Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 17:54:12
veeseelaa
ne može me iznervirati neko do kog mi nije stalo.... mislim ono pravo, e sad može mi ići na nerve lik ispred meni koji sporo vozi i sl al inače jok Imam određen broj ljudi (jako mali ) koje volim i ostale i ne primjećujem niti im dam prostora u mom životu da me mogu nervirati E sad će neko reći pa šta se nerviraš po RR , jok vjerujte, možda post tako "zvuči" al uvijek pristupam sa zezanjem i totalno sam opuštena a i kad kažem da me neko nervira to je više izrečeno kao neka fraza, u biti značenje istog je da se baš ne bi družila s tom osobom, zadržavala, suradjivala i sl Mislim ne kužim kako neko nekog može nervirati bez da ga poznajete ono pravo a i ako vam tada ne paše jednostavno se ne družite s osobama koje vas nerviraju, pa ja Mislim da je bezveze da vas nervira neko jer je crn, plav, ima velke dude, il se smije preglasno i sl Jako je ružno na takav način ocijenjivati ljude i loše o njima misliti, golemo je to
< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.8.2010 17:55:57 >
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 18:01:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ne može me iznervirati neko do kog mi nije stalo.... mislim ono pravo, e sad može mi ići na nerve lik ispred meni koji sporo vozi i sl al inače jok Imam određen broj ljudi (jako mali ) koje volim i ostale i ne primjećujem niti im dam prostora u mom životu da me mogu nervirati E sad će neko reći pa šta se nerviraš po RR , jok vjerujte, možda post tako "zvuči" al uvijek pristupam sa zezanjem i totalno sam opuštena a i kad kažem da me neko nervira to je više izrečeno kao neka fraza, u biti značenje istog je da se baš ne bi družila s tom osobom, zadržavala, suradjivala i sl Mislim ne kužim kako neko nekog može nervirati bez da ga poznajete ono pravo a i ako vam tada ne paše jednostavno se ne družite s osobama koje vas nerviraju, pa ja Mislim da je bezveze da vas nervira neko jer je crn, plav, ima velke dude, il se smije preglasno i sl Jako je ružno na takav način ocijenjivati ljude i loše o njima misliti, golemo je to
pregolemo, mislim stvarno nema smisla, boze sacuvaj, nedaj boze nikome i tako dalje.... Kuliras li ili nisi mogla a da ne komentarises??
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 18:03:40
Anoniman
ja ne mogu iskulirati nemar, idiotizam, seljakluk, budale, kriminalce,narkomane,lopove, itd. a ima ih na svakom koraku...ja ne mogu zmireci hodati ulicom
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 18:05:36
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada
ja ne mogu iskulirati nemar, idiotizam, seljakluk, budale, kriminalce,narkomane,lopove, itd. a ima ih na svakom koraku...ja ne mogu zmireci hodati ulicom
jos bih dodala korumpirane politicare-kriminalce i lose i bezobrazne vozace
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 18:06:55
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
pregolemo, mislim stvarno nema smisla, boze sacuvaj, nedaj boze nikome i tako dalje.... Kuliras li ili nisi mogla a da ne komentarises??
ne kontam kako te neko može nervirati bez da ti je nešto nažao uradio? zar nije šega reći nervira me npr Severina?????? a što živa bilaaaa???????? i još žene zapnu pa ja kad je vidim muka mi, pa ja bi joj kosu počupala hahahhah to je meni bolesno ok ne leži mi al da me nervira u takvom obimu da skačem ko luda nidje veze
< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.8.2010 18:09:02 >
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 18:10:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
njih sam svrstala pod kriminalce...mozda sam trebala dodati sa menadzerskim fakultetom a vozace sam zaboravila...a pogotovo one koji parkiraju svoje makine gdje stignu
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 18:12:51
teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
njih sam svrstala pod kriminalce...mozda sam trebala dodati sa menadzerskim fakultetom a vozace sam zaboravila...a pogotovo one koji parkiraju svoje makine gdje stignu
zaustavljaju se na srd ceste da popricaju sa jaranom kockaste glave ili ne upale zmigavac, zatim ne stanu na pjesackom prelazu kad idem s kolicima a zeleno i meni i njima, odvrnu narodnjake da se ori kroz grad itd...
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 18:29:00
Mirkica
IZVORNA PORUKA: reallove
ima jedna osoba koja me trenutno straaaaasno nervira a to je mm
pa zar je i to moguce :)))) ih jedno 5 minuta vise ne ;))))
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 18:32:37
Mirkica
hahahah tiki, ti se baš nerviraš, ja sam ovu temu shvatila drugačije
Ima jedna osoba koja me baš nervira... ono kontam imal neko kog očima ne mogu vidjeti
eh stvarno kod mene postoji nem aih puno ali ej samo jedna , ne uvijek ali cesto :))))))) ovo ostalo mozda trenutno i ono onako ali tako opasno kao sto ti to anvede samo jedna osoba .
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 18:48:03
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Ima jedna osoba koja me baš nervira... ono kontam imal neko kog očima ne mogu vidjeti
eh stvarno kod mene postoji nem aih puno ali ej samo jedna , ne uvijek ali cesto :))))))) ovo ostalo mozda trenutno i ono onako ali tako opasno kao sto ti to anvede samo jedna osoba .
ma bježi tamo, što bi te neko nervirao u tom obimu? Marina pa naravno da se šalimo obje
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 29.8.2010 18:54:11
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Mirkica
ma bježi tamo, što bi te neko nervirao u tom obimu? Marina pa naravno da se šalimo obje
hahahahha vesela pitala bi te da imas s njom posla hahahahhahahah
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.