|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
2.6.2010 21:17:24   
teacher75
pogledaj u mangu, cini mi se da su dobili nekih novih haljina

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 151
2.6.2010 21:19:43   
faris06
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: faris0'

ja sam neki dan kupila haljinu u belisimi, crna , uska, do pola koljena , sa nekim crnim sljokicana koje su nasivene u vidu trake oko vrata i  uzduz po haljini. Pravo dobro stoji, kamuflira stomak. A ima  i jedna slatka  crna sa bijelim tufnicama, uz crveni kais i sandalice mislim da bi bilo efektno.

gledala sam tu crnu...al kimono je rukava jel da...meni ruke kao da treniirma odbojku...ja bih kratki rukav...a nisma nešto za tufnica...smršala sam al sam opet nekako u tufnicama bezvezeuser posted image

ma i meni su ruke kao da bildam, ali uz adekvatan sal to se zakamuflira. Ma bitno ti je samo prvih pola sata kad se svi gledaju i zagledaju, a kad zabava krene, ples i ostalo, onda ma da si i u farmericama koga briga. A ova haljina stvarno dobro stoji, meni  struk dosao kao 38, a haljina br 42user posted image . Uz stiklu ma prava maca.

Dva mala Indijanca

Neposredna veza do poruke: 152
2.6.2010 21:21:01   
faris06
IZVORNA PORUKA: teacher75

pogledaj u mangu, cini mi se da su dobili nekih novih haljina

Ja sam bila u mangu prije 7 dana i nije im bio neki izbor.

Dva mala Indijanca

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 153
2.6.2010 21:26:39   
Hanady RR
nema u magu ništa teacher...neki dezeni meni ne prihvatljivi totalno...baš sam se razočarala a sve sam čekala njihovu kolekcijuuser posted image

faris koliko je koštala ta crna...ja je gledah u subotu na izlogu ( a i ta na tufne) al ne uđoh da je probam...a prije 15 dana kupila sam 2 lanene al ljubičasta i crna baš onako sposrtska elegancija...nisma nešto raspoložena u njima u svatove...

kupila sam lakirane crne sandalete..preslatke i imam lakiranu pismo torbicu...sad kontam mogla sam jedan šal od tila uz tu haljinu...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 154
2.6.2010 21:32:03   
faris06
Ova crna je 79 KM, a i ova na tufne mislim ( samo nju nije bilo broja za mene pa ne znam kako stoji). E sad i ja sam imala crne lakovane cipele i crnu torcicu, malo jacu sminku . Prvi put poslije poroda da sam se osjecala maca kao nekad user posted image . Nemam prebacenu ni jednu sliku pa vam ne mogu pokazati, bas mi je zao!

Dva mala Indijanca

Neposredna veza do poruke: 155
2.6.2010 21:33:48   
faris06
I ja sam probala tu lanenu crnu, ali mi ona nekako previse nabrana ispod one trake, pa nekako prosiri, a bila sam obradila muzeka i za nju.

Dva mala Indijanca

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 156
2.6.2010 21:52:10   
Hanady RR
ok faris idem ja nju sutra da probam...

pa onda imam kombinacija more....

sutra je glavna ktivnost ako je kupim i ona ulazi u izbir za svatove user posted image user posted image user posted image user posted image

imam ja jednu crnu carmen line....pa imam satenske hlače i zlatno crna tunika, pa zlatne cipe i torbica, pa srebrene cipele i trobica, pa crn lak cipele i trobica, pa crvena haljina na tufne bijela, pa bijele cipe i torbica....pa haljina satenska boja između zelene i plave ( ne znam ni koje je boje al u srebro ide super) al na sve to radi moje kilaže potrebni su dodaci tipa šala, bolera ( mada njih ne volim9 i sve tako nešto ima fali da ja izgledam fuul cool...al opet imama vsa sutra ćemo mi to ukomponovat jer moram vidjeti ako stavim dodatak šal ili bolero kako da se sa nakitom dogovorim a toga opet imamuser posted image user posted image user posted image user posted image pa me sve strah da se od silne želje da se sredim ne nadžidžam...kodad nisma dugo išla na neko slavlje a imama novih stavri nakita i onda bi ja sve da pokažem od jednom...user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 157
3.6.2010 10:13:29   
tea lana

nema u magu ništa teacher...neki dezeni meni ne prihvatljivi totalno...baš sam se razočarala a sve sam čekala njihovu kolekcijuuser posted image

faris koliko je koštala ta crna...ja je gledah u subotu na izlogu ( a i ta na tufne) al ne uđoh da je probam...a prije 15 dana kupila sam 2 lanene al ljubičasta i crna baš onako sposrtska elegancija...nisma nešto raspoložena u njima u svatove...

