Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Miiiiiiiiiiirkiceeeeeeeee, pa čestitam od srca, da vam dragi Allah dž.š. podari sve ono što je najbolje za vas... Ljubim vas oboje, puno, puno...
Mirkice čestitam do srca...neka ti je zdrav i sretan dugo dugo uz svoje roditelje. Mašallah na Bajram rođen neka nam bude veliki i pravi čovjek...što od tako divne mame i nebi moglo drugačije biti
Ima nade za bolje sutra... 04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.
Mila moja, danima ja mislim na tebe...i eto sudbine da večeras provirim i baš si me ovako uplakanu razveselila....Želim vam puno zdravlja, sreće i berićeta....Neka ti je živ, zdrav i sretan tvoj Ishak Benin i neka ga uvijek dragi Allah dž. š. čuva! Ljubim te punoooo a ti za mene cmokni tu malu guzu
Draga Mirkice, hvala Allahu pa ti se na danasnji Bajram rodio tvoj Ishak. Nek ti je ziv i zdrav. A tebi i tvom muzu zelim svu srecu uz vaseg novog clana porodice. Da nam se brzo oporavis
Masallah. Prelijepa vijest uoci mi Bajrama. Iskrene cestitke tebi i tvome muzu, a djecaku svako dobro oba svijeta ako Bog da. Cuvaj mi se, oporavi se cim prije i nastavljamo dalje aBd. Jako mi je drago zbog tebe. Veliki zagrljaj.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.