pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Joj, žene ja bih svojoj dala kamenja da jede samo da hoće jesti, mislim da se opterećuje previše, u svemu treba imati mjeru, ja počesto znam kazati da neke mame liječe komplekse iz rane mladosti, pa na djeci treniraju makrobiotiku, pa uvijek se jela piletina, teletina, jaja, mliječni proizvodi, pa još ako dijete hoće da jede, stvarno ste sretne, ne kažem da bebi od 3 mjeseca treba tutkati varivo, ali kad napuni godinu, treba sve pomalo, naravno bez pretjerivanja sa solima i ostalim mastima. Nikada mi neće biti jasne mame koje svojoj djeci daju mlijeko od 0,9 masnoće, pa to je voda, a malim kostioma treba nešto da ih zalije, to je kalcijum, to su temlejci od koljenica i pilića. eh zeno kako se sve promijenilo, davno je bilo ovo UVIJEK nego, ja fakat nisam bolesnik niti imam komplekse iz mladosti - jos sam puter vala nego samo samo pitala koju firmu piletine mame daju, koja je eto kao najfensi, najmanje tovljena i sl. cisto da Cici pocne malo i to jesti...ali u principu sam mu davala telece meso, biftek, snicle i sl., iskuhanu masnu supu od koljenice nece li se dusa draga sta udebljati, ali dzaba..on jede, ali mu se plaho i ne vidi, mada je kuc kuc zdrav, valjda se i to broji e s te strane sam pitala pedicu koje je meso kaloricnije, masnije, ima vise zeljeza (jer zeljezo povecava apetit), pa me iskljcivo uputila na koljenicu, misice s koljenice, biftek, teletinu generalno....piletinu je rekla nix, doduse davno je to bilo kad malo bolje razmislim