|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: udobna obuća
5.9.2010 23:19:17   
acudesa
user posted image

noa...zbog predrasuda...vidi im ove baletanke..pb

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 476
5.9.2010 23:23:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

user posted image

s predrasudama ili bez ja bi 'vakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 477
5.9.2010 23:24:59   
teacher75
imaju li oni kakve udobne gleznjace? user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 478
5.9.2010 23:56:05   
acudesa
IZVORNA PORUKA: teacher75

imaju li oni kakve udobne gleznjace? user posted image

hahahha...joj sto me nasmija..
koliko kukas imam ja jedne ko rukavice mekane koza sa obje strane, cetvrtasta siroka peta-sad bih ti ih dalauser posted image ..al su malo ishabane..
znam sta ti treba, ako gdje vidim-javim ti..
ja sam svoje dobila iz vana..mogu ti vidjeti marku..pa maybe..e-bayuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 479
5.9.2010 23:57:08   
acudesa
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image

s predrasudama ili bez ja bi 'vakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja bih...kako su dobre..a, ova boja mi nesto u zadnje vrijeme sva draza...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 480
6.9.2010 13:58:02   
M kao Mama
Ja kupila neki dan u Šimeckom dvoje, jedne kako sam probala, nisam ih ni skinula,inače svake cipele, sandale, japanke, tene, čizme, papuče pokučnice odbolujem.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 481
6.9.2010 14:09:06   
Nedi
Prošle sedmice neplanski sam kupila u Peku ove ortopetske cipele bile 119Km sad 50% sniženje. Tražila sam neke ravne i da su drugačije od mojih klasičnih sa petom neka malo "sportskija"  varijanta.
Udobne, preudobne...ne skidam ih a i odlične za bolove u leđima
user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 482
6.9.2010 15:50:19   
reallove

IZVORNA PORUKA: sara.at

dal netko zna kako omeksati obucu a da u nju nesipam omeksivaca jer ga nekoristim (mm ima alergiju) pa nebih ga kupovalauser posted image  cula sam da mogu staviti obucu u zamrzivac i ona se sama omeksa kad se odledi al imam jedne lakirane zute cipelice nebih rizikovala da mi sve popucaju. Nosati ih na nogama nemogu jer me bole oba nokta user posted image  
jedva cekala da rodim da pocnem normalno se obuvati i nakraju dosla na istouser posted image
saro probaj ih namazati kremom obicnom unutra..ja kada sam bila u Bosni od mame dobila wink baletanke,obukla ih i nisam mogla da hodam,imala nivea losion pri ruci,namazala ih dobro i znas kako su sada mekane i udobne ne skidam ihuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 483
8.9.2010 20:44:48   
acudesa
danas sam kupila antistres cipele...
kasnije postavim sliku

Neposredna veza do poruke: 484
8.9.2010 22:56:55   
Anoniman

kasnije postavim sliku

e de ziva bila i sliku i mjesto i cijenu...ja sam odlucila STOP obuci koja samo lijepo izgleda jer imam pun ormar cipela a place mi se kad neke trebam obutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a te antistres mi zvuce udobneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 485
9.9.2010 0:14:49   
acudesa

kasnije postavim sliku

e de ziva bila i sliku i mjesto i cijenu...ja sam odlucila STOP obuci koja samo lijepo izgleda jer imam pun ormar cipela a place mi se kad neke trebam obutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a te antistres mi zvuce udobneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

puni mi se baterijauser posted image ...a, ne da su ugodne..uh..a, zamisli imaju 3 cent petuuser posted image  onu najbolju..i ne govori mi da mi ne izgledaju lijepo...nemoj mi na cipeleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 486
9.9.2010 0:16:47   
teacher75

kasnije postavim sliku

puni mi se baterijauser posted image ...a, ne da su ugodne..uh..a, zamisli imaju 3 cent petuuser posted image  onu najbolju..i ne govori mi da mi ne izgledaju lijepo...nemoj mi na cipeleuser posted image

hocu i ja da vidim!!! user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 487
9.9.2010 0:17:55   
Hanady RR
e čuj antistres...de nam sliku stavi i daj logu...da im promet popravimo...meni bi jedneo 3-4 amtistresnih taman bilouser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 488
9.9.2010 0:18:41   
teacher75
i javi nam jel popustio stres da i mi kupimo ako pali user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 489
9.9.2010 0:21:38   
acudesa
user posted image
pa vidi me bona, a samo ih malo pronosala po kuciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 490
9.9.2010 0:23:00   
teacher75

user posted image
pa vidi me bona, a samo ih malo pronosala po kuciuser posted image

imaju li kakve muske anti -stres- ters, da kupim mm?user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 491
9.9.2010 1:11:08   
acudesa
Evo ih..tek se napunila bat..
user posted image

ovaj kais je na cicakuser posted image ..hiper ugodne

Neposredna veza do poruke: 492
9.9.2010 1:22:20   
acudesa
user posted image sa ovom etiketom

< Poruku je uredio acudesa RR -- 9.9.2010 1:36:34 >

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 493
9.9.2010 1:26:25   
gvendolina

user posted image

prekasne su,ja sam user posted image ...hoces li nam odati gdje si ih uzela i koja je cijena plizz

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 494
9.9.2010 1:37:43   
acudesa
IZVORNA PORUKA: gvendolina

user posted image

prekasne su,ja sam user posted image ...hoces li nam odati gdje si ih uzela i koja je cijena plizz

astra, oko 85 na snizenju...

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 495
9.9.2010 1:39:37   
acudesa
danas u salonkama bila na poslu..noge me zaboljele od kupovine za Bajram, kad sam probala ove cipelice-hmmm...osjecaj je bio neponovljiv, stvarno su ugodne..

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 496
9.9.2010 1:43:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gvendolina

user posted image

astra, oko 85 na snizenju...

hm tetka ima na cekove u Astri pa bi se mogle ja i moja kcerkica ponovitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 497
9.9.2010 1:44:37   
acudesa
ne razmisljaj..ove su za landaranje..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 498
9.9.2010 1:48:38   
Anoniman

a mogu i na neki kompletic ono da si finuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znas na sta mislimuser posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 499
9.9.2010 1:51:32   
acudesa

a mogu i na neki kompletic ono da si finuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znas na sta mislimuser posted image

ne znam..
ko teta Desauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *