Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje ako nekom Iceman ne odgoara jednostavno ga ignorisite ali on ima pravo da bude dio foruma kao i bilo koji drugi muskarac pa vas zato molim ipak s malo vise postovanja kumunicirajte... on je samo forumas...
jasta je forumas a mi svi vesla sisali to je neciji alterego..priznajem jako los
Jos ces umisliti da te pratim, pa ces sve to prijaviti svom muzu, a on ti nece povjerovati...
hehehe neeee, glupost je prijavljivati mužu ko te prati
Zar ti nisi jedna od onih sto o svemu razgovaraju sa svojim dragim, iskreno otvoreno?
pa zaboga Iceman evo ti ideje za drugu temu... nemoj začatavat... ova ima dovoljno materijala i bez novih pitanja koja nisu u vezi sa temom
Drage moje ako nekom Iceman ne odgoara jednostavno ga ignorisite ali on ima pravo da bude dio foruma kao i bilo koji drugi muskarac pa vas zato molim ipak s malo vise postovanja kumunicirajte... on je samo forumas...
jasta je forumas a mi svi vesla sisali to je neciji alterego..priznajem jako los
pa jel ti misliš da Višnja nije to već provjerila? mislim ako i nije da se provjeriti
nije dupli nick tj klon... tako da... Iceman je rijetkost na nasem forumu zvana muskarac treba ga "cuvati , maziti, paziti" i zvati ga Djordje ooops Iceman
prepade me ženo ovim komentarom... neka plate ne mora me vala niko volit ....
nego što sikiramo icemana... fino smo mu dokazale vazdan da nam lijepu zabavu napravi... fol negotivimo ga/je a na ''njegovoj-njenoj'' temi punih 8 trsnica sad pa sad
meni je Iceman ok, kao i sve forumašice, nemam pojma ko je ko, nick i eto neku s kafe al opet ne poznajem ljude da im sudim
pa jel ti misliš da Višnja nije to već provjerila? mislim ako i nije da se provjeriti
Provjerno ili ne lahko prihajamo tačnom i decidnom odgovoru
Ja ofirage ... još malo i anonimno će se opet sumljati
nije dupli nick tj klon... tako da... Iceman je rijetkost na nasem forumu zvana muskarac treba ga "cuvati , maziti, paziti" i zvati ga Djordje ooops Iceman
Hvala na rijecima "cuvati, maziti, paziti" a za tog Djordja
mozda "on" i nije musko vec zensko, pa pokusava dobiti nove ideje kako da odbije dragog
hahah čemu istraživanje? ne zanima me majke mi, ko je ko, bitno je da se lijepo družimo, šalimo eto pokupimo i koju od nekog itd a ko stoji iza nicka nije važno uopće
Hvala na rijecima "cuvati, maziti, paziti" a za tog Djordja
Jos ces umisliti da te pratim, pa ces sve to prijaviti svom muzu, a on ti nece povjerovati...
hehehe neeee, glupost je prijavljivati mužu ko te prati
Zar ti nisi jedna od onih sto o svemu razgovaraju sa svojim dragim, iskreno otvoreno?
pa zaboga Iceman evo ti ideje za drugu temu... nemoj začatavat... ova ima dovoljno materijala i bez novih pitanja koja nisu u vezi sa temom
Ne treba druga tema...haj ti Iceman na hanuma grad...
HAUG, mislim da su se tako pozdravljali indijanci kada bi naisli jedan na drugog. Ili mozda ako bi sreli kakvog bljedolikog jahaca. Ti kao "skvo" bi to morala znat'
mozda "on" i nije musko vec zensko, pa pokusava dobiti nove ideje kako da odbije dragog
I danas napisaše ''teta Iceman'' nisi jedina koja tako misli. Al nema veze može biti i muško. Nemam ja sa tim problema, samo nekako mi feminiziran, i sa temama i sa tobože oštrim komentarima. Da nije deen backović
ma šta te briga ko je? oh Bože koje mahalanje, ko je , šta je rekao, šta misli, kako izgleda, daj se malo skoncentriši, ovo je net nije ti niko u kuću došao a vala i da jeste ovolika radoznalost mi je nejasna totalno
< Poruku je uredio veeseelaa -- 15.9.2010 23:51:30 >
I danas napisaše ''teta Iceman'' nisi jedina koja tako misli. Al nema veze može biti i muško. Nemam ja sa tim problema, samo nekako mi feminiziran, i sa temama i sa tobože oštrim komentarima. Da nije deen backović
OT... kad smo vec kod farme.... visnja trk posalji mi materijala (cigle, busilice, cekice, eksere, farbe ).... pravim vodenicu
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0