kupila sam lakirane crne sandalete..preslatke i imam lakiranu pismo torbicu...sad kontam mogla sam jedan šal od tila uz tu haljinu...

Hanady imam ja jednu lijepu haljinu pamuk lan elegantnu ali oper se osjecas u njoj ekstra pa ako hoces da ti je dam za svadbu.Bijela je sa crnim cvjetovima.IM malo sire bretele i ispod gruddi pada.Ne ocrtava se stomak do ispod koljena.Javni mi pa da ti je donesem u nedelju

Neposredna veza do poruke: 158
3.6.2010 10:20:45   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tea lana RR

Hanady imam ja jednu lijepu haljinu pamuk lan elegantnu ali oper se osjecas u njoj ekstra pa ako hoces da ti je dam za svadbu.Bijela je sa crnim cvjetovima.IM malo sire bretele i ispod gruddi pada.Ne ocrtava se stomak do ispod koljena.Javni mi pa da ti je donesem u nedelju

nazovem te dgje i u koliko u nedelju da se nađemouser posted image
ja ću danas otići da porbam i ovu crnu...a ko zna možda i tufneuser posted image user posted image user posted image
al neka i ta dođe...ko zna...pa bolna imama ja prilika ovaj mjesec hipteruser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 159
3.6.2010 12:49:34   
tea lana
Zdogovorenouser posted image

Neposredna veza do poruke: 160
10.6.2010 20:25:02   
Hanady RR
e sad se ja sjetih da sam ovdje obećala svoje kombinacije pokazat...

moram noćas maznut mužu mobitel da vam uslikam...sve sam skontala za tri svadbe...spremno čeka svaka kombinacija svoj subotni reduser posted image user posted image user posted image user posted image

faris kupila sam crnu haljinicu iz bellisime....super je i super mi stoji pravo...tako je zanimljiv kroj da se nije moglo odolit...

elem noćas slikam
nemojte da spavate...prva svadba je sad u subotuuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 161
10.6.2010 20:29:17   
Visnja RR
dobro da znam kad mi zatreba neka fensi haljina gdje da zakucam na vrata... tj pp :)

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 162
10.6.2010 20:30:05   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

dobro da znam kad mi zatreba neka fensi haljina gdje da zakucam na vrata... tj pp :)

yes of course ...user posted image user posted image user posted image
samo malo suziuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 163
11.6.2010 2:10:37   
Hanady RR
evo sam se stilizirala za predstojeće svadbeuser posted image user posted image user posted image user posted image
kako je tako je ja u jednom mjesecu bolje nemeremuser posted image

šta obući kad ste gost na vjenčanju?

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 164
11.6.2010 8:41:30   
acudesa
user posted image user posted image user posted image ...super su ti sve kombinacije...
ko zna-zna!
PS-iskopiraj slike ovdje, jer ćemo ovu temo ostaviti, a one ostale za neko vijeme brisati...prebacit ću važne postove, al eto...

< Poruku je uredio acudesa RR -- 11.6.2010 8:43:12 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 165
11.6.2010 10:26:46   
veeseelaa

evo sam se stilizirala za predstojeće svadbeuser posted image user posted image user posted image user posted image
kako je tako je ja u jednom mjesecu bolje nemeremuser posted image

šta obući kad ste gost na vjenčanju?

vala si to sve trebala obući pa postaviti sliku, ovako nije potpuno, inače super kombinacija
A šta obući? ovisi i na kakvu svadbu i kome ideš! truditi se ne zasjeniti mladu
Ako je svadba intimnija, manje društvo itd može i neki elegantni komplet ili neka diskretna haljina a ako je gala sa velikim brojem zvanica e tu ne može bez extra svečane haljine koja naglašava oblineuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 166
11.6.2010 10:28:49   
veeseelaa
ja inače ne volim svadbe, to me baš umara, izbjegavam ići na iste, uvijek nadjem neku ispriku
Na zadnjoj svadbi kojoj sam bila zadržala sam se 40 minuta, i previše mi bilo! ušla, pozdravila, uručila poklon i uhvatila se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 167
11.6.2010 13:02:12   
Hanady RR
vesela ne da mrzim svatove nego sve što je za njih vezano...kad pomislim na cjelodenvno vozikanje dođe mi da odustanem...al ne mogu...znam dq onima koji su me pozvali znači da budme tu sa njima i djelim radost pa se i ja radujem vazda do zore...user posted image user posted image user posted image

al definitvno u svatovima broj 1 sutra ima da naručim onu opjesmu ''uh lele što se ne ubi ipod one kruške'''user posted image user posted image user posted image skontaće me za jedno 7 mjeseci ( moja odokatina procjena)user posted image user posted image user posted image user posted image

acu...nešto mi citiranje ne ide...neće slike samo crvene tufnice...pa kda mogne prebacim ovamouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 168
11.6.2010 13:03:11   
Hanady RR
e da slikat ću se u zavšršnoj fazi kako koja svadba pristižeuser posted image user posted image user posted image user posted image
na meni to je još bolje naravno...a vesela vjeruj ima oblina na izvozuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 169
11.6.2010 14:32:47   
acudesa

acu...nešto mi citiranje ne ide...neće slike samo crvene tufnice...pa kda mogne prebacim ovamouser posted image

evo lejzi :)

evo prva kombinacija

user posted image  
cipele, torbica, narukvica i naušnice vise na narukvici

user posted image  
tunika
user posted image  
pantalone

svatovi broj 2
user posted image  
evo cipel i torbica i naušnice su na tašnici vise
user posted image  

svatovi broj 3
user posted image  
user posted image  
e ovdje je dvoje naušnica...samo da skontam frizuru ako podignem kosu idu prve ove što više sjaje ako pustim kosu idu ove kuglice viseće...

tašna i cipele lak crni iz svatova broj 2.

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 170
16.6.2010 21:49:49   
faris06

e sad se ja sjetih da sam ovdje obećala svoje kombinacije pokazat...

moram noćas maznut mužu mobitel da vam uslikam...sve sam skontala za tri svadbe...spremno čeka svaka kombinacija svoj subotni reduser posted image user posted image user posted image user posted image

faris kupila sam crnu haljinicu iz bellisime....super je i super mi stoji pravo...tako je zanimljiv kroj da se nije moglo odolit...

elem noćas slikam
nemojte da spavate...prva svadba je sad u subotuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nije me bilo ovih dana pa ne vidjeh ovo. Ma odmah sam ja skontala da ce se tebi ova haljinica svidjeti, jer super je za punije mamice. Ja sam se stvarno osjecala maca u njoj.

Dva mala Indijanca

Neposredna veza do poruke: 171
16.6.2010 23:48:33   
Apotekarka
Hanady kombinaciha za svatzove br.2 mi je najljepsa...
a ja imam za mjesec svatove udaje mi se moja vjencana kuma pa ne znam kakvu bi haljinicu sebi kupila pomagajte,,jabi nesto ljubicasto

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 172
18.6.2010 10:17:10   
DM
e da slikat ću se u zavšršnoj fazi kako koja svadba pristiž

Pa ima li tih slikauser posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 173
18.6.2010 10:18:45   
DM

IZVORNA PORUKA: doublemum

e da slikat ću se u zavšršnoj fazi kako koja svadba pristiž

Pa ima li tih slikauser posted image user posted image

Ma znala sam -čim postavim pitanje, sam se sjetim dgovora-našla sam slike na drugoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 174
18.6.2010 10:43:08   
Lejla Ka
Koja je od ove dvije haljinice za punije mamice, a da se u njoj osjećaju ko maca sv2 ili sv3?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *