|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
16.6.2010 15:07:05   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: bebana27

mi smo tek 3 godine u braku bit ce nam aBd u 10 mjesecu

A koliko ste u vezi?
Da nisi se previse okrenula bebi kako Hanady rece? Pa mozda on nezna drugcije kako da skrene paznju na sebe?

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 426
16.6.2010 15:08:56   
veeseelaa
dajte molim vas, opet je do žene
Ma do njega je, magarac jedan

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 427
16.6.2010 15:09:38   
bebana27
moja beba sad ce imati aBd punih 9 mjeseci
tu blizu nas zivi njegova sestra i mogu malog ostaviti kod nje ali nikad do sad nije rekao hajmo prosetati u kuci si po cijeli dan on se obuce o ode nema ga,svadja je pocela kad se je mali malo nahladio on misli da sam ja djete namjerno razbolila a gdje bi to uradila nisam luda i od tad pocinju najruznije rijeci i svadja
prije kad digne platu da mi sve i marku a sad vise nije tako pare su kod njega i ako meni nesto treba moram traziti od njega naravno on ce meni dati a kasnije ce mi pregovoriti
ako ima drugu ja tu nista ne mogu jer koliko paznje poklonim djetetu poklonim i njemu nije zapostavljen a ja sam ta koja na kraju nema paznju koja mi je potrebna

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 428
16.6.2010 15:11:20   
myb@by
Bebana jako mi je zao, stvarno ne znam sta da ti kazem.Mozda da odes malo do svojih.Ovo me pravo rastuzilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 429
16.6.2010 15:11:23   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

dajte molim vas, opet je do žene
Ma do njega je, magarac jedan

niko nije rekao da je do žene...user posted image
razlog postoji...
žena i muž ga zajedno trebaju naći i sti rješavati...
ovo je mlad bračni par sa malom bebom...nema mjesta udaranju sve i da ona nikome na dunjaluku nevalja...niko njega ne opravdava ali uzrok postoji

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 430
16.6.2010 15:13:55   
bebano
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

A koliko ste u vezi?
Da nisi se previse okrenula bebi kako Hanady rece? Pa mozda on nezna drugcije kako da skrene paznju na sebe?

Ma dajte molim vas, cuj skrece paznju na sebe tako sto dize ruku na zenu!!! Nemam rjeci.
S njom je sve ok i ona kao i svaka zena brine se o djetetu, a on je sto kaze veeseelaa magarac, da nebih rekla sta ruznije.

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

Neposredna veza do poruke: 431
16.6.2010 15:14:38   
Hanady RR

tu blizu nas zivi njegova sestra i mogu malog ostaviti kod nje ali nikad do sad nije rekao hajmo prosetati u kuci si po cijeli dan on se obuce o ode nema ga,svadja je pocela kad se je mali malo nahladio on misli da sam ja djete namjerno razbolila a gdje bi to uradila nisam luda i od tad pocinju najruznije rijeci i svadja
prije kad digne platu da mi sve i marku a sad vise nije tako pare su kod njega i ako meni nesto treba moram traziti od njega naravno on ce meni dati a kasnije ce mi pregovoriti
ako ima drugu ja tu nista ne mogu jer koliko paznje poklonim djetetu poklonim i njemu nije zapostavljen a ja sam ta koja na kraju nema paznju koja mi je potrebna

bebana dijete je malo...
što on da govori da izađete...kaži ti....
on je možda zbunjen pa misli da ti n želiš sa njim iazći...
pare su kod njega jer on vjerovatne ide u nabavku svega i plaća režije...

draga odnesi dijete kod zaove večeras i napravi kafu...razgovaraj sa njim...ako počne da psuje pokušaj da zaustaviš...ako nemožeš idi kod zaove neka dođe pa nek joj objasni šta je uradio...

nemoj da dozvoliš da te udari molim te

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 432
16.6.2010 15:15:35   
veeseelaa

čudno zar ne? mislim da to nema veze s tim što se naljutio na tebe zbog djetetove prehlade

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 433
16.6.2010 15:15:53   
SailorMoon
Joj bas ruzna situacija. Ali tu nesta ima, jer se nemjenja covek tek tako bez razloga. Da mu mozda njegovi nisu sta kroz usi provukli ili neko drugi? A kad on ide tako, jeli ga pitas gdje ce i sta ti na to kaze?
Mozda se i ti tako jednom pred njim pokupis sa djetetom pa da vidis reakciju?

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 434
16.6.2010 15:17:38   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: bebano

A koliko ste u vezi?

Ma dajte molim vas, cuj skrece paznju na sebe tako sto dize ruku na zenu!!! Nemam rjeci.
S njom je sve ok i ona kao i svaka zena brine se o djetetu, a on je sto kaze veeseelaa magarac, da nebih rekla sta ruznije.

Nisam se mozda ljepo izjasnila. Nisam htjela absolutno da ga opravdam i naravno da ona nije kriva. Samo mi je ovo sve malo cudno, jer je covek ipak normalan bio. Pa sta mu bio od jednom.

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 435
16.6.2010 15:18:18   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bebano

A koliko ste u vezi?

baš tako ja sa takvim likom ne bi se mogla ni truditi da razgovaram! on lud a ona da ga moljaka za razgovor, pa nije bebana ništa skrivila....
bebana gledaj sebe i dijete a on nek radi šta hoće, kad mu dodje iz g.... u glavu moliće on tebe za razgovor

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 436
16.6.2010 15:18:26   
Nedi
Ma dajte, kakvo crno "da vidiš reakciju" to važi za insana a ne za hajvana koji diže/ili je već dignuo ruku na ženu.
Šta ako mu nebude pravo? Šta sve može uraditi jadnoj ženi ne smijem ni pomisliti
bebana jako mi je žaouser posted image user posted image ne znam živa šta pametno da ti napišem user posted image user posted image

U svakom slučaju sretno

< Poruku je uredio Nedi -- 16.6.2010 15:20:18 >

Neposredna veza do poruke: 437
16.6.2010 15:18:52   
mynxlee
Ne znam kako ko, ali da podigne ruku na mene, ma ne mora me ni udariti... Cini mi se da bi prije ostao bez ruke, a onda i bez zene. Udarac i prevaru nikad oprostila ne bih. Moj otac je moju mamu tukao, cak i kad je bila u 6 mjesecu trudnoce sa mnom. Zato nikad muskarcu tako nesto ne bih tolerisala ni oprostila.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

Neposredna veza do poruke: 438
16.6.2010 15:19:15   
Nana84
Mislim da se tvoj m prepao kako bebe tako i odgovornosti. Želi da bude momak u braku s djetetom pa tjera na silu. Iz toga proizlazi ogorčenje, ljutnja i agresivnost- ne branim ga nego samo pokušavam skontat šta se dešava u njegovoj glavi. Čim se on spremi i izlazi, to znači da ga odgovornost i obaveze u kući tuše pa mu je to izlaz. Jako tužno. Dijete će primjetiti da odlazi od njega pa će ga to boliti više nego tebe jer ne razumije zašto.
Moj savjet, ne dopuštaj da se takva situacija nastavi jer onda nema pomoći. Moraš razgovarati ozbiljno sa njim i reći da nije u redu da se tako ponaša, a ako je agresivan pozovi i njegove i svoje roditelje pa nek i oni malo porazgovaraju s njim. Tako te neće moći napasti ili ne daj Bože udariti. Muškarci su kukavice kad lete da udare ženu. strašno!!! ako to ne pomogne i on nastavi, ti fino uzmi dijete i otiđi od njega i nađi svoj mir kako za sebe tako i za dijete.

Neposredna veza do poruke: 439
16.6.2010 15:20:02   
bebana27
kad god ga zovnem da idemo setati on ne moze umoran je ili ima posla
a to se tice nabavke i placanja rezija to ja radim
sad je lijepo vrijeme i ima dosta kafica koji su otvoreni i moze i mali sa nama ali nekako osjetim da je njega stid da ga neko vidi sa nama
a najore sto mi on prijeti da ce mi uzeti djete da se ja mogu pokupiti i ici svojima
a ja bez svog djeteta ne mogu da zivim jedva sam ