|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
20.7.2010 22:48:38   
lillyy85
ipak je kod nas user posted image  i biće Hana inšallahuser posted image

mama je glagol od glagola RADITI ;)

(odgovor članu lillyy85)
Neposredna veza do poruke: 626
6.8.2010 18:45:02   
princeze
Najljepsa imena su LAMIJA i AJNA ....to su moje dvije male princeze!!!user posted image

(odgovor članu mama)
Neposredna veza do poruke: 627
6.8.2010 21:46:53   
Anoniman
Ja mastam o user posted image , i mm i meni se svidjelo ime LALA :) neobicno ali moja nena se zvala tako, mada nebi to dala radi nene, vec zato sto mi je nekako slatko, ali malo neobicno za nase podneblje, ali neznam sta znaci osim sto ima cvijet LALA, dali ima ikakvo znacenje??
I ime Rania user posted image user posted image

(odgovor članu princeze)
  Neposredna veza do poruke: 628
6.8.2010 21:50:34   
Visnja RR
Ima Lala u Teletabisima user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 629
6.8.2010 21:54:14   
Anoniman
hahah zaboravila sam teletabise :) ali ipak mi je simpaticno ali i Rania bi bila dobra opcija!

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 630
6.8.2010 23:24:25   
tweety
IZVORNA PORUKA: Silver

Ja mastam o user posted image , i mm i meni se svidjelo ime LALA :) neobicno ali moja nena se zvala tako, mada nebi to dala radi nene, vec zato sto mi je nekako slatko, ali malo neobicno za nase podneblje, ali neznam sta znaci osim sto ima cvijet LALA, dali ima ikakvo znacenje??
I ime Rania user posted image user posted image

Najljepše ime user posted image user posted image user posted image user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 631
7.8.2010 0:28:01   
frenkoza
jel neko ikada cuo ime Aldis...  musko je ime.... nedavno sam upoznala zenu, sin joj se zove Aldis.... pitam je sta znaci, kaze ona nemam pojma.... pa reko nisam nikad cula pa zato.... kaze pa svi mi to kazu da nikad nisu culi to ime.... (pa kontam nije ni cudo kad ste ga izmislili) user posted image user posted image user posted image
ma ne bitno.... sta me briga svak daje svom djetetu ime... taman da se zove i shfgzvz.... al bas me zanima jel ikad iko cuo????

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 632
7.8.2010 15:51:26   
Anoniman
Aldis...nikad čula!Mislim da to ime ni ne postoji.
To je najvjerovatnije neka kombinacija između Aldin i Adis.

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 633
8.8.2010 0:22:41   
tweety
Ja sam našla ovo za ime Aldis

The girl`s name Aldis \-ldis , al - dis \ , also used as boy''s name Aldis , is of Old English origin, and the meaning of Aldis is " battle - seasoned ","old house"

< Poruku je uredio tweety -- 8.8.2010 0:23:26 >

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 634
8.8.2010 11:22:38   
ivana st
Ana,Klara,Mila

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 635
12.8.2010 21:05:29   
sunce27
Meni definitivno najljepše muško ime je Rejhan, a žensko Emina i ako Bog da moja bebica koju čekam a ne znam još šta je imat će jedno od ta dva imena!

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 636
12.8.2010 21:28:53   
jasmin

IZVORNA PORUKA: sunce27

Meni definitivno najljepše muško ime je Rejhan, a žensko Emina i ako Bog da moja bebica koju čekam a ne znam još šta je imat će jedno od ta dva imena!

Rejhan je inace zensko ime,samo sto se na nasim prostorima vecinom koristi za djecaka,ali ima i curica.U svakom slucaju,jako je lijepo ime.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 637
12.8.2010 21:51:13   
sunce27
Upravo tako, ja nisam jos čula da neka djevojčica ovdje kod nas nosi ime Rejhan,a za dječaka sam čula to ime i odmah mi se dopalo, mada je mome mužu smiješno, on navija ako bude dječak da se zove Tarik, ali mislim da ču ga ubijediti da bude Rejhan ako bude dječak.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 638
30.8.2010 14:21:29   
Mama2b
Pozdrav,

Mi cekamo maloguser posted image , a muz i ja se nikako ne mozemo dogovoriti oko imenauser posted image . Ono sto se meni svidja, njemu ne i obratno. Jedino ime koje nam se od prvog dana svidjelo je Rejhan. Interesantno mi je bilo da nisam to ime nigdje procitala (izuzev Rejhana Demirdžica), niti znam nekog ko je dao to ime, evo sve dok sad nisam procitala ovdje na forumu. Medjutim ne znam da li je to ime mozda malo potesko za izgovoriti?

Inace meni se svidjaju jos i Mak, Azur i Džan, a muzu Orhan i Said.
Da li neko zna znacenje imena Anur i Timur? Pretpostavljam da Anur ima znacenje svijetlost, a Timur?

Hvala

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 639
30.8.2010 23:19:34   
esmina i bebina mam
Moj rodak ima sina koji se zove Timur i kaze da znaci gvozden,čeličan...

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 640
31.8.2010 0:58:24   
mila81
Da li neko zna znacenje imena Anur i Timur? Pretpostavljam da Anur ima znacenje svijetlost, a Timur?

Timur znaci cvrs, jak, jak karakter i ima jos puno ali sve svodi na ovo.

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 641
3.9.2010 20:20:26   
Micc
user posted image Lejla, Ejmi , Lea , Nadija...
user posted image Filip , Maks , Kolin...
(:

(odgovor članu Ivona RR)
Neposredna veza do poruke: 642
15.9.2010 12:33:52   
lexy
molim Vas da mi pomognete oko značenja imena ADYAN,baš mi se sviđa,ali nikako da nađem značenje tačno.....kažu izvedenica od imena DIN ....

hvalaaaaaaaaa unaprijed

(odgovor članu Micc)
Neposredna veza do poruke: 643
15.9.2010 13:11:03   
teacher75
IZVORNA PORUKA: lexy

molim Vas da mi pomognete oko značenja imena ADYAN,baš mi se sviđa,ali nikako da nađem značenje tačno.....kažu izvedenica od imena DIN ....

hvalaaaaaaaaa unaprijed

divno ime, bas bih i ja voljela znati znacenje. meni se inace svidja Arian i Aidan

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu lexy)
Neposredna veza do poruke: 644
15.9.2010 15:22:14   
amila87
skoro sam cula za ime "Ilayda", bas mi se svidjelo, nekako neobicno user posted image

ako nekad ako Bog da budemo imali user posted image bit ce Kenan

L e j l a --> Ti Si NaSa SreCa,, NaJveCa !!
» Ąℓwαys ๏η мy мιηd « » ιη мy нεαят « » ιη мy s๏uℓ «

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 645
15.9.2010 21:46:19   
anidla
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: samedi

Koliko ja znam,samo jedno zensko ime se spominje u Kur'anu a to je Merjem,dok muskih imena ima dosta! Poslanik a.s. jeste rekao da nam je obaveza i duznost dati djetetu lijepo ime i svako od nas ima svoj ukus i drugacije gleda na lijepo i ruzno! Meni su sva djecja imena lijepa jer ga nose upravo oni-djeca i mislim da nijedan roditelj ne bi dao svom djetetu "ruzno" ime a svaciji je izbor da li je ono vjersko ili ne! Sta uopste znaci to "vjersko" kad znamo da su mnoga imena ista u Kur'anu i Bibliji tj.samo malo izmijenjena!
Meni licno je najvaznije da ime moje buduce bebe ima lijepo znacenje ( a sigurno ce se to ime naci u vise naroda i kultura jer je to neizbjezno) i da nije bas pre precesto ime tj.da bude neobicno Ono sto takodje gledam pri izboru imena je to da se moze lijepo izgovarati na vise svjetskih jezika u slucaju da pozeli zivjeti u inostranstvu ili je tamo nekada put odvede!

u potpunosti se slazem s tobom

samedi, kao da sam ja pisala tvoj post, potpisujem te

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 646
15.9.2010 21:53:58   
aida.
Odjednom mi je u glavu doslo ime Aron, prelijepo mi je, ne znam ni cije niti ista... ako Bog da ako nekada budem imala muskarcica jos jednom velike su sanse da bude Aron user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 647
15.9.2010 22:05:20   
Rumi

hvalaaaaaaaaa unaprijed

Adyan je ime jednog  Poslanika a.s.
a znacenje je nesto kao - dobro djelo-

(odgovor članu lexy)
Neposredna veza do poruke: 648
15.9.2010 22:08:38   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Rumi

hvalaaaaaaaaa unaprijed

Adyan je ime jednog  Poslanika a.s.
a znacenje je nesto kao - dobro djelo-

nisam to znala, bas je lijepo ime, cudo nije cesce. ne znam nikoga da se tako zove... Moze li se nadjeti kao Adian, jer mi je bezveze kod nas davati imena sa y?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Rumi)
Neposredna veza do poruke: 649
15.9.2010 22:14:51   
Rumi
IZVORNA PORUKA: aida.

Odjednom mi je u glavu doslo ime Aron, prelijepo mi je, ne znam ni cije niti ista... ako Bog da ako nekada budem imala muskarcica jos jednom velike su sanse da bude Aron user posted image

Aron je hebrejsko ime, znaci pjevanje/ucenje
Aaron je takodje hebrejsko, oznacava snagu, negdje se prevodi i kao planina...inace to je ime brata mojsija/musaa a.s.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *