Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Imamo teme o knjigama i filmovima pa da koju progovorimo o onome šta najviše volimo gledati na programu.
Da ja krenem....
Kod nas kući je najčešće upaljen Discovery C. To najviše volim gledati, posebno emisije koja ide uto. u 22h gdje renoviraju ljudima objekte i srijedom u 22h idu lovci na oluje što je isto super emisija. Na National g. volim da gledam emisije o planetama, morima i proročanstvima.
Što se tiće naših "domaćih" programa, redovno sam gledala Nu2, volim Red Carpet i gledala sam Šaptačicu duhovima
To sam se trenutno mogla sjetiti, ako mi padne još šta na pamet javim se
tv upaljen stalno ali moja najdraza je vrijeme je za bebe
ja iskreno bez Izeta Fazlinovica nemogu prezivjeti peglanje kako sam na youtube pregledala sve epizode muka mi se fatit pegle a onda mm pegla a jedva cekam da mi pocne sezona Ocajne kucenice, Dnevnik vampira saptacica duhovima, Monk a ovamo CSI, i te slicne kriminalne serije.... trenutno smo oboje u fazi gledanja djeciji filmova manje su stresni za mene
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Prijatelji su mi neprevazidjena serija, odgledam ih jednom godisnje (svih deset sezona) i uvijek ih mogu gledati i smijati se... Super su mi i Ocajne kucanice i Uvod u anatomiju... Inace volim americke sitcome, kratko traju, zabave te i opuste i to je to!
ja iskreno bez Izeta Fazlinovica nemogu prezivjeti peglanje kako sam na youtube pregledala sve epizode muka mi se fatit pegle a onda mm pegla a jedva cekam da mi pocne sezona Ocajne kucenice, Dnevnik vampira saptacica duhovima, Monk a ovamo CSI, i te slicne kriminalne serije.... trenutno smo oboje u fazi gledanja djeciji filmova manje su stresni za mene
Ja mm zovem Monk. Isti on,samo cisti i slaze stvari gdje im je mjesto.
ja sam šaptačicu pratila HRT1, završila 3 sezona, ali ne znam kada i hoće li dalje nastavljat. A baš bi volila da hoće.
ja ovdje saptacicu gledam al sad cekam u septembru nove epizode do sad je bilo da joj je djecak vec porastao veliki al kazu nove epizode su punooo bolje
monk je meni ziva legenda mene podsjeca na jednu prijateljicu, na nju nije dlaka mogla da padne a da ona odmah je ne cisti i sklonja
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Nacionalna geografija..Strava! Mmm..Koliko je cista vasa kuca..Volim gledati pesinluk.. Ali na TV-u..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
monk je meni ziva legenda user posted image mene podsjeca na jednu prijateljicu, na nju nije dlaka mogla da padne a da ona odmah je ne cisti i sklonja user posted image
Meni 'e mm yabraniti da gledam monka/ka\e sve vi[e po;injem li;iti na nj Joj da mi ga je jednu heftu usvojiti
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Trenutno smo u fazi NCIS D.C, NCIS L.A, CIS N.Y, The Tudors, Hustle, ... Mrze me Nacionalna geografija i DisKoVeRi ... Jedva čekam 60 minuta ... Dnevnik mi je nezaobilazan :)