|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pasos za bebe
6.7.2010 21:23:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: DZANINI

jel zna iko s obzirom da treba licna da se izvadi novi pasos ....jel licna mora biti ista kao i na vbjencanom listu ,jer meni je licna na djevojackom a vjencani i jedno i dr prezimee hitnoo helpppppppppppp user posted image user posted image pp
ne mora...al ce ti onda novi pasos biti na staro prezime...tj. ne treba ti vjencani list...cim krenes s mijenjanjem jednog dokumenta moras mijenjati sve

(odgovor članu DZANINI)
  Neposredna veza do poruke: 401
6.7.2010 23:14:11   
Anoniman
E tako on reče mm i ja sam ostala paf user posted image user posted image
Nego je li tačno da sada rade do 19h??

Kod mene sve neka šklj pitanja user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 402
15.7.2010 18:06:02   
Hurma
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: Blue rose

Za 48 sati ... ma koji - diplomatski.user posted image
Nema šanse, ili žena voli da se hvali statusom ili novcem.
Pasoš bilo gdje da se preda mora da ide u direkciju CIPS-a  koja je u Banjaluci, onda se pristupa provjeri lica, pa se ide na izradu pasoša.
Vala da ima i čarobni štapić ni pod razno ne može dobiti za dva dana isti.

100% je tačno da se, kad uplatiš 200 KM pasoš dobije za 48 sati. Samo da znate, info 1000% tačna.

Procedura: uplatiš 200 KM, čiko sjeda u auto odmah, ide u B.Luku i po hitnom postupku se vrši izrada pasoša. Dakle, vrijedi ona "para vrti gdje burgija neće" !

tacno 100% user posted image  ali neka i toga, za neke hitne slucajeve ili sta vec...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 403
15.7.2010 19:09:10   
Anoniman

Da sama sebi odgovorim user posted image , možda nekome zatreba
Rade do 19h, nisu tražili vjenčani list user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 404
18.7.2010 21:33:48   
larina
je li svaki dan rade do 19 sati,meni treba samo za mene pasos,koliko traje user posted image i je li jos uvijek guzvauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 405
18.7.2010 21:36:36   
ElmaB
Šalter do 17 sati radi samo za djecu do 5 godina. Nije tolika gužva, ja za djecu predala prošle semice i ispred mene bilo desetak ljudi, ništa strašno.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu larina)
Neposredna veza do poruke: 406
19.7.2010 0:13:15   
mama2009
Šalter do 17 sati radi samo za djecu do 5 godina. Nije tolika gužva, ja za djecu predala prošle semice i ispred mene bilo desetak ljudi, ništa strašno.

Da sama sebi odgovorim user posted image , možda nekome zatreba
Rade do 19h, nisu tražili vjenčani list user posted image

sta je sad tacno...rade do 17 ili do 19user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 407
19.7.2010 8:17:57   
larina
e sad i mene to zbuni ili 17 ili 19user posted image ja kontala otici 18 i 40h   nebih puno cekalauser posted image user posted image user posted image je li se na istom mjestu rade djeci pasosi i za odrasleuser posted image posto meni trebauser posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 408
19.7.2010 10:25:16   
tea lana
i ja znam plati i pasos u ruke za 48 sati.Znam i ciku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larina)
Neposredna veza do poruke: 409
19.7.2010 10:43:35   
Mya_81 RR
Je li za roditelje kad vade pasoš za bebu treba samo lična? S tim da ja nisam promjenila prezime pa me zanima hoće li mi praviti problem zbog toga?!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mummy)
Neposredna veza do poruke: 410
19.7.2010 10:49:48   
Anoniman
pa ta hitna izrada pasosa ima svugdje...i svugdje to kosta...ne radi se o nikakvom mitu i korupciji...takve stvari moraju postojati...ja sam hr. domovnicu i pasos dobila u roku od 7 dana 

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 411
19.7.2010 11:42:54   
martajay
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Je li za roditelje kad vade pasoš za bebu treba samo lična? S tim da ja nisam promjenila prezime pa me zanima hoće li mi praviti problem zbog toga?!

nece ti praviti problem (ni ja nisam promenila prezime) samo ce mozda napraviti neku glupavu šalu. treba ti i prijava boravista, a to treba i beba da ima (tako je bilo prosle godine, bar).

7.4.2009.

Neposredna veza do poruke: 412
19.7.2010 11:45:39   
aazra
Mi smo predali prije sedam dana i nadamo se ove sedmice da bi mozda moglo - ustvari u petak ce biti dvije sedmice pa cu nazvati...A nama nije trebalo NIŠTA osim ličnih karti, ništa nisu tražili!

Osim rodnog lista djeteta i potvrde o uplati. I to je sveuser posted image

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 413
19.7.2010 11:53:28   
larina
IZVORNA PORUKA: tea lana RR

i ja znam plati i pasos u ruke za 48 sati.Znam i ciku user posted image user posted image user posted image
     koliko traje vremenski ta normalna izrada pasosa,neznam kako to sve funkcijonise za odrasle je li samo potrebna LK,jedino da mi tog ciku preporucis da puno necekam nemam gdje djecu ostavitiuser posted image ako je neka velika guzvauser posted image salim se samo neznam kako to sve funkcijonise normalno imam LKi stari pasos,pa hocu novi a djeci mi netreba -djeca stranciuser posted image

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 414
19.7.2010 12:13:18   
frenkoza
ne treba ti nista...samo licna i stari pasos.... ako si rodjena van BiH treba ti uvjerenje o drzavljanstvu.... uplatis i predas zahtjev.... inace se ceka 10-15 dana, ali posto su sad nesnosne guzve mislim da se ceka i po mjesec.... tako da user posted image jedino ti ostaje soliucija da ga platis 200 km pa da ti bude odmah...

a sto se tice tog cekanja gore.... ma jednostavno moras znati nekoga na salteru da te primi s druge strane, preko reda.... inace stani i cekaj

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu larina)
Neposredna veza do poruke: 415
19.7.2010 13:25:07   
mama2009
sad provjereno
rade do 19
ima salter za bebe

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 416
19.7.2010 18:27:41   
tea lana
regularno se ceka do 21 dana

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 417
19.7.2010 18:28:26   
tea lana

IZVORNA PORUKA: Mya_81

nisam ni ja jos nikada evo 5 godina Lani dva pasosa izvadila niko nije ni pitao

Neposredna veza do poruke: 418
26.7.2010 16:57:41   
Hurma
ja predala u danasnji dan, znaci tacno prije 7 dana... kad da ga ocekujem? sta mislite? ako ga ne bude brzo, nista od mora... ramazan stižeeee..

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 419
26.7.2010 18:03:15   
frenkoza
ne bih da te obezhrabrujem ali daj Boze da bude brzo... ali ipak ti zovi i provjeravaj

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 420
26.7.2010 18:13:45   
de_de
Mi smo predali Keni za pasos i rekli su nam da nece biti gotov najmanje mjesec danauser posted image user posted image user posted image
Jedino ako ti je bas hitno ima i opcija da platis oko 200 KM i dobijes ga za 2 dana, al posto si ti predala ne znam da li bi to moglo.
Al u svakom slucaju provjeravaj, mozda dodje i ranije.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 421
27.7.2010 8:52:59   
Hurma
ma kazu da nema guzvi sada uopšte... i nije bilo taj dan kad sam predavala, samo guzve za podizanje... prije mene je bila zena iz agencije i kaze ovom liku jer se znaju, "da dođem za 15 dana" on joj nesto promrmlja... vjerovatno je ona upucena ne bi rekla za 15 dana... tjesim se...
a na koji broj se moze nazvati i pitati?
hvala

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 422
27.7.2010 11:05:27   
aazra
Ja sam predala 9.07. i zvala jučer bio mi gotov. Znači za 17 danauser posted image
Tako oni kažu ali bude brže, posebno sada kada nema gužvi..Ali obavezno im uzmite broj tel i zovite - niko vam neće javiti da je gotov ako ne budete dosađivaliuser posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 423
27.7.2010 11:13:07   
dacy
Mi kada smo prošle godine pravili putovnicu, rekli su nam isto za mjesec dana. Kad je prošlo mjesec dana odemo po njega. Kad sam ušla na vrata žena se uhvati za glavu (jer me zna) i kaže joj, mi nismo poslali putovnicu da se radi user posted image . Ja poludila, malo joj se nagovorim i pitam šta sad mi prekosutra idemo na more, a on nema putovnice. Ona kaže da odemo u policiju i tamo nam šef napiše neki dokument da je taj i taj naš sin, unese njegove podatke i ovjeri. Platimo taksu oko 10 Km i mi sa tim na more.
A na granici ni  user posted image ni njegove dokumente nisu ni pogledali.

Soul of My Soul

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 424
27.7.2010 11:39:32   
Hurma
IZVORNA PORUKA: aazra

Ja sam predala 9.07. i zvala jučer bio mi gotov. Znači za 17 danauser posted image
Tako oni kažu ali bude brže, posebno sada kada nema gužvi..Ali obavezno im uzmite broj tel i zovite - niko vam neće javiti da je gotov ako ne budete dosađivaliuser posted image

hvala jos jednom, znaci ipak bude za 15 dana :)

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *