Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sve mane su mane i svako od nas ima poneku, međutim, nagore su od svih one koje sami produbljujemo. Intelektualna uskogrudost i primitivizam je nešto što me iz dana u dan sve više i više zapanjuje!
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Ne volim ili jos bolje receno ne podnosim ih organski - dvolicne osobe koje kada su s tob om ovako, a kada tebe nema druga prica - osobe kojima ne mozes reci ni da si prdnuo, jer ce to sutra svi znati - sebicne, bezobrazne i umisljene osobe
P.S. Ima toga jos, alm oram ici da nahranim dijete.
Što skvo , je li misliš na lažni osmijeh ... Ja stalno imam osmjeh na ustima ali nije lažni stvarno takva sam volim se smijat, imam i bore od smijanja, moram imat dnevnu dozu smijeha ako to nemam meni je onda sve bezze...Hajd ako se nekada upoznamo izliječit ću te od te fobije
Ja mrzim dvoličnost, pretjereno laskanje, čuvanje znanja samo za sebe, mješanje u tuđe živote ...
Mrzim lažove, mrzim egioiste, mrzim osobe koje žive tuđe živote, mrzim one koji ne praštaju, mrzim osvetnike, mrzim ''pokundirene tikve''...
doduše takvih slabo oko sebe i imam, a kad ih prepoznam nisu mi više blizu
Sve mane su mane i svako od nas ima poneku, međutim, nagore su od svih one koje sami produbljujemo. Intelektualna uskogrudost i primitivizam je nešto što me iz dana u dan sve više i više zapanjuje!
bravo , potpisujem
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Moguće da mi je radi ovoga jako teško naći osobe sa kojima mogu pričati.. Al eto..takva sam kakva sam...sebi sam dobra a kome nisam nemoram ni biti niti mi takve osobe trebaju
Moguće da mi je radi ovoga jako teško naći osobe sa kojima mogu pričati.. Al eto..takva sam kakva sam...sebi sam dobra a kome nisam nemoram ni biti niti mi takve osobe trebaju
Ne mrzim ali ne volim sve ovo sto je koka i ponapisala
NE VOLİM: sebicne, narcisoidne, primitivne, ljude koji misle da sve znaju, şkrte (npr. imala sam cimerku koja je stedjela na hrani), ljubomorne, i ljude koji vole previşe da tracaju...
Ne volim ili jos bolje receno ne podnosim ih organski - dvolicne osobe koje kada su s tob om ovako, a kada tebe nema druga prica - osobe kojima ne mozes reci ni da si prdnuo, jer ce to sutra svi znati - sebicne, bezobrazne i umisljene osobe
samo bih još dodala osobe koje stalno kukaju (i kad imaju i kad nemaju razloga) a isto tako one koje se vole hvaliti
NE VOLİM: sebicne, narcisoidne, primitivne, ljude koji misle da sve znaju, şkrte (npr. imala sam cimerku koja je stedjela na hrani), ljubomorne, i ljude koji vole previşe da tracaju...
Ne volim sve gore navedeno i jos bih dodala da nevolim kad neko uskoci iz opanaka u cipele i zaboravi da ja ikad bio u opancima.Evo primjer,poznajem jednu djevojku koja svaki put kad vidi nekog sa sela (do juce njene komsije ) iz cista mira,nicim izazvana kaze "Vidi onih seljOka"