Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 14.7.2010 17:23:16
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: tea lana RR
kakva je situacija sa Promajnom znas li Anita
mi ce mo sutra vvjerovatno na jedan dan u promajnu pa javim kako je tamo.. mi redovito idemo na dan....a inace planiram potraziti smjestaj i r ezervirati za vise dana..eto tako..sto saznam javim
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 15.7.2010 0:57:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
IZVORNA PORUKA: tea lana RR
kakva je situacija sa Promajnom znas li Anita
mi ce mo sutra vvjerovatno na jedan dan u promajnu pa javim kako je tamo.. mi redovito idemo na dan....a inace planiram potraziti smjestaj i r ezervirati za vise dana..eto tako..sto saznam javim
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 15.7.2010 1:07:25
Lejla Ka
Mi smo bili 2005. i blo nam je lijepo, totalno penzionerski, ali tako smo i htjeli zbog male bebe. Ove smo se godine samo provezli da vidimo kako je i izgleda da se svašta nešto promjenilo, mada nije za nekog lom-provoda. Ali imaju brate dosta hlada na plaži.
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 15.7.2010 8:30:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: nikita
Da li je itko ljetovao na Pelješcu i gdje? Kakve su cijene? Znam da je anidla bila al ona je na Visu pa mi ne moze odgovoriti
zavisi gdje na Pelješcu. Cijene se ne razlikuju od ovih na Makarskoj rivijeri, ali je more znatno čistije, manje su gužve i po meni je cijeli Pelješac prelijep
Slažem se. Mi smo bili 2008 u Trpnju, a cijene - sve ti je to tu negdje, u par € dole-gore.
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 15.7.2010 8:42:47
Dida79
Nikita mi vec par godina ljetujemo u Orebicu i ja sam full zadovoljna...imaju dvije plaze i mi redovno idemo na plazu Trstenicu koja mi je prelijepa sto je najvaznije kada se ide sa malom djecom ima hladovine...a cijene su isto po meni povoljne mozes naci apartman za nekih 50 km dnevno a da nije bas daleko
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 15.7.2010 14:04:01
milenium
mi jos ne znamo gdje cemo, Brele, Baska voda
makarska gužva,tučepi katastrofa gužva(a radi je dan,kako li je tek vikendom) mislim da je cjela bih u tučepima ,u promajnoj ima hlada kolko hoćeš ,a i mjesta jer su plaže velike.u promajnu većinom idu obitelji.
od brela i baške bolje je baška,dobili su plavu zastavicu(trebalo je ispunit 26 kriterija za to),predivne plaže,hlad,čisto more,za djecu raj
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 15.7.2010 22:30:15
iv@ncica
evo info.. bili u Krvavicama- pored Promajne....tako d a vam nemam info. bas..ali se vidjela guzva iako je radni dan....a ovdje gdje smo mi isli je fino, i nije guzva, ali samo za na dan..jer nema bas nista konkretno tu. cak je parking 20 Kuna na cijeli dan,
P.s. inace me vise i ne za zanima m ore dok A. ne poraste..jer mi je dan bio katastrofa..on je bas bio zlocest...a vruce je.. a povraca u autu...i to smo otkrili, tako da budemo cekali dok malo ne poskoci pa konkretno da idemo..
< Poruku je uredio iv@ncica -- 15.7.2010 22:32:25 >
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 16.7.2010 0:23:40
Lejla Ka
Mi smo ove godine bili u Stomarici kod Brela, koja isto ima plavu zastavu. I uvjerili se da nije sve u plavoj zastavi, ima nešto i u stepenicama (pojašnjenje: do plaže nam je trebalo sići niz milion stepenica)
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 20.7.2010 16:10:24
Amela83
Mene zanima da li se u Crnu Goru može ići sa ličnom kartom ili ipak treba pasoš? Jedni mi kažu ovako, drugi onako... Molim one mamice koje su već bile tamo da se javnu!
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 20.7.2010 18:26:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amela83
Mene zanima da li se u Crnu Goru može ići sa ličnom kartom ili ipak treba pasoš? Jedni mi kažu ovako, drugi onako... Molim one mamice koje su već bile tamo da se javnu!
ja mislim da moze na LK...najbolje ti je da ih nazoves 033/239 925
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 20.7.2010 23:03:09
tweety
IZVORNA PORUKA: dadada
ja mislim da moze na LK...najbolje ti je da ih nazoves 033/239 925
Prošle godine smo išli sa ličnom,mislim da se do sad nije ništa promjenilo.
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 21.7.2010 17:33:48
mala86
mi se vratili iz aquaparka u Fojnici!nije lose,ali nije ni tako dobro,bar nama!mene je iznerviralo sto na netu pise da je tem.vode 28 stepeni-ma nema sanse!nije bilo puno guzve,moze se i zaplivat!lezaljke,suncobrani se placaju,ne smijes unjet hranu unutra,imaju tuseve,ormarice za stvari...
mislim da skoro necemo ici
jel mi neko moze rec za terme Ilidja?
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 21.7.2010 20:41:18
luna77
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 21.7.2010 20:52:14
Dida79
Mala nisam sigurna sta te interesuje za terme na Ilidzi ali evo pokusat cu napamet. Cijena jedne karte za odraslu osobu je 13 km isto tako hranu ne smijes unjeti osim ako je prosvercujes(ja uspjela )Lezaljke i sunobrani se placaju za lezaljke cijenu ne znam ali za suncobran znam da je 4 km iznajmljivanje,voda je topla imas jakuzi,hidromasazu,tobogane i jos svasta ponesto Nadam se da sam ti bar malo pomogla
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 21.7.2010 20:54:27
de_de
mi jos ne znamo gdje cemo, Brele, Baska voda
Hej zaboravila sam ti javiti. Pitala sam komsije broj telefona za onaj apartman u Baskoj. Vec su ga proslijedili nekim svojim prijateljima. Bila mi je frka ovih dana pa sam zaboravila javit
RE: TURIZAM: Potrebna mi je informacija 22.7.2010 10:39:33
ajnur
100% sa licnom kartom moze