Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sutra će biti zanimljivija.. a ko da gledam u petak će biti najzanimljivija sa nekim napetim krajem... pa ti dijana čekaj do ponedeljka
Serija je i subotom Hanady, ako si izgledala prve epizode, ne moze a da ne bude zanimljiva A izgleda da i Hayat sijece epizode. Jer jedna epizoda traje 90 minuta, znaci sveukupno 90 epizoda. Ali Fox sijece jednu na dva dijela, i napravi sebi 180 epizoda. Jesam li ja ovo dobro sabrala
< Poruku je uredio Trnoruzica -- 2.9.2010 0:56:32 >
Trnoruzice na NTV Hayat nema Seherzade subotom, Indija je i subotom, a ja sam skontala da nesto muljaju je prvu noc je trajala tako 90 minuta, a sinoc i preksinoc kao 45, oko sat sa onih ponavljanjem i reklamama.
Ali, da ima igne na nekom drugom kanalu pratila bih, Hayat me izludi, izmedju reklama ide objavjest, npr sinoc je bilo i sinoc je emisija 1001 bila najgledanija u BiH, ak 34 % stanovnika BiH cekalo je poljubac Onura i Seherzade, pa da se ubijes, majko mila. Stvarno idu na zivce, ali opasno.
Ma i meni se ne svidja na Hayatu nikako, em me one reklame izludise, em je zvuk k'o gu***, da izvinite. A dobro si to. Prva epizoda je trajala 90 min, ja sve cekala da zavrsi, a ono nikad kraja Garant i oni sijeku A ima i subotom serija, evo sad gledala na njihovoj sranici pregled programa i za subotu http://www.hayat.ba/ Al da Hayat nervira, nervira
ja sebi skidam sa neta i bas je sa FOX tv. i on sjeku na dva dijela, al nema veze. evo bas sam skinula 3 i skidam jos 2 epizode, pa odoh da gledam. tako manje mislim na druge stvari.
ja gledam preko rtl televizije..ekstra mi je slika zvuk sve i manje puno reklama ima..i..sinoc nisam gledala jer sam bila kod sveki i brate nesto sam povracala...uhh to se tice likova...ja sinoc sanjala onog onura..jadna mi majka jo pricam u snu ( a inace sanjam puno)..kazem ja mm ce mi dati otkaz... sto se tice glume..ne svidja mi se onaj turski fazon da posudjuju glasove..sve snime a onda nadju druge glasove kao u crtanom filmu..pa onda i ono sto valja ispadne bezveze...ja to nisam skontala , moja henna jeste odmah.nego nedavno sam procala sa svojim doktorom (koji je izmedju ostalog i poznat glumac), gledala njegov film i kazem mu pa nesto mi je Vas glas drugaciji kao da niste Vi..a on mi objasni da oni to sve tako rade..bezzz neki dan sam negdje vidjela da ce uskoro poceti i neka jos saFunica u kojoj glumi Emina Jahovic (isto turska)..kao glumi i u seriji pjevacicu i isto se zove Emina...eto sad cemo imati invaziju turskih serija....
ako nista barem cu progovorit turski, ko sto sam ispanski nakon esmeralde..vec su mi se "uvukle" neke rijeci..a i mamu sam svoju zarazila...i ona ce dobiti otkaz...zbog Burhan-bay
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
ako nista barem cu progovorit turski, ko sto sam ispanski nakon esmeralde..vec su mi se "uvukle" neke rijeci..a i mamu sam svoju zarazila...i ona ce dobiti otkaz...zbog Burhan-bay
evet-dobro cok-puno okul-skola defteri-sveska
Opaaaa vec smo se poceli razbacivati turskim Sad jos samo fali tema naucimo turski
haha i ja sam zivila mjesec u Istanbulu hahaha..nisam znala sam kako ste..i dobar dan nista reci..samo furala engleski..a zato moja mami dobro naucila..sve rukam i nogama se sporazumijevala...legenda..