Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jel to aludiras da sam ja Iceman ili sam pogresno razumila ????
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
frenkoza ali nemam te medju komsijama je mislis na farmville i frontierVille
frontierville
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Jos ces umisliti da te pratim, pa ces sve to prijaviti svom muzu, a on ti nece povjerovati...
hehehe neeee, glupost je prijavljivati mužu ko te prati
Zar ti nisi jedna od onih sto o svemu razgovaraju sa svojim dragim, iskreno otvoreno?
pa zaboga Iceman evo ti ideje za drugu temu... nemoj začatavat... ova ima dovoljno materijala i bez novih pitanja koja nisu u vezi sa temom
Ne treba druga tema...haj ti Iceman na hanuma grad...
HAUG, mislim da su se tako pozdravljali indijanci kada bi naisli jedan na drugog. Ili mozda ako bi sreli kakvog bljedolikog jahaca. Ti kao "skvo" bi to morala znat'
Ne kontam komentar...
Na prvu rekoh sta "ovaj" proziva kad je fasciniran X-men-om...iako mozda i Top Gun-om..Ako nam to razjasnis kada vec nickove potezes mozda ti i godine provalimo....mogao bi na hanumu..
A za "haug" vidim da si citao dosta Talicnog Toma.
Zar ti nisi jedna od onih sto o svemu razgovaraju sa svojim dragim, iskreno otvoreno?
pa zaboga Iceman evo ti ideje za drugu temu... nemoj začatavat... ova ima dovoljno materijala i bez novih pitanja koja nisu u vezi sa temom
Ne treba druga tema...haj ti Iceman na hanuma grad...
HAUG, mislim da su se tako pozdravljali indijanci kada bi naisli jedan na drugog. Ili mozda ako bi sreli kakvog bljedolikog jahaca. Ti kao "skvo" bi to morala znat'
Ne kontam komentar...
Na prvu rekoh sta "ovaj" proziva kad je fasciniran X-men-om...iako mozda i Top Gun-om..Ako nam to razjasnis kada vec nickove potezes mozda ti i godine provalimo....mogao bi na hanumu..
A za "haug" vidim da si citao dosta Talicnog Toma.
ja znam samo za Top Gun i Icemana da ga/je zovemo na hanumagrad...
anonimna samo je jedna koka i po.... i nedamo je za brdo karamela
podapisujem
Citao sam dosta stripova, gledao filmova i u svakoj prici "skvo" je nekako vezana za vigvam i da radi najteze poslove u plemenu. Opusti se malo, nisi u plemenu. Cemu tolika negativna energija, ako nemas izgovor da izbjegnes svog dragog onda to kazi i pusti ostale da iznesu svoje misljenje.
Citao sam dosta stripova, gledao filmova i u svakoj prici "skvo" je nekako vezana za vigvam i da radi najteze poslove u plemenu. Opusti se malo, nisi u plemenu. Cemu tolika negativna energija, ako nemas izgovor da izbjegnes svog dragog onda to kazi i pusti ostale da iznesu svoje misljenje.
pile moje pametno barem Skvo ne prosipa negativnu energiju na forumu al sad ces da osjetis gnjev bijeli covjece zeno
Po cemu mislis da isijavam negativnom energijom...cak sta vise ja sam trenutno izuzetno ljubazna. Na lijep nacin ti pisem da si u OT...Imas tema na kojima mozes razglabati koga znas ili eventualno ne znas, ko se prati ili ne prati i slicno...malo je ova prica zamorna, a meni je poprilicno dosadno da to citam...tako da feel free na chaterske teme. Zamaram se razglabanjem i detektivskim pricama..
Ja sam veceras iznijela svoje misljenje da nemam izgovora...mislim da je jasno...
uuuuuuuu ovo ti je greška. Do sada si imao jaku odbranu, naravno ne mislim na veeseelu ona je miš, već na administratorku ona je maca, nakon ovoga posta ništa ti ne garantujem više.
uuuuuuuu ovo ti je greška. Do sada si imao jaku odbranu, naravno ne mislim na veeseelu ona je miš, već na administratorku ona je maca, nakon ovoga posta ništa ti ne garantujem više.
a što mene spominješ hahahhah javljaš se pod anonimna i kažeš da je neko miš Osim toga svi su jednaki, Višnja bi reagirala za svakog isto, tako da .... i ako si ti isprepadana pa ne smiješ reći svoje mišljenje nismo svi, pa ja, bilo o kome da se radi na ovom forumu pri tom ne mislim na Skvo, ona je ok, mislim da je Iceman malo preletio
< Poruku je uredio veeseelaa -- 16.9.2010 0:22:37 >
Joj što neko stavrno zeznu temu... baš mi je bila zanimljiva vazdan... sad neko sebe uzdiže ovdje nebu pod oblake pa zeznuste sve...pihhhhhhhhh Iceman se pravo okuražio.... svašta... pihhhh