|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
13.8.2010 13:33:57   
Hanady RR
samo da podignem malo temu i bježim...da me ne izignorišeteuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 351
13.8.2010 14:45:42   
milenium
ja sam prošle godine kupila svojoj nećakinji jednu ovakvu lutku,bilo ih je na stotine na policama,raznih haljina i sve su bile predivneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 352
13.8.2010 15:47:10   
Hanady RR
nije valjda da nema ovakve lutke u Sarajevuuser posted image da niko ne zna.

E sad fino jel ide neko na more u Crnu Goru ubrzo, da ga nešto zamolimuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 353
13.8.2010 16:04:02   
Trnoruzica
user posted image user posted image Ti si meni kraljica user posted image

Neposredna veza do poruke: 354
13.8.2010 16:08:09   
Hanady RR
ja se neću smirit dok mi ta lutkica u ruke ne dođeuser posted image

šta da radim...
sad mi krivo što joj kupih...tužna je beskrajno.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 355
13.8.2010 16:10:39   
Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: bananica

pogledaj na dobrinji u gift shopu, cini mi se da sam ih tamo vidjela, mada nisam sigurna......

Sad si i mene rastuzila user posted image

A da pogledas ovdje, gdje bananica napisa? Ja bih se mogla stvarno zakleti da sam ih negdje vidjela, i to bas poredane kako sjede jedna do druge user posted image
Jedino da pogledas na carsiji, po onim malim radnjicama, Bezistanu, bas bih voljela da ti pomognem

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 356
13.8.2010 16:20:06   
Hanady RR
ma naći ću je pa makar morla na vikned u herceg Noviuser posted image

al mora biti i kod nas nema šanse da nema....

muž mi maloprije dao ideju da nazovem tetku u Njemačkoj da nam ponese kad krene...i pametno zbori....ako ništa ta solucija će upalit 100%user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 357
13.8.2010 16:45:03   
Trnoruzica
Glasam za prijedlog broj 1 user posted image

Ako ne budes imala nikoga. Ja imam poznanike isto u Njemackoj. Da vdiis preko ebay-a, pa da ti se to posalje.

Neposredna veza do poruke: 358
13.8.2010 16:48:09   
bananica
citav dan na lutku mislim, moramo je pronaci pa da svijet okrenemo naopacke....ako nista ja idem u Hr pocetkom septembra pa kupim ti tamo ako nadjem

Neposredna veza do poruke: 359
13.8.2010 22:48:16   
leona81
IZVORNA PORUKA: škorpija

ima u TL, one iz robota ne uzimaj ,smrde ko crni vrag

kakve su te iz tl, mi nasli jedne podne brojeve al nisu mekani nego neki bezveze slagalice, bezze bacili 10 KM

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 360
13.8.2010 23:18:52   
Hanady RR
hvala vam drage mojeuser posted image

ponuda je super al ndama se rješit ći sutrauser posted image postoje idnicije da se dograbim iste iz herceg novog ali moram dokupiti kredita i poslati jednom muževoj kolegici koja je trenutno tamo na moruuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 361
15.8.2010 22:54:51   
Trnoruzica
Hanady, odostel' vi u Herceg N.? user posted image

Neposredna veza do poruke: 362
15.8.2010 22:59:55   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Hanady, odostel' vi u Herceg N.? user posted image

nismo mila...
al lutka je kupljena večeras u šetnji herceg novim nadam se i stiže u srijedu aBd.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 363
15.8.2010 23:05:09   
Trnoruzica
Bas mi je drago user posted image Djevojcica ce biti presretna user posted image

Neposredna veza do poruke: 364
16.8.2010 1:03:36   
bananica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 365
16.8.2010 12:33:51   
henna ze
joj ja sam te lutkice vidjala ovdje u zeniciu jednoj knjizari..baš me interesuje..ja mislim da ih ima još oko 35 KM su bile

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 366
16.8.2010 14:06:50   
Skvo RR
Evo pitanje za pticoljupce "zdravo, zdravo"user posted image -

Gdje da kupim drvenu kucicu za ptice?

Treba mi do popodne, pa se skontajte  sa savjetima.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 367
16.8.2010 14:08:03   
Trnoruzica
Koje velicine? Imam ja jednu. Malena se igra s njom user posted image

Jesi li vidjela po petshopovima?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 368
16.8.2010 14:12:19   
Skvo RR
Ja dobro si po petshopovima, ja skroz zaboravila...user posted image
Ma velicina, hm...sta ja znamuser posted image ...obecala sam na poklon, valjda ce staviti u avliju kao ukras, a velicina mozda da moze ugostiti pticu velicine od vrapca do laste...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 369
16.8.2010 14:13:57   
Trnoruzica
user posted image Kod mene je neka bas fina. Sa crvenim krovom i ukrasima naslikanim po sebi user posted image Doduse, ne moze ugostiti lastu user posted image Kad bolje razmislim, ne znam ni mozel' vrabac stati u nju user posted image

Onaj najveci petshop ti je na Grbavici (koliko ja znam)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 370
22.8.2010 23:46:01   
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: škorpija

ima u TL, one iz robota ne uzimaj ,smrde ko crni vrag

kakve su te iz tl, mi nasli jedne podne brojeve al nisu mekani nego neki bezveze slagalice, bezze bacili 10 KM

eh i meni ovo treba... isla u robot, 10km al ne kupih jer ste rekle da te smrde, onda cula od prijateljice da je ona kupila u merkatoru i da i te smrde, pa odoh po vasoj preporuci u turbo limac danas, kad nazalost nemaju i kazu da vec duze vrijeme nisu nabavljali pa sumnjaju da ce uskoro i dobitiuser posted image zna li iko gdje da kupim one sto ne smrde?user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 371
22.8.2010 23:49:25   
bananica
ja sam kupila u TL i ne smrde uopste,moja snaha uzela u mercatoru, ni njene ne smrde, a sinu od drugarice smo uzeli u wisi, nije se zalila da smrde

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 372
22.8.2010 23:49:55   
škorpija
mi smo uzeli u mercatoru jedne , ali nisu sa brojkevima već tamnoplave sa slikama i te nisu smrdile, one u bingu isto smrde, ne znam pogledaj u konzumu ili tušu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 373
23.8.2010 0:18:40   
teacher75
IZVORNA PORUKA: bananica

ja sam kupila u TL i ne smrde uopste,moja snaha uzela u mercatoru, ni njene ne smrde, a sinu od drugarice smo uzeli u wisi, nije se zalila da smrde

htjela sam kupiti u TL ali kazu da sumnjaju da ce uskoro dobivati jer nisu odavnouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 374
23.8.2010 11:51:33   
leona81
mi smo kupili u mercatoru neke covjece ne ljuti se, plave, slike imaju po sebi odnosno mozes igrati igru...ne smrde

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li imate kredit ?
manuela RR

Da li imate kredit i koliko vam mjesečno ide na otplatu istog?

ne nemam kredit (45%)

da i rata 200KM i manje (10%)

da rata od 200 KM (2%)

rata 300 KM (11%)

400 i više... (33%)

Broj svih glasova: 156

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *