|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
7.9.2010 23:32:48   
Anoniman
drage moje ja sam zadnju men. imala 22.08
e sad ..imam bebu od 17 mj.
vec nekoliko dana mi je jako muka,gadi mi se hrana i kafa(kao u prvoj trudnoci) ..evo i sad hocu da povratim..
sta mislite da li sam mozda trudna iako sam imala men.znaci da sam trudna prekouser posted image
ili je mozda nesto drugo u pitanju..

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 2326
7.9.2010 23:39:11   
Hanady RR
naime poznato je da se menzes može dobiti ''preko'' znači biti trudna...
simpotomi koje navodiš mogu biti znaci trudnoće...
međutim možda i nije to...
najbolje bi trebala sam aznati dali postoji mogućnost za trudnoćom...

iskreno moguće je da je i nešto drugo u pitanju...
recimo ja sam imala mučnine i povraćala a nisma ni znala da imam kamen u žiči...bilo je od toga...
pa eto...dala sam ti neki odgovor...
sačekaj još malo pa uradi test...ili možda već sutra i najbolje ćeš znatiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2327
7.9.2010 23:47:55   
Anoniman
hvala na brzom odgovoru
bas ne znam sta da mislim ni radim..kontam mozda je rano za test a opet mozda nije jer ako je "preko"onda sam tudna dovoljno da test pokaze
s druge strane ne razumijem tu stalnu mucninu i gadjenje ....
pricekat cu jos malo pa ako se nastavi uradit cu test ako bude neg. onda kod ljekara a ako bude poz..uh onda kod psihologa hehehe na pripremu za drugo dijeteuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 2328
7.9.2010 23:54:19   
Hanady RR
polako...radost dolazi sa trudnoćom...priholog ti neće biti potreban bar dok ti i drugo dijete ne porhodauser posted image user posted image user posted image
Sretno da ti bude onako kako sama želišuser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 8.9.2010 9:41:08 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2329
7.9.2010 23:55:36   
mama Nataša
koliko ja znam sasvim je moguće imati user posted image redovito i u ranoj T, ja sam jednu imala kod prve trudnoće a znam da može biti i po dvije, tri, pa žene ni ne skontaju da su trudne
de ti uradi test za svaki slučaj

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2330
10.9.2010 12:35:45   
Maleno85
Cao drage moje!
Nije me dugo bilo na RR.. I sad dolazim sa lijepim vijestima.
Naime, meni je danas rođendan i Bog me obradovao tako što sam danas saznala da sam trudna, ugledala sam svoje user posted image crticeuser posted image

Srećna sam do neba.

Danas idem kod doktorice da to sve potvrdim, nadam se da će sve biti kako treba.

Svima vam hvala na savjetima i podršci i svakoj od vas želim da što prije ugledate svoje user posted image user posted image .

Ljubim vas i pozdravljam user posted image user posted image user posted image

Sve mi je lako kad znam da me ti voliš..
T&N 15.05.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2331
10.9.2010 12:47:40   
medi87
Mil aiskrene čestitke želim ti predivnu školsku trudnoću i laganih 9 mjeseci, da nam na svijet aBd doneses jedno malo slatko bebce. Iskrene čestitke još jednom od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu Maleno85)
Neposredna veza do poruke: 2332
10.9.2010 13:22:02   
Maleno85
Hvala Medi puno, puno, najpunije :-)

T&N 15.05.2010.

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 2333
10.9.2010 14:33:32   
smarija
Opa bato ova godina bas plodna user posted image ,ako,ako user posted image
Maleno85 iskrene cestitke od mene user posted image user posted image user posted image
od ovako ruznog i kisnog dana,sad si me bas raspolozila user posted image

(odgovor članu Maleno85)
Neposredna veza do poruke: 2334
10.9.2010 14:47:33   
shmiki
cestitke user posted image user posted image user posted image i od mene,ja sam drage moje u iscekivanju ,jos ne "crvenim" evo 5 dan kasni ,test jos nemam snage uraditi ,cekam nedelju pa cu zajedno sa dragim da se ,nadam se,radujem dvema crticama,simptomi pucaju sa svih strana,u ponedeljak se nadam da cu nahvatati neku privatnu ginekolosku kliniku ... za pregled jos jednom cestitke Maleno zelim ti mirnu user posted image i prelepu user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2335
11.9.2010 9:11:29   
Amelaa RR
Maleno85 od srca ti cestitam na trudnoci...nemas pojma koliko mi je drago zbog tebe..Sada uzivaj i cuvaj se..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu shmiki)
Neposredna veza do poruke: 2336
12.9.2010 17:31:45   
Maleno85
Djevojke,
od srca vam hvala, i ja vama želim sve najljepše, svratiću ponekad da vidim šta ima kod vas.

Još jednom hvala, ljubim vas!

T&N 15.05.2010.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 2337
12.9.2010 19:12:40   
shmiki
i ja sam jutros ugledala svoje dve crticeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maleno85)
Neposredna veza do poruke: 2338
12.9.2010 19:34:00   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitamoooooo bravo
Svim trudilicama koje cekaju svoje plusice zelim od srca da brzooo ugledajuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 12.9.2010 19:43:44 >

(odgovor članu shmiki)
  Neposredna veza do poruke: 2339
12.9.2010 20:56:15   
AMELIC
Maleno85, Shimki čestitam...želim zdravu i urednu trudnoćuuser posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2340
12.9.2010 22:43:54   
Lilipop
Cestitke od srca user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.9.2010 18:58:13 >

3 x IUI -0

(odgovor članu shmiki)
Neposredna veza do poruke: 2341
12.9.2010 22:50:48   
lamama
Svim novim trudnicama čestitam, i želim ugodnu i školsku trudnoćuuser posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 2342
12.9.2010 22:59:00   
lirio
maleno85, shimki pridruzujem se cestitkama... pred vama su abd najljepsi trenutci u vasem zivotu, bar su meni bili, uzivajte u njima maximalno jer prolete kao san... a onda dolaze jos ljepsi... neprocjenjivo...
user posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 2343
12.9.2010 23:07:16   
smarija
iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shmiki)
Neposredna veza do poruke: 2344
13.9.2010 0:46:58   
shmiki
hvala drage moje ,i ja zelim svim trudilicama u sto kracem roku da ugledaju svoje user posted image i onda da se zajedno radujemo svojim user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2345
13.9.2010 2:12:03   
Neky
Cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu shmiki)
Neposredna veza do poruke: 2346
13.9.2010 9:24:03   
amiyca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam novopecenim trudnicama... a ostalima zelim da sto prije ugledaju svoje user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neky)
Neposredna veza do poruke: 2347
14.9.2010 12:53:53   
Anoniman
potpisujem

i da dodam da sam radila test i da je negativan..mucnine se povremeno vrate a gadjenje je jos tu..ponovit cu test za 10-15 dana

< Poruku je uredio malena27 RR -- 14.9.2010 19:51:30 >

(odgovor članu lirio)
  Neposredna veza do poruke: 2348
14.9.2010 13:01:06   
Lina85
Cestitke novim trudnicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim vam skolsku trudnocu i zive i zdrave bebice aBd.

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2349
17.9.2010 0:10:54   
elenchy
cao svima! ja sam nova ovdje.. imam 25 god i iz sarajeva sam.. dragi i ja pokusavao vec dosta ali nikako da ostanem user posted image .. vjerujem da sve znate kako to frustrira.. 10. sam trebala dobiti user posted image i nakon 3 dana sam dobila ali krvarenje je bilo jako slabo.. i sad malo krvarim,a malo ne.. ne znam vise sto bi mislila.. danas mi se cijeli dan povraca pa se nadam da smo mozda konacno uspjeli.. sto vi mislite? zelim vam svima sto prije da budete user posted image

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *