|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolji izgovor do sada?
15.9.2010 23:33:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Drage moje ako nekom Iceman ne odgoara jednostavno ga ignorisite ali on ima pravo da bude dio foruma kao i bilo koji drugi muskarac  pa vas zato molim  ipak s malo vise postovanja kumunicirajte... on je samo forumas...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jasta je forumas a mi svi vesla sisaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je neciji alterego..priznajem jako los

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 201
15.9.2010 23:33:27   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Iceman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Icemane pojaviš se kad i ja, meni nezgodno user posted image

Jos ces umisliti da te pratim, pa ces sve to prijaviti svom muzu, a on ti nece povjerovati...

hehehe neeee, glupost je prijavljivati mužu ko te prati user posted image

Zar ti nisi jedna od onih sto o svemu razgovaraju sa svojim dragim, iskreno otvoreno?

pa zaboga Iceman evo ti ideje za drugu temu...
nemoj začatavat...
ova ima dovoljno materijala i bez novih pitanja koja nisu u vezi sa temomuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Iceman)
Neposredna veza do poruke: 202
15.9.2010 23:33:31   
veeseelaa
pa jesil ti krejzi? hahahah da mu pričam ko mi se sve nabacivaouser posted image , pa hebo ga bilo bi svegauser posted image , ja to sama mogu riješiti bez da ga uvlačim u problem

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Iceman)
Neposredna veza do poruke: 203
15.9.2010 23:33:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja nikad nisam odbila mm user posted image naprotiv ja sam onaj tip sto bih mogla i nekoliko puta dnevno a on nije user posted image pa se onda ja nekad zapitam je li problem u meni ili njemu, zasto on mene odbijauser posted image Desava li se to vamauser posted image

Hajmo se bona mijenjati za muževe,meni takav treba,a moj je poput tebe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 204
15.9.2010 23:35:17   
veeseelaa

Drage moje ako nekom Iceman ne odgoara jednostavno ga ignorisite ali on ima pravo da bude dio foruma kao i bilo koji drugi muskarac  pa vas zato molim  ipak s malo vise postovanja kumunicirajte... on je samo forumas...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jasta je forumas a mi svi vesla sisaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa jel ti misliš da Višnja nije to već provjerila? mislim ako i nije da se provjeriti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 205
15.9.2010 23:37:33   
Visnja RR
nije dupli nick tj klon... tako da... user posted image  Iceman je rijetkost na nasem forumu zvana muskarac user posted image  treba ga "cuvati , maziti, paziti" i zvati ga Djordje ooops Iceman user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 206
15.9.2010 23:37:41   
Iceman

pa jesil ti krejzi? hahahah da mu pričam ko mi se sve nabacivaouser posted image , pa hebo ga bilo bi svegauser posted image , ja to sama mogu riješiti bez da ga uvlačim u problem

Znaci, vozis sama i u "krivinama" user posted image !

Neposredna veza do poruke: 207
15.9.2010 23:38:00   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gdje si Hanadyyyy

prepade me ženo ovim komentarom...
neka plate ne mora me vala niko volit ....

nego što sikiramo icemana...
fino smo mu dokazale vazdan da nam lijepu zabavu napravi...
fol negotivimo ga/je  a na ''njegovoj-njenoj'' temi  punih 8 trsnica sad pa saduser posted image user posted image user posted image user posted image

meni je Iceman ok, kao i sve forumašice, nemam pojma ko je ko, nick i eto neku s kafe al opet ne poznajem ljude da im sudim

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 208
15.9.2010 23:38:44   
Anoniman

pa jel ti misliš da Višnja nije to već provjerila? mislim ako i nije da se provjeriti

Provjerno ili ne lahko prihajamo tačnom i decidnom odgovoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ofirage ...
još malo i anonimno će se opet sumljatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 209
15.9.2010 23:39:02   
Skvo RR

Jos ces umisliti da te pratim, pa ces sve to prijaviti svom muzu, a on ti nece povjerovati...

Zar ti nisi jedna od onih sto o svemu razgovaraju sa svojim dragim, iskreno otvoreno?

nemoj začatavat...

ova ima dovoljno materijala i bez novih pitanja koja nisu u vezi sa temomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne treba druga tema...haj ti Iceman na hanuma grad...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 210
15.9.2010 23:39:06   
Anoniman

mi imamo laptop i kompijuteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iceman)
  Neposredna veza do poruke: 211
15.9.2010 23:39:53   
veeseelaa

ne kontam al inače dobro vozim, ko muško, kažu user posted image user posted image user posted image user posted image
šalim se, ma mene niko i ne primjećuje, rahat ti je mm samnom

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Iceman)
Neposredna veza do poruke: 212
15.9.2010 23:39:59   
Rumi
mozda "on" i nije musko vec zensko, pa pokusava dobiti nove ideje kako da odbije dragog user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 213
15.9.2010 23:40:56   
Iceman

nije dupli nick tj klon... tako da... user posted image  Iceman je rijetkost na nasem forumu zvana muskarac user posted image  treba ga "cuvati , maziti, paziti" i zvati ga Djordje ooops Iceman user posted image

Hvala na rijecima "cuvati, maziti, paziti" a za tog Djordja user posted image

Neposredna veza do poruke: 214
15.9.2010 23:43:39   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Rumi

mozda "on" i nije musko vec zensko, pa pokusava dobiti nove ideje kako da odbije dragog user posted image user posted image user posted image

hahah čemu istraživanje? ne zanima me majke mi, ko je ko, bitno je da se lijepo družimo, šalimo eto pokupimo i koju od nekog itd a ko stoji iza nicka nije važno uopće

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Rumi)
Neposredna veza do poruke: 215
15.9.2010 23:43:49   
Anoniman
nije Djordje nego Djoleuser posted image

(odgovor članu Iceman)
  Neposredna veza do poruke: 216
15.9.2010 23:44:22   
Visnja RR

Hvala na rijecima "cuvati, maziti, paziti" a za tog Djordja user posted image

ako ti se ne svidja Djordje moze i Dzordz ahahahauser posted image

03.04.`08

(odgovor članu Iceman)
Neposredna veza do poruke: 217
15.9.2010 23:45:46   
Dida79
Ja dosla da pokupim neki dobar izgovor za veceras ali vidim nista nema user posted image user posted image user posted image
Nista idem ja obaviti svoju gradjansku duznost user posted image user posted image
Stose mora nije tesko user posted image

Neposredna veza do poruke: 218
15.9.2010 23:46:46   
Iceman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

nemoj začatavat...

Ne treba druga tema...haj ti Iceman na hanuma grad...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

HAUG, mislim da su se tako pozdravljali indijanci kada bi naisli jedan na drugog. Ili mozda ako bi sreli kakvog bljedolikog jahaca. Ti kao "skvo" bi to morala znat' user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 219
15.9.2010 23:47:27   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Dida79

Ja dosla da pokupim neki dobar izgovor za veceras ali vidim nista nema user posted image user posted image user posted image
Nista idem ja obaviti svoju gradjansku duznost user posted image user posted image

reci dok poberem pamuk s farme user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 220
15.9.2010 23:48:34   
Anoniman

I danas napisaše ''teta Iceman'' nisi jedina koja tako misli.user posted image
Al nema veze može biti i muško.
Nemam ja sa tim problema, samo nekako mi feminiziran, i sa temama i sa tobože oštrim komentarima.
Da nije deen backovićuser posted image

(odgovor članu Rumi)
  Neposredna veza do poruke: 221
15.9.2010 23:50:40   
veeseelaa
ma šta te briga ko je? oh Bože koje mahalanje, ko je , šta je rekao, šta misli, kako izgleda, daj se malo skoncentriši, ovo je net
nije ti niko u kuću došao a vala i da jeste ovolika radoznalost mi je nejasna totalno

< Poruku je uredio veeseelaa -- 15.9.2010 23:51:30 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 222
15.9.2010 23:50:53   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Dida79

reci dok poberem pamuk s farme user posted image

Ne igram farmu i on to nazalost zna user posted image
Ima li ista vezano za mahjong user posted image
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 223
15.9.2010 23:51:16   
Anoniman

I danas napisaše ''teta Iceman'' nisi jedina koja tako misli.user posted image
Al nema veze može biti i muško.
Nemam ja sa tim problema, samo nekako mi feminiziran, i sa temama i sa tobože oštrim komentarima.
Da nije deen backovićuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fudo na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 224
15.9.2010 23:52:11   
frenkoza
OT... kad smo vec kod farme.... visnja trk posalji mi materijala (cigle, busilice, cekice, eksere, farbe ).... pravim vodenicu user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *