bebbe RR
|
Drage moje, Evo, da "osvjezim" ovu temu, jer, neznajuci da postoji, ponovo otvorih istu. Vidim, nisam jedina koj razmislja o takvim stvarima:) Trenutno sam u 31 sedmici , a stomak mi se do 23. sedmice skoro da i nije vidio. Sada ga imam i da se vidjeti da sam trudna. Zapravo, samoj sebi izgledam ogromna, ali nisam puno kila dobila i, iako ulazim u osmi mjesec, ljudi me pitaju jesam li u petom! A jedan lik mi je neki dan rekao da mu nije jasno kako to da tako dva velika covjeka (ja sam visoka 176, MM 191cm) imaju tako malu bebu!!!!! Vjerovatno potpuno nezlonamjerno... Beba, kada ju je posljednji put doktor gledao nije bila mala, cak malcice iznad prosjeka, no, valjda od tih hormona trudnickih o kojima se toliko prica, mene takvi komentari izbiljno izbiju iz ravnoteze, da ne kazem cipela:) Ni u prvoj trudnoci nisam imala neku strasnu stomacinu, a rodila sam bebu od 3 500 grama. A to je bilo davno, u ratno doba opste neimastine. I sve to ja znam, pa me opet nerviraju komentari. S druge strane, komsinica koja treba roditi u februaru i ciji je stomak fakat veci nego moj, kaze da je izludjuje sto joj svi govore da je ogromna. Zanima me, srecete li se i vi sa takvim komentarima, na koji vas se način dojme i zasto nam jednostavno ne kazu da smo super, nego svi nadju za shodno komentarisati velicine?!