|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Državna bolnica u Sa
7.7.2010 13:52:05   
Deseo
Leena, sve OK user posted image
Htjela sam da pitam kakva je situacija u Drzavnoj Bolnici kada su u toku godisnji odmori? Jesu li ljekari dezurni svakih 5,6. dan ili?

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 251
12.7.2010 12:48:29   
peky
Ja svoju trudnocu vodim u DZ Kumrovec na otoci i moram na zalost reci da nisam zadovoljna situacijom dole...
Prva mi je trudnoca ( tako da sam veliki laik sto se tice trudnoce i porodjaja ) i doktorice dole , bar u mom slucaju, nisu bile uopste sposobne objasniti kako sta, nego ih za sve moras pitati i kad ih pitas dobijes nekakve odgovore koje ni sama nekad nisam mogla razumjeti....na svu srecu imam seku koja se nedavno porodila pa me ona uglavnom posavjetuje.....da ne pocnem pricati o situaciji kad se moram naruciti na slijedeci pregled...BORBA.....hehehhhe.
Da ne bi bas skrenula od teme .....user posted image ......u vojnu bolnicu se mozes prebaciti jedino kad udjes u 9-ti mjesec trudnoce ili ako imas nekih problema ..... tako su meni objasnili .......
Neka nam je Bog na pomoci.......hahahaha

26.10.2010. se rodila moja najveca sreca...... volimo te do neba

(odgovor članu Deseo)
Neposredna veza do poruke: 252
12.7.2010 13:26:19   
ljubićica
Znam kako ti je i ja sam u istojsituaciji i nikako se ne snalazim.Sad me primio dr.Begić  na otoci jel neko išao ranije kod njega kakav je doktor.A kad idem na UZ idem kod dr.Muratović mislim da je tako prezime.Luda kuća nek nam je svim trudnicama bog napomoći sa ovakvim zdravstvomuser posted image

(odgovor članu peky)
Neposredna veza do poruke: 253
12.7.2010 13:46:33   
BBubica
Ja se upravo vratih iz Vojne (Drzavne ) bolnice
Zbog jakih bolova koji ne prestaju vec danima- trazila sam uputnicu
Tamo me Dr nije htio ni primiti kada je vidio da je predhodni nalaz uradjen privatno
Na moje insistiranje je izasao i rekao da nema sanse da me primi, da idem gdje sam i do sad isla
Bez obzira sto sam rekla da ne mogu skoro ni da hodam od bolova rekao je da radim sta hocu, da ga prijavim da se zalim kome hocu, al' me on nece primiti!
Fino se izderao na mene kao da smo ovce zajedno cuvali, cccc...Okrenuo se i ostavio me placuci u hodniku..
Radi se o Dr (ako se on moze uopste nazvati doktorom!!!) Puzic Mirsad
Pa drage moje , moj savjet je da ga zaobidjete u sirokom luku!!!
Podnijela sam pismenu prijavu protiv njega, pa da vidimo sta ce biti.

A meni nema nista drugo , nego opet pare u ruke i privatno otici (kao i prosli put!)jer strasno zelim zadrzati svoju bebicu :(

(odgovor članu ljubićica)
Neposredna veza do poruke: 254
12.7.2010 17:01:54   
peky
IZVORNA PORUKA: ljubićica

Znam kako ti je i ja sam u istojsituaciji i nikako se ne snalazim.Sad me primio dr.Begić  na otoci jel neko išao ranije kod njega kakav je doktor.A kad idem na UZ idem kod dr.Muratović mislim da je tako prezime.Luda kuća nek nam je svim trudnicama bog napomoći sa ovakvim zdravstvomuser posted image

Mene dole vodi doktorica Muratagic Jasmina ( mozda je to ta doktorica kod koje ides na UZ ) i sta da kazem OK je!!! Ali opet nisam bas zadovoljna :( ....... nekakva je brza...hehhehe....mislim zeljela bi da malo porazgovara samnom da mi kaze ne brini sve je OK .... nego ne kod nje mi svaki termin traje max. 5 - 10 min i to je to.........na kraju izadjem iz njene sobe a nista nisam saznala..... :( .............

26.10.2010. se rodila moja najveca sreca...... volimo te do neba

Neposredna veza do poruke: 255
13.7.2010 15:26:21   
Leena
BBubice, morala sam ti citirati jedan dio iz moje porodajne price, radi se o tom doktoru! Do sada sam za njega cula samo pohvale i pomisih da je samo prema meni bio takav, ali ocito nije tako:(. Mila, zelim ti sve najbolje u ostatku trudnoce i da njega vise ne sretnes!

"U bolnici me primio jedan «divni» doktor, pita što sam došla, pregleda me i kaže: «Nije ovdje bilo nikakvog krvarenja, vi ste to umislili!». Ja ne mogu da vjerujem! Kažem mu ja da je bilo, on pita: «Pa gdje je? Slijedeći put donesite uložak kao dokaz, ako se već morate oprati.», kaže mi još da sam otvorena samo jedan cm i da se vratim 28.4. da neću prije. Ja izađem, muž me čeka ispred i ja se rasplačem čim sam ga vidjela, kažem mu da neću više ni dolaziti u bolnicu, da ne mogu da vjerujem da me doktor optužio da lažem, još mi je u nalazu napisao : «Navodno krvarila.», jedva je mene muž smirio.
Dođemo mi kuci, i legnemo spavati, opet krenu bolovi, ponovo nepravilni, ali svi unutar 10 minuta, nešto na 7 min., pa na 5, pa 3, pa 2, pa 6... I tako sve do pola 4 ujutro. Ja kad su trudovi malo jaučem, muž me masira, a čim stanu, iste sekunede zaspimo oboje dok me slijedeći trud ne probudi. U pola 4 me već uhvatila panika, ne znam hoću li na kraju zakasniti u bolnicu... I mi opet tamo, opet isti doktor, pregleda me, kaže 3 cm otvorena, pa da ostanem "kad sam već navalila!" (?!). Smjeste me u sobu za carski rez, jer je bilo puno porodilja, pa nije bilo mjesta u sobama gdje su prirodni porodi. U sobi vec žena sa bebom. Ja se osjećam isto, boli, ali predišem trudove, sve ok, malo ležim, malo šetam hodnikom... Ujutro pred vizitu dođe onaj doktor da me pregleda- užas! To je bio jedini ginekološki pregled koji je bolio, ali bolio je toliko da mi je zazujalo u ušima, a on se još nakezio. 4 cm otvorena. Sva sreća, tom doktoru je završila dežura, došao je novi doktor" itd. Ugl, toliko o Puzicu. Necu reci doktoru.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu peky)
Neposredna veza do poruke: 256
15.7.2010 10:31:32   
BBubica
Draga Leena, hvala na lijepim zeljama!
Ja se nadam da na njega necu naici nikad u zivotu..al' znam ako bi se opet kojim slucajem desilo nesto slicno , postupila bih isto.
U nekoj normalnoj drzavi on bi vec bio smjenjen...al eto, sve dok sutimo, tako ce nam i biti!
Duznost svake od nas je da PRIJAVI takvo ponasanje.. Ako ne zbog nas samih, onda zbog ostalih koje ce doci iza nas.
Bas me zanima kako bi se ponasali da dobiju barem jednom sedmicno  po jednu prijavu ..sta bi bilo..A vjerujem da bi dnevno bilo i po par njih!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 257
16.7.2010 13:13:05   
abh
Ja sam vodila trudnocu kod doktora Begica. Meni je bio divan. Svaki put sam odlazila od njega u super raspolozenju. Ali nije ni on pricljiv, ali zato sam ga ja pitala sve sto me je zanimalo. Ali na neki fin nacin i ljubazan nacin, pa je onda i on tako reagovao. Moja kuma je isto isla kod njega ali uopredo isla i na Kosevo. On je to skontao, da njemu dolazi samo zbog uputnica i pravo je sikanirao. Tako da znas da i on ima 2 lica. :-)

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 258
16.7.2010 13:13:42   
abh
Zna li neko broj DZ Otoka na koji se mogu naruciti kod ginekologa?

(odgovor članu abh)
Neposredna veza do poruke: 259
16.7.2010 13:28:37   
Srculence
uhhh o puziću ne treba ni da govorimo...nije vrijedan niti jedne riječi...To nije nikakav doktoruser posted image .Kad sam bila u 9 -tom mj trudnoće išla sam na CTG i jedne prilike me on primio.Pošto su mi noge bile toliko natekle da nisam mogla ništa na noge da obujem već neke stare cipelice i obavezno čarape sokne jer me je bez čarapa sve žuljalo.On me fino napao zbog tih čarapa da me dovo do suza..panašao se prema meni kao da sam ja neka tamo seljankai ne znam ni ja kao da sam nulauser posted image ...Došla sam kući poslije tog nezovi pregleda sva u suzama..

A ima još jedan dr...ist zlo prvo bar po meni a to je dr Bećiragić...on me na dan poroda kada sam vrištala od bolova...jer mi je bio priključen drip i nisam se i pored toga otvarala(na karju u radili CR)...bukvalno udarao po nogama i govorio da ušutimuser posted image .A da ne pričam o tome koliko me puta istjerao iz ordinacije kada bih došla da se požalim da me boli stomak....

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu abh)
Neposredna veza do poruke: 260
16.7.2010 13:35:58   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Srculence

Kad sam bila u 9 -tom mj trudnoće išla sam na CTG i jedne prilike me on primio.Pošto su mi noge bile toliko natekle da nisam mogla ništa na noge da obujem već neke stare cipelice i obavezno čarape sokne jer me je bez čarapa sve žuljalo.On me fino napao zbog tih čarapa da me dovo do suza..panašao se prema meni kao da sam ja neka tamo seljankai ne znam ni ja kao da sam nula

Da te nije napao zato što su te čarape stezale????

A ima još jedan dr...ist zlo prvo bar po meni a to je dr Bećiragić...on me na dan poroda kada sam vrištala od bolova...jer mi je bio priključen drip i nisam se i pored toga otvarala(na karju u radili CR)...bukvalno udarao po nogama i govorio da ušutimuser posted image .A da ne pričam o tome koliko me puta istjerao iz ordinacije kada bih došla da se požalim da me boli stomak....

A šta da ti radi, boli te stomak - pa svaku porodilju boli stomak, ledja, krsta...porađa se, naravno da je boli.

Meni se čini da i vi previše očekujete od ljekara.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 261
16.7.2010 13:40:08   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Kad sam bila u 9 -tom mj trudnoće išla sam na CTG i jedne prilike me on primio.Pošto su mi noge bile toliko natekle da nisam mogla ništa na noge da obujem već neke stare cipelice i obavezno čarape sokne jer me je bez čarapa sve žuljalo.On me fino napao zbog tih čarapa da me dovo do suza..panašao se prema meni kao da sam ja neka tamo seljankai ne znam ni ja kao da sam nula

A šta da ti radi, boli te stomak - pa svaku porodilju boli stomak, ledja, krsta...porađa se, naravno da je boli.

Pa nije je morao udariti user posted image . Sad i ove pameti  ja bi njega pukla nogom nakon toga. Znaju oni sebi dati previse za pravo i sestrice isto. Cast izuzecima.

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 262
16.7.2010 13:54:27   
Leena
Hanabanana, pa ocekujem od ljekara kad se porađam 21. da mi ne kaze da idem kuci, jer cu roditi 28., sto je ocito bila potpuno pogresna procjena. A ocekujem i da mi ne govori da lazem da sam krvarila. Nebitno, mislim da je strasno to sto Srculence pise, da je neko udarao da bi usutila, pa pored svih bolova koje svakako imas, samo ti to fali... A za carape, pa zna valjda ona sta joj je prijalo, sta ne. Ne znam, suvisno mi je potpuno braniti takve ljekare, jer doktor koji je mene porodio radi u istoj bolnici, ima isto radno vrijeme, iste pacijene i vjerovatno istu platu, a ne mogu se porediti, on je jedna dusa od covjeka (iako me vidio prvi put i nisam mu dala nikakve pare i nista slicno), pravi humanista i zaista zasluzuje da ga zovem doktorom, za razliku od ove dvojice. Dovoljno da kazem da, osim sto mi nije odmagao deruci se na mene, udarajuci me i slicno, cak mi je pruzio ruku da ga stisnem za ruku ako ce mi biti lakse. To je previse i da ga svaka porodilja stisne za ruku isao bi modrih ruku kuci svaki dan. Ne ocekujem toliko, iako ima i takvih LJUDI, ali ocekujem da je doktor tu da pomogne, a ne odmogne!

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 263
16.7.2010 13:54:54   
M kao Mama
Isti taj Bečiragić je meni rekao da nisu lažne kontrakcije, da je prvai porod, kontrakcije čak na 3 minute, ali da me ne smije poroditi jer sam na pragu 37 nedjelje, strašno zaista, u 21. vijeku, pored inkubatora i svih aparata, on jednu trudnicu kojoj je krenuo porod ne smije poroditi.

Ustvario čekao je pare, koje mu ja nisam dala, i zamalo sam glavom platila, dok sam dočekala jutro, Mašića i Gutičku, kojima sa zahvalana do kraja života jer, su nas spasili u zadnji čas.

I hana, ne očekujem od ljekara previše, barem ja samo očekujem da budu malo prizemljeniji.

Neposredna veza do poruke: 264
16.7.2010 14:08:46   
hanabanana
Ja sam naučila da od ljekara ne očekujem ništa.
( makar u porodici imam i previše ljekara )
POred mene se porađala žena koja umjesto da čuva snaga na tiskanje, vrištala je koliko je grlo nosi.
Jooooooj doktore, umrijetttttt ćuuuuuuuuuuuuu.
Ma mislim, i mene je boljelo kao nju, ali ja sam mislila na to kako da predišem trud.

To što je ljekar rekao pacijentu da laže, to govori o ljekaru.
I nisam o tom primjeru govorila.
Meni ne bi mogao tek tako reći da lažem.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 265
16.7.2010 14:27:00   
Dinkica

Ja sam naučila da od ljekara ne očekujem ništa.
( makar u porodici imam i previše ljekara )
POred mene se porađala žena koja umjesto da čuva snaga na tiskanje, vrištala je koliko je grlo nosi.
Jooooooj doktore, umrijetttttt ćuuuuuuuuuuuuu.

Ma mislim, i mene je boljelo kao nju, ali ja sam mislila na to kako da predišem trud.

To što je ljekar rekao pacijentu da laže, to govori o ljekaru.
I nisam o tom primjeru govorila.
Meni ne bi mogao tek tako reći da lažem.

Možda sam ja bila user posted image .  Šalim se malo, ja nisam zvala doktrora ali sam kad dođe kontrakcija vrištala iz sve snage, jer sam se lakše osjećala kad vrištim. Svi mi znamo šta su kontrakcije i mislim da nam ne može biti zabranjeno da vrištimo. Ja sam za to svoje vrištanje od seste dobila kritike tipa: "Šuti, šta galamiš, ko da nikad knjige o porodu nisi pročitala". Tako me ponizila i prema meni bila fuj, nije me ni klistirala jer je žena spavala, porađala sam se iza ponoći. Kad mi je uzimala podatke doslovno me pitala: "Šta ti muž ima od škole?", valjad je mislila da smo neki siromasi zato što joj nije dao kovertuuser posted image . A nikad je od nas dobiti neće. I vjerujte mi, ja imam traumu od bolnice i odnosa osoblja prema meni i nemam pojma kkao ću to ponovo pregrmiti, ne zbog samog čina poroda nego zbog te cijele procedure.
Zapravo znam kako ću, neću dopustiti da bilo ko od njih galami na mene niti da me ponižava jer ću biti spremna da uzvratim paljbu user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

Neposredna veza do poruke: 266
16.7.2010 18:24:34   
Srculence

čarape me nisu uopšte stezale ...a napao me zato što je avgust mjesec a ja u čarapamauser posted image ...šta njega koji đavo briga u čem sam ja došlauser posted image

Taj dan kad me istjerao Bećiragić...navečer sam završila na hitnoj odnosno na odjeljenju kod njih i propisan mi je dabrostan....
Možda nekad i previše očekujemo od doktora ali ...oni su valjda tu radi nas...i ja mislim da se nije zezati oko takvih stvari zato sam i otišla...jer da me je malo bolilo ne bih se mučila i čekala 2 sata da na kraju budem izbačenauser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 267
16.7.2010 22:19:53   
Leena
Hanabanana, znam da to govori o doktoru, ali sta sam ja mogla, kako sam mogla ne dopustit mu da mi kaze da lazem?
To sto ti pricas o deranju, ja sam uspjevala predisati svaki trud prije dripa, a poslije sam vristala, umirala, ne znam vise ni ja sta, jer sam padala u nesvijest i pola toga se ne sjecam. Trudovi bole, bole jako, i to je izvijesno, ali je isto tako izvijesno da ne bole sve zene istim intenzitetom i da ne podnosimo svi bol isto i to ne znaci da je neko razmazen ili nesto slicno, jednostavno ljudi su drugaciji. Kad sam se ja poradjala, jedna zena je toliko vristala cijelu noc da je bilo strasno za slusati i neka babica se derala na nju:"I ja sam troje rodila, sta se deres?!"... Kad sam prosla pored njene sobe, zena je stajala ukocena izmedu dva kreveta i iz nje je doslovno lila krv! Nije se ocito bez veze dernjala.
Ja svaki dan zahvaljujem Bogu na doktoru i babici koji su mene porodili, posebno doktoru, jer sam ja tolika kukavica i strasljivko, da se jos neko derao na mene kao na nju, ja bih umrla od straha:) 

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 268
24.7.2010 12:33:58   
peky
Samo da vam se javim na kratko i ispricam svoj najnoviji dozivljaj...
prije dva dana izasla da setam i kako idem osjetim da mi niz nogu curi voda ( a u 27.sedmici sam ) i ja tako preplasena nazovem DZ Kumrovec gdje vodim trudnocu i ispricam sta mi se desilo. Zena koja se javila ( i bila veoma ljubazna - na moje iznenadjenje ) mi je rekla da odma dodjem dole kako bi me pregledali. I tako se ja uputim dole, cim sam dosla i rekla da sam zvala i da sumnjam da mi curi plodna voda one mi kazu da sjednem u cekaonicu i da ce me neko pregledati. Tako je i bilo nisam sjedila ni 5min kad se pojavi dr. Hajro , koji me pregledao prvo u ambulanti pa onda UZ, i konstantovao da mi nije nista puklo hB i da mi je sve uredu. Cak mi je dao i UZ sliku moje dushe da me oraspolozi hehhee.....
Dakle da ne idem mnogo od teme , mislim da bi svaka trudnica ,kojoj je hB uredna i nekomplikovana trudnoca, trebala voditi trudnocu u svom DZ dok ne udje u 9.mjesec, jer tako pomazemo i doktorima u bolnicama ali i trudnicama koje se poradjaju trenutno gore. Vidim da se cak neke trudnice u 20 sedmici pokusavaju prebaciti u bolnicu i ja mislim da to nije fer prema onima koje su vec u 9.mjesecu jer njima samo nepotrebno stvaramo guzvu.
Ovo je MOJE misljenje znam da se neke od Vas nece slagati sa mnom, ali sam POZITIVNO iznenadjena nakon ovog.
Ja sto se napisah .... user posted image  pozzz

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 269
24.7.2010 13:38:11   
frenkoza
peky potpisujem te od do....

i ja se slazem da trudnocu treba voditi u DZ-u, ove normalne trudnice, sa normalnim trudnickim "problemima".... mislim da u bolnici treba da vode trudnocu zene koje npr. imaju izrazito visak pritisak, imaju probleme sa niskom trudnocom, koje su u "godinama", znaci neke te problematicne trudnoce treba prepustiti strucnjacima da imaju sto vise vremena da im se posvete..... a da ne govorim kako treba imati na umu da je gore veliki broj nasih trudilica koje rade razne operacije i pretrage, te zena koje su bolesne.....
zbog toga sada uglavnom ne daju uputnice za bolnicu, osim pred porod onu veliku.... a ako doktor u DZ-u smatra da postoji odredjeni problem, on ce svakako trudnicu uputiti u bolnicu....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu peky)
Neposredna veza do poruke: 270
24.7.2010 17:30:07   
Deseo
IZVORNA PORUKA: peky

Samo da vam se javim na kratko i ispricam svoj najnoviji dozivljaj...
prije dva dana izasla da setam i kako idem osjetim da mi niz nogu curi voda ( a u 27.sedmici sam ) i ja tako preplasena nazovem DZ Kumrovec gdje vodim trudnocu i ispricam sta mi se desilo. Zena koja se javila ( i bila veoma ljubazna - na moje iznenadjenje ) mi je rekla da odma dodjem dole kako bi me pregledali. I tako se ja uputim dole, cim sam dosla i rekla da sam zvala i da sumnjam da mi curi plodna voda one mi kazu da sjednem u cekaonicu i da ce me neko pregledati. Tako je i bilo nisam sjedila ni 5min kad se pojavi dr. Hajro , koji me pregledao prvo u ambulanti pa onda UZ, i konstantovao da mi nije nista puklo hB i da mi je sve uredu. Cak mi je dao i UZ sliku moje dushe da me oraspolozi hehhee.....
Dakle da ne idem mnogo od teme , mislim da bi svaka trudnica ,kojoj je hB uredna i nekomplikovana trudnoca, trebala voditi trudnocu u svom DZ dok ne udje u 9.mjesec, jer tako pomazemo i doktorima u bolnicama ali i trudnicama koje se poradjaju trenutno gore. Vidim da se cak neke trudnice u 20 sedmici pokusavaju prebaciti u bolnicu i ja mislim da to nije fer prema onima koje su vec u 9.mjesecu jer njima samo nepotrebno stvaramo guzvu.
Ovo je MOJE misljenje znam da se neke od Vas nece slagati sa mnom, ali sam POZITIVNO iznenadjena nakon ovog.
Ja sto se napisah .... user posted image  pozzz

jeste da smo off toppic, ali potpisujem i peky i frenkozu user posted image

(odgovor članu peky)
Neposredna veza do poruke: 271
27.7.2010 10:31:12   
ljubićica
Pozdrav svim trudnicama i mamama,jel mi neko zna reći kakav je doktor Hajro.č.Latović radi na Otoci.jer trebala sam da idem kod doktora Begića pa su me prebacili kod njega.Pa me baš interesuje kakav je dortor .Hvala 

(odgovor članu Deseo)
Neposredna veza do poruke: 272
27.7.2010 19:08:20   
peky
Zdravo Ljubicica,
Ja sam nekoliko puta bila kod doktora Hajra na UZ i moram ti reci da sam bila veoma zadovoljna sa nacinom pregleda.
On mi je takodjer sve objasnio kako sta ( sto nije slucaj kod mnogih doktora )....
Uglavnom ti njega upitaj ako budes imala kakvih pitanja, sigurna sam da ce ti rado odgovoriti....
Nadam se da sam ti bar malo pomogla......user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 273
28.7.2010 9:03:40   
ljubićica
Peki hvala ti puno znači mi svaka informacija jer ne mogu da nađem doktora kako treba,stalno me nešto prebacuju haj kod ovo pa kod onog.Što se tiče UZ mene je pregledala doktorica Muratagić prije 2 sedmice,a kod njega sad treba da idem sa svim nalazima koje sam vadila.Hvala ti i nadam se da će biti ljubazan i fin,što je rijetkost kod doktora.Hvala ti i veliki pozdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu peky)
Neposredna veza do poruke: 274
28.7.2010 11:50:58   
selmoni
Draga Peky drago mi je zbog tebe  ali mislim da si ti izuzetak ja sam recimo vodila svoju trudnoću u skerlićevoj i doktorica je bila ok ali su sestre bile FUUUUUJ kada god sam nazvala da se naručim čekala sam bukvalno po 1 mjesec zadnji put kada sem se htjela naručit bila sam 28 nedelja rekla je da moja dok. nema slobodnog termina do oktobra (a moj termin za porođaj je sredina septembra) i kad sam joj rekla kad ami je termin ona je samo drsko odgovorila  i rekla vi dođite ako vas primi dobro jest a ako ne vaš problemuser posted image

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *