Taha0608
|
ja sam najnovija mamica ovdje čitam vaše forume već 3god na preskok i nikako da se logujem-al et nikad nije kasno!žao mi je svake žene koja prolazi kroz bilo koji težak period,iz iskustva znam,a odi mi-dođi mi sam praktikovala 3puta i uvjeravam i bebanu i svaku drugu ženu da-DOKLE GOD MOŽE čuva brak,pokušava srediti situaciju jer uvijek postoji riješenje-pa nisu muževi nuklearna fizika..visila sam u centru za socijalni rad,bila u SOS kući zbog psihičkog maltret.,pa jedno-pa drugo dijete-i opet na novo se vraćala iz meni dan danas nepoznatih razloga zbog kojih osjećam ljubav prema tom čovjeku!!žene su takve,oni nam nisu ni do članaka..neznaju praštati niti razumijeti,misle samo o sadašnjosti i sebi(.većina naravno).da neduljim-što se tiče razgovora,pokušaj ali smirit ćeš situaciju na kratak period,a TVOJA zadaća je tražiti uzrok bolesti-ako razumiješ!ne pale suze tipovima kao što je moj,a vjerovatno i tvoj čovjek,jer su poput divljih zvijeri-napadaju kad si najranjivija(nemojte sad pogrešno shvatiti ali to je tako).Naj bolnija tačka im je pasivnost sa tvoje strane,nedaj se,nepravi se da te išta zanima i dotiče,nepitaj ga apsolutno ništa u svoju korist-ostavi mu spisak stvari koje trebaju tebi i djetetu pored njega(krevet,stol,novčanik).Drugačije je kad pročita,a drugačije kad sikćeš i nabrojiš 100stvari u 1milisekundi-moždane ćelije mu nemogu prihvatiti toliko informacija odjednom!I najvažnije,budi NEODOLJIVA u svakom pogledu,promijeni prvo SEBE,OJAČAJ SE,TI TO MOŽEŠ I TI TO HOĆEŠ!!uvijek,uvijek,uvijek budi nacifrana ko Seka Aleksić ,tepaj mu non stop,u pola noći mu se uvuci u krevet-sex je br.1 način na koji ćeš sve početi..kuhaj najdraža mu jela,nehodaj nigdje bespotrebno-i vidjećeš rezultate za vrlo,vrlo kratko vrijeme!samo sabur draga moja..iz ličnog iskustva ti pišem,vjeruj nije mi bilo nimalo lahko,nit je danas vjeruj jer neživimo zajedno a viđamo se-jbg ipak..MM mi je uvijek govorio:da znaš sa mnom,mogla bi me vrtiti oko malog prsta i TO JE TAKO!!sretno i javi ako pokušaš..