Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ilhana soba ti je predivna , zavidim vam na toj Ikei joooooooj pa da se bar z Hr hoce otvoriti
Ma joj ovaj krevet je star oko 10 godina... uzet jos na odjelu bez ambalaze, kosto samo 30 KM =)
IKEA zakon, ja cu gledati da sebi ako Bog da u Sarajevo vecinu uzmem ovdje, kuhinja naravno iz IKEA ;)
A Nino bona blizu ti hrvatska ja kako znam otvorili su par ih tamo...
samooo 30?? ne mogu da vjerujem... hocu i jaaaa........
Ma svaka IKEA ima odjel gdje su stvari ili sa izloga ili bez ambalaze ili fali nesto, i to bude buzasta samo da se proda... joj neki dan sto sam vidila dobri djeciji stvari za sobe, ono sto sam gledala Lamiji... inace kosta sve oko 100 km po komadu a sada bilo sve ukupno 100 KM al nemado prikolize da povucem....
Joj ja kad sam kupila bila moj prekrivac u sobu, platila ga 120 KM a ja heftu nakon toga ja opet bila u ikei i niko pokvario ambalazu isti moj i boja i sve za 20 km... e reko jesam peh...
U jyski samo neznam ima li svukuda jer su na snizenju... 35 kr =)
A te druge su iz jotexa al vidila sam da imaju i u ellosu...
Gledala sam sinoc stranicu jotexa i vidim imaju onekva ali i sa zlatnim sarama ali ne mogu da narucim jer trazi mi svedski postanski broj , a u jysku kod nas tih ruzicastih. mada sa,vidjela jedne slicne, nedavno sam preselila u novi stanpa mi treba malo da osvjezim prozore
Auuu podaleko od svedske... reko mogla si doci na kaficu pa da pogledas ovdje gdje... ja sam ti 35 km od Helsingöra ;)
Znam ja mislim da sam bila u tvom gradu, blizu helsingborga, ima neki cetvrtasti trg, sjecam se neke biblioteke sa balkonima, moze se kafa tamo popiti,,,
Jeste jeste ;) Pa eto draga bujrum i do mog sela =) ja volim hodati po shoppinzima tako da sam dobar vodi u tome hehehe ;)
Ista sam ti, vala bih rado, pozelila sam Sverige, kontale smo ja i seka mozda do helsingborga, pa javim ti da bude i hanumakafa i kod nas u skandinavija
Jeste jeste ;) Pa eto draga bujrum i do mog sela =) ja volim hodati po shoppinzima tako da sam dobar vodi u tome hehehe ;)
Ista sam ti, vala bih rado, pozelila sam Sverige, kontale smo ja i seka mozda do helsingborga, pa javim ti da bude i hanumakafa i kod nas u skandinavija
Super eto taman javi samo na vrijeme pa da skontamo nekako i anushka da nam dodje jer je i ona blizu =)
Znate li gdje se u sarajevu osim u Koreji mogu kupiti povoljne tetovaze za zid. U ambijenti u Koreji se krecu oko 50 km, ali imaju mal izbor. Haj pisite.
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.