktelice, torta prelijep brodic, svi gosti su imali kapice brodice od novinskog papira i dobili na poklon za uspomenu ogrlice od skoljkica... ma ne znam vam ni opisati sve, ali je toliko lijepo da jedva cekam Esmin rođendan I sto je najbolje, nakon rođendana, stan vrate u prvobitno stanje:)))) Raspisah se ja dok mi dijete spava:),ali sad ce joj vrijeme za jesti, pa odoh joj izdojiti mlijeko prije nego sto krene vriska:)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|