|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  970 971 [972] 973 974   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
5.7.2010 17:12:15   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: Srculence

Srculence i ja sam rodila u Drzavnoj i bila sam u prvoj sobi lijevo,bilo je dosta porodilja mozda smo se i vidjeleuser posted image

Ne znam u koliko si ti došla jer ja sam ti i bila u toj sobi taj dan do nekih 11 sati ja misli pa su me (zbog urlanjauser posted image user posted image user posted image user posted image )prebacili u drugu sobu skroz na kraju hodnika do onog njihovog balkončićauser posted image user posted image user posted image user posted image ..i na kraju mi radili carskiuser posted image user posted image user posted image .Ma ako si taj dan čula nekoga da se dernja na sav glas i doziva doktore to sam bila jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ljubi curicu puuunoooo!!!

ma draga moja znam te,kako ne ja te vodila na ctg kad vise nisi mogla da se pokrenesuser posted image znam da su te izmucili,cekali da rodis prirodno pa nekad na cr...hej dusa moja bas mi je drago da si ti ta,ja rodila u 3 i 5navece,ja sam ona sto sam se za cas porodila....valjda me se sjecasuser posted image

A, joooooooooooooooooooj, koja divna slučajnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24276
5.7.2010 17:40:18   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Mya_81

A, joooooooooooooooooooj, koja divna slučajnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24277
5.7.2010 17:47:00   
Srculence
Zaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poslala sam ti pp ali ne znam jeli prošla...elem ...sjećam se ja da je mene neko vodio ali lika ne mogu da se sjetim user posted image Evo već 20 min vraćam film i nikako da se sjetim....Imaš li profil na fb?Ako imaš da se tamo vidimouser posted image ..fakat bih voljela da se sjetim likauser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24278
5.7.2010 18:03:39   
Anoniman
felix  kako pravis anelu mlijeko s plazmom, ja probala dati svojoj curici al nije bas bila odusevljena popila svega 20 ml

ovako:
Stavim 1l.mlijeka 2,5 da prokuha kad vidim da ce izbiti prvi kljuc ovamo u dr.posudu stavim 3,5 kasike supene pune keksa plazme i saspem u mlijeko koje kuha,malo skloni s plata da ti neprekuha i neiskipi jedno 3min.mjeses mjesas stalno i stavis da oladi i u frizder i to je touser posted image ...Ja dajem na nuuk cucu 2.i pije super po 180ml.

Mi smo,dosli od frizera kako je slusao ma mrdno nijeuser posted image sad je poravi djecak mamin
Posle cu ga slikat spava da vidite novi friz

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 24279
5.7.2010 18:11:22   
Honey3

Zaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poslala sam ti pp ali ne znam jeli prošla...elem ...sjećam se ja da je mene neko vodio ali lika ne mogu da se sjetim user posted image Evo već 20 min vraćam film i nikako da se sjetim....Imaš li profil na fb?Ako imaš da se tamo vidimouser posted image ..fakat bih voljela da se sjetim likauser posted image .
nisam primila od tebe pp a i ja sam tebi pokusala poslati ali ne prolaziuser posted image ja se tebe dobro sjecam,a nije cudo ako me se ne sjets u kakvim si mukama bila,ja sam te i umivalauser posted image a bila sam na drugom krevetu lijevo kad se udje u sobu,ti si bila dobra kad sam jea dosla ali su poslije pocele tvoje mukeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24280
5.7.2010 18:13:15   
Honey3
feliks ljubimo druga sa novim frizomuser posted image mogu misliti kako je sladakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24281
5.7.2010 18:58:01   
Anoniman
kratko da vas pozdravimo...
zelimo sretan mali 5-ti rodjendan nasoj dragoj drugarici Deniz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da nam bude dobra, zdrava i sretna djevojcica i da slusa svoju mamicu....

mi smo opet danas bili na turneji tako da samo umorni od sunca i od svjezeg zraka... zato cemo opet fino spavati nocas...
Mya vidim vi se patite sa budjenjima... ma spavat ce ona kad bude spremna na spavanje po cijelu noc... Nane se hvala Bogu budi samo da podoji, jednom ili dva put u toku noci i to ne probudi se nego samo javi da je gladan i nastavi spavati...

neko pita za cuclu kako i kada... mi smo probavali na sve moguce nacine da je prihvati ali nije uspjelo i ja odustanem, ali je sam uzeo cuclu i prihvatio bez problema krajem drugog mjeseca... znaci kad bude user posted image  spremna i prihvatit ce...

sto se tice putovanja, ne znam sa 7 dana, ali znam sa 20 da nije bilo problema... mi smo sa Sabinom isli u Sarajevo kad je njoj bilo 20 dana, nije bilo nikakvih problema, obzirom da je relacija GO - SA tacno 2 sata, mi smo stali na ulazu u SA da je presvucem i nahranim i to je to, a cijelo vrijeme je spavala...

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 24282
5.7.2010 19:10:03   
Anoniman
novi friz:)
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24283
5.7.2010 19:17:30   
Srculence

nisam primila od tebe pp a i ja sam tebi pokusala poslati ali ne prolaziuser posted image ja se tebe dobro sjecam,a nije cudo ako me se ne sjets u kakvim si mukama bila,ja sam te i umivalauser posted image a bila sam na drugom krevetu lijevo kad se udje u sobu,ti si bila dobra kad sam jea dosla ali su poslije pocele tvoje mukeuser posted image

kad sam vidjela slike sjetila sam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Eto baš mi je drago da smo se ovdje našleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Hvala ti draga na svemu što si uradila za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Felix super je frizuser posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24284
5.7.2010 19:39:48   
mala86
felix friz je user posted image user posted image user posted image user posted image

joj ja jedva cekam da prodje godinica pa da ga osisam-valjda ce tad licit na djecaka jer svi kazu "joj kako je slatka,ma vidi sto je medena,..."user posted image a jednoj zeni neki dan kazem da je djecak a ona meni "Bogami meni je curica" ja gledam,malo je falilo da joj ga skinem da pokazem user posted image user posted image user posted image

a djete ne moze bit u plavlje obuceno,i ova kisobran kolica plava ne mogu plavlja,sesiric plavi,ma sve-ko bi curicu uplavio-kod mene bi sva kuca bila roza ne samo ona user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24285
5.7.2010 21:32:06   
dafri
veče,
čestitamo male rođendaneuser posted image user posted image user posted image
felix Anel je pravi frajeruser posted image user posted image

Una mi danas ima temp.čitav dan,kontam da je reakcija na vakcinu koju smo primili prošle sedmice a i dan na poslu je biouser posted image
eno je spava,temp.je spala nadam se da će noć biti mirna,čitav dan je slabo jela nije ništa htjela osim hape

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24286
5.7.2010 21:52:09   
R&T@
Uh, dafri...bas mi zao male mrvice...user posted image
Nadam se da ce biti lazna uzbuna...

Felix, i ti sad imas momka...beba Anel pa-pa
Friz je super...

Deniz, sretan mali rođendan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje zaspale, hvala bogu...
Bas mi je dan bio tezak...
Sto se ja vise trudim da im ugodim, one sve zahtjevnije...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 24287
5.7.2010 22:06:33   
Mya_81 RR
Anel nam je sad pravi dječaćić user posted image user posted image user posted image

Mi se nećemo šišati...još malo i imat ćemo repić user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24288
5.7.2010 22:07:30   
marinčii
felix friz je superuser posted image
dafri miša mu i te vakcine ,nadam se da će noć biti mirna i da temperatura se neće vraćati,ljubi curicuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24289
5.7.2010 22:08:45   
Mya_81 RR
Dafri, želimo vam mirnu noć i da se temperatura ne vrati user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 24290
5.7.2010 22:14:39   
idacha
Dobro vece, drage moje...

evo, na brzaka moram da uskocim sa jednim pitanjem.. mozda nije mejsto za ovu temu, ali mi je malko hitno, pa se nadam da moderatori nece zamjeriti :)

Naime, tek smo poceli sa uvodjenjem dohrane, Hipp PRE, ali 1 flasica dnevno.. zanima me, kada se naravi flasica, koliko dugo moze da stoji do davanja bebi?
zanima me iz razloga sto napravim Imranu flasicu, misleci da ce se probuditi, ali se momcina moj samo rastegne i nastavi spavati jos 2 sata.. ja sam do sada, opet pravila hranu, a pripravljenu bacala, jer ne znam da li smijem dati hranu koju sam ohladila u vodi,  pa je opet zagrijavati da bih ga nahranila..
malko mi je glupo da ovoliko cesto bacam pripravljenu hranu, jer se plasim da mu dam.. (ako mogu, naravno)...
veeeeliki pozdrav

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 24291
5.7.2010 22:37:52   
Anoniman
vece .A.zaspo davnouser posted image ja malo da vas virnem.
Darfy,zao mi je malene nadam se da ce vam noc biti abd.mirna user posted image
Hvala na komplimentima,DA anel sada mamin djecak.user posted image pravi.
Mya,vidjela sam friz je superruser posted image user posted image mi vec davno mozemo repic vezat i snale al nije to za nasuser posted image ko fol,heheh ozbiljno zbog vrucina najvise sisala i znojenja.A malo i promjene ....
Idacha,Hrana se NESMIJE podgrijavati pogotovo AD.nikako sto,pojo pojo,sto ne baca se ....
Znam to,odavno vec,A i u bolnici su tako govorili odma bacat jer se razmonozavaju bakt.kojekakve ....
Napravi,radije manje da nebacas al podgrijavati NIKAKOuser posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 24292
5.7.2010 22:46:11   
Srculence
idacha felix ti je napisala sveuser posted image ...ali ja ti još imam dodati...zašto mu praviš hranu dok ne počen plakati?Ja sam uvijek čekala da zatraži pa mu onda davala i nije bilo prosutih flašica....sem kad nije htio da jede...pa ne pojede sve ...a ja ostatak bacim.Mislim da mu neće ništa biti ako i zaplače na 2 ili 3 minute dok ti iz tremoske naspeš vodu u flašicu i promućkašuser posted image .Tako sam ja radilauser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24293
5.7.2010 22:48:22   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: idacha

Dobro vece, drage moje...

evo, na brzaka moram da uskocim sa jednim pitanjem.. mozda nije mejsto za ovu temu, ali mi je malko hitno, pa se nadam da moderatori nece zamjeriti :)

Naime, tek smo poceli sa uvodjenjem dohrane, Hipp PRE, ali 1 flasica dnevno.. zanima me, kada se naravi flasica, koliko dugo moze da stoji do davanja bebi?
zanima me iz razloga sto napravim Imranu flasicu, misleci da ce se probuditi, ali se momcina moj samo rastegne i nastavi spavati jos 2 sata.. ja sam do sada, opet pravila hranu, a pripravljenu bacala, jer ne znam da li smijem dati hranu koju sam ohladila u vodi,  pa je opet zagrijavati da bih ga nahranila..
malko mi je glupo da ovoliko cesto bacam pripravljenu hranu, jer se plasim da mu dam.. (ako mogu, naravno)...
veeeeliki pozdrav

Felix ti je već napisala da se ne smije podgrijavati, a mislim da ne smije stajati više od sat vremena...

Meni sad treba ravno minut da napravim tako da ću s tobom vrlo rado podijeliti ovu tajnu pravljenja user posted image user posted image user posted image pa mu možeš praviti kad se probudi da bezveze ne bacaš (ja strašno mrzim bacati bilo šta od hrane user posted image )...

Nego, u bočicu uspem malko više od 2/3 prokuhane vode koja je sobne temperature (uvijek je imam u bočici od Jane) i ostatak vruće svježe prokuhane vode. Dodam prah i samo promučkam. Nema hladjenja, a ovo malo vode što stavim u kuhalo bude gotovo za pola minute tako da se s tim totalno smanji vrijeme pravljenja.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 24294
5.7.2010 22:53:36   
Anoniman
MYA,imal i sad minjica 2 flase kako se budi uvecer trazil ju???
A.kako kad nekad zna da jede oko 22,ili 22.30 i nebudi se do jutra tj.5 6 sati a nekada se budi oko 3.uponoc.Ja ga prebacim kod sebe i dam cucu malo se koprcauser posted image meni mrsko ustat tesko i zaspi bez bunjenja,,,,,
Tako da ima maksimalno 3 flase ili 2.Pa mi litar mlijeka dodje previse morat cu manje odsad kuhat bacam zabadavauser posted image ..Sad neznam dal,smije biti mlijeko prokuhano duze od jednog dana u frizideru nesto,me strah 2 dana ga drzatiuser posted image ..Jede u dani dosta toga slane i slatke hrane user posted image

Neposredna veza do poruke: 24295
5.7.2010 22:56:48   
Mya_81 RR
Felix, nemamo noćna hranjenja...samo prije spavanja navečer i prije prvog dnevnog spavanja....nocu joj dam čaj ako hoće, a ako neće ko je šiša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24296
5.7.2010 22:57:06   
R&T@
Moze brze: Prokuhanu vodu ohladjenu na sobnu temperaturu drzis u termosci, saspes u flasicu , dodas prah i promuckas...

Ad mlijeko se ne smije mijesati s vrucom vodom jer tako ubijas dobre bakterije...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 24297
5.7.2010 22:59:46   
Mya_81 RR
Sorry, nisam skužila da si pitala za mlijeko.

A što ne bi moglo stajati...neprokuhano onako otovreno mi je znalo stajati po 7 dana, a da se ne pokvari...jedino sad ne znam šta je u slučaju tog keksa, jer mi se čini da sam pročitala da ga stavljaš odmah prilikom prokuhavanja...

Probaj ga, trebala bi osjetiti ako niej nešto OK s mlijekom nakon jednog dana...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 24298
5.7.2010 23:03:31   
Anoniman
da,mislila sam na prokuhano mlijeko sto dajem anelu s keksom.I da ja stavljam u mlijeko odma kad se prokuha da se  dobro keks rastopiuser posted image .....da nema nimalo grudica tako,lakse.....
Pa sad neznam dali,moze stajati 2.dana u frizideru....Probat cu sutra .....
Ili cu po pola litra kuhati,da bude potamanuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24299
5.7.2010 23:06:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Felix, nemamo noćna hranjenja...samo prije spavanja navečer i prije prvog dnevnog spavanja....nocu joj dam čaj ako hoće, a ako neće ko je šiša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e jesi nekauser posted image user posted image user posted image nemoj tako ba.....nediraj mi ljepoticu malu;))))
Ja sam prije bila budala pa ,pravila flasu na plac sad,vala draga cuca i dam pored sebe ga stavim,malo se koprca vidi nema fajde mama neustaje i zaspiuser posted image
Al,ovo radi samo kad je zdrav
Kad ga sta muci milion budjenja ....

Neposredna veza do poruke: 24300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  970 971 [972] 973 974   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  970 971 [972] 973 974   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kafa/kahva
lost

Koju kafu/kahvu vuše volite?

Bosanska kahva (47%)

Nesscafe (37%)

Espresso (7%)

Neka druga (8%)

Broj svih glasova: 177

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *