|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  955 956 [957] 958 959   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
26.6.2010 8:53:37   
marinčii
jutro i od nas,mi smo imali mirnu noć s jednim buđenjem..jutros sam ga opet probala nahraniti na bočicu ali nema šanse neće pa neće
megi čestitamo našoj prijateljici Adni prvi rođendan i da ga provede vesela i razigrana kako joj želimo da uvik bude,ljube je Matej i mama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23901
26.6.2010 8:55:10   
Apotekarka
Jutro...pozz iz apoteke od jedne mrzovoljne mameuser posted image
Mya zelimno vam lijepo dan i provod danas i da Minja lijepo proslavi rođendan
Megi sretan rođendan sve najbolje...
Mi smo imali milion buđenja ali se mama malo ubezobraznils pusti i tatu da malo s dizeuser posted image ,mm otisao za Mostar danas smo sami kad dođem s posla,ja se evo za zlijezde drzim,nesto sam slaba citave sedmice neka slabost,nesvjest,glava teska, i stalna pospanostuser posted image user posted image user posted image ..l.a tlak okuser posted image user posted image
kako je Anelko jutros

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 23902
26.6.2010 11:03:40   
Anoniman
jutro
I mi prvo da cestitamo Adni prvi rodjendanuser posted image user posted image user posted image
Mya,lijepo nam se danas provedite jedva cekam slikiceuser posted image
A.je dobro sinoč je lijepo spavao ture tu i tam slabije ima
Apotekarko,mila icemo mi u utorak abd.ponoviti krvnu sliku pa ce nam opet dati kakav sirup za imunitet i zeljezo,vjerovatno mu je zeljezo opet opalo pa ga spopadaju te upale dosadne stalno
Kako,nam je drug koliko ima sada zubica?Ljubimo ga
Hvala svima na podrsci user posted image user posted image Ozdravit cemo mi,abd evo ga kako je malo bolje sve rusiuser posted image pred sobom.

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 23903
26.6.2010 11:14:37   
Honey3
jutro i od nas
Adni sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image felix drago nam je da nam je drug Anelko bolje,neka rusi sve samo neka je dobaruser posted image Apotekarka ne daj se,sad ce veliki dan moras biti spremna za festuuser posted image Mya ne dozvoli da vam vrijeme pokvari ovaj veliki dan, zelimo vam lijep provoduser posted image user posted image user posted image user posted image mi smo lijepo spavali i ruckili i evo sad opet Esmica spava prvu turu,nadam se da ce se malo razvedriti pa cemo malo i u setnjuuser posted image svim drugovima i drugaricamauser posted image kako li nam je Lana danas zna li neko????

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23904
26.6.2010 12:16:24   
Leena
Zaha, evo i moja Esmica spava:))). Jedva sam je jutros uspavala, nesto je nervozna, valjda ovo vrijeme...
Megi, SRETAN ROĐENDAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Dzenana, kakva ti je cucla-silikon ili kaucuk? moja esma hoce samo od kaucuka, a one brzo propadaju, sire se...
Sulty, bas mi je drago da vam poza odgovara, mene spasava, pogotovo kad je vruce, ali i ja kombinujem te dvije:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 23905
26.6.2010 12:35:41   
Srculence
Kako su nam mame i bebe?Mi smo dobor hB eno ga sad zaspao.Ja malo na komp pa onda oko ručka....
Čestitamo sve male i velike rođendane i želimo puno zdravlja sreće i ljubaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Felix neka nam je drug bolje user posted image .Čim on ruši sve po kući dobro jeuser posted image .
Pusa od nas dvoje!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 23906
26.6.2010 12:56:05   
Honey3
Leena draga moja se Esma evo pravo naspavala,spavala je mozda pola satauser posted image neznam zasto tako malouser posted image uglavnom vesela jeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 23907
26.6.2010 14:06:12   
Anoniman
i A.bome spava eno 2 satauser posted image ja se zadala po kuci raditi rucak mu napravila sad malo odmaram cekam da ustane
Kod nas kisa pada,joj pozelila sam vani izaci setati kad ce sunce???
Pusa velika
Srculenece kako nam je D.jel poceo sad bolje papati ?

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 23908
26.6.2010 14:44:21   
dafri
Drugarici Adni sretan prvi rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mya nadam se da će vam danas biti super,bez obzira na vrijeme
felix Anel boljeuser posted image
mi smo išli na kontrolu prije  vakcine ,Una ima oko 10.700 kg i oko 80 cm,ja kontala ima više kila kako je teškauser posted image user posted image nije utrostručila porođajnu težinu ali ped.kaže da je sve ok,u pon.je mm vodi na vakcinu valjda sve prođe ok

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23909
26.6.2010 15:09:18   
Dzenana_G
Pozdrav za drage mame i njihove beie... kako ste mi?
Ja sam danas katastrofa. Nejla se probudila u pola 4 i vise nikako nije kako treba zaspala. Ona zaspe, ali stalno se nesto vrti, stenje a ja nemogu od toga da zaspim. Kontam sve je nesto muci. Uglavnom poslije je oko 9 zaspala pa do pola 12 jela presvukla je i evo i dalje spava. Valjda joj ovo vrijeme jutros nije odgovaral, a sad odgovara :)
Cuclu sam nekako uspjela da joj stavim, mada moram da joj dugo drzim da je prihvati. ona cucu jedino hoce kad spava, a tada mi je itekako potrebna.
Leena cuca je od kaucuka Nukova. Koje ti koristis? Jesu li anatomske ili?

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23910
26.6.2010 15:51:26   
Meri29
Sta ima, sta nema, kako ste namuser posted image Majda lopov standardni, nece opet da spava, da hoce vise niknuti taj zubic, izmori i nju, a bogami i mene user posted image

Lady nadam se da je Lanica bolje user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 23911
26.6.2010 18:07:42   
škorpija
Sretan 1. rođendan ADNI od megiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , iako smo čestitali danas uživo ipak se mora i na RR čestitati, što je red-red jeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 23912
26.6.2010 19:01:18   
rose 87
pozdrav,kako ste nam
megi zelimo vam sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image
mya nadam se da se ipak dobro provodite
felix za A.user posted image user posted image user posted image ljubi ga
mi danas slavimo punih 6 mjeseci,citav dan ga gledam i nemogu vjerovati kako mi je narastao,nikao nam je i ovaj zubic sad imamo 6,malo se smirio pa smo jucer citav dan setali i sinoc smo super spavali,sad idemo na kupanje
ljubimo sve user posted image i pozdrav mamama

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 23913
26.6.2010 19:38:56   
Anoniman
rose cestitamo drugu polugodisnjicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo ga
A.je dobro bome danas odspavo 3 puna sata za nepovjerovati masallahuser posted image
Skoro se raspekmezio dosadilo mu u kuciuser posted image pa ga obukla i mm ga izveo ispred kuce u bastu da ga samo cef prodjeuser posted image ...

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 23914
26.6.2010 20:03:43   
mala86
cao cure user posted image
meni je Leon danas spavo samo 1,probudio se u 12 i otada nista!uskenjko se oko 5-mislim se ako ga sad stavim,veceras ce bit dernek do 12!i ja ga obucem i u setnju!ponjela kisnu navlaku za kolica,sebi kisobran!bili kod rodice u trafici,dosli kuci okupali se,stavila ga u krevetic i pajki od 7!mama ode gledat farmu finale

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23915
26.6.2010 20:07:08   
Anoniman
Caos!
Sretan prvi rodjendan Adni zele teta sahara i drugarica Ajnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 23916
26.6.2010 21:06:03   
Honey3
Edahu sretan mali rodjendanuser posted image user posted image evo mi smo bili malo u setnji,nije puno hladno pa se moglo malo prosetati...evo sad Esma pjeva navijacku pjesmu Sarajevauser posted image brat je trenira,melodija je super samo je tekst sastavljen samo od samoglasnikauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23917
26.6.2010 22:19:11   
Anoniman
i od nas pozdrav.A zaspo user posted image mama gleda farmu .Pa malo da vas virnem i pozelim laku noc
Bas se pitam kako li je danas bilo Minjici sigurno superr jedva cekam izvjestaj i slikice user posted image .
Od,ponedjeljka javlja sve toplije user posted image ako,se opet za ovi dana sta nepromjeniuser posted image tko,ce znat al nadamo se suncu.

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 23918
26.6.2010 22:25:09   
Anoniman
SREATAN 1.RODJENDAN ADNI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23919
26.6.2010 22:27:50   
Anoniman
eh da zaboravi recuser posted image
A.dobio opet porijetku stolicuuser posted image al,od antibiotika jer kad god pije sirupe eto ga na!!!
Zato,nam dala pro life al to nama nepomaze nista ,sve dok nestanem s sirupom a imam ga jos davati
Jedno lijecim ,drugo izlazi sta cu ja:( Od cesti,antib.nam se to zna desiti i nije jednom
Taman se bilo sve ustabililo sa stolicom i cim smo dobili lek ,evo opet
Imam osjecaj da danas koliko god je puta jeo toliko je i kakio
Od jutros ima 2.normalne stolice
Posle 3 rijetke .
Eto,ojada se jauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23920
26.6.2010 23:19:00   
megi
evo adna se od srca svima zahvaljuje na lijepim zeljama user posted image user posted image user posted image

naravno hvala i skorpiji  sto nam je dovela ajdina da uljepsa slavlje koje je super proslo
torta je bila od elme, mama puhala mbalone sinoc do 1 sat

mislili smo cijelo jutro na minju gdje li slave rodjendan jer nije neko vrijeme, ma nije vazno mjesto vazno je da su nase user posted image  sad postale prave cure

hvala jos jednom svima, a mama sad ode u krevet valja sutra na posao

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23921
26.6.2010 23:34:05   
iv@ncica
 Adni sretan prvi rođendan     
 user posted image
 user posted image
Mya nadam se da je  biloooooo
user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 23922
27.6.2010 7:32:59   
Srculence
Jutro svima!
Dino još spava a ja ustala da popijem kafu na miruuser posted image ...jer kad je budan nema šanse.
Sulty vidim i vi ste budniuser posted image .
Mi smo počeli malobolje kašice da jedemo...nije baš kako bi trebali ali ja sam zadovoljna. U poređenju s onim prije ovo je super.
Felix mi za tu stolicu od antibiotika uzimamo Linex i pomogne nam koliko toliko..to nam je pedijatrica rekla.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 23923
27.6.2010 7:40:58   
rose 87
jutro,opet ova kisa dosadna pada
meni seka otisla pa smo ja i moj momak sami pa mi neobicno
felix,zaha hvala na cestitkama
felix ima li tog zubica viseeee,nas muce ali i nicu hB eto za nepuna dva mjeseca ''''6masalla,nadam se da ce vam brzo biti bolje
srculence da je meni jednom ustati prije svog user posted image user posted image ,od kad se rodio prvo ustajao u 4 pa sad je pomjerio do 6 nadam se da ce jos duze uskoro da spava a zaspi mi u 10 sad pa opet nista

< Poruku je uredio rose 87 -- 27.6.2010 7:41:51 >

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 23924
27.6.2010 7:47:10   
Srculence
IZVORNA PORUKA: rose 87
srculence
da je meni jednom ustati prije svog user posted image user posted image ,od kad se rodio prvo ustajao u 4 pa sad je pomjerio do ' nadam se da ce jos duze uskoro da spava a zaspi mi u 10 sad pa opet nista

Ma i kod mene su ovo rijetki momentiuser posted image .Samo čekam kad će da se probudiuser posted image user posted image user posted image ko a iglama samuser posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 23925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  955 956 [957] 958 959   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  955 956 [957] 958 959   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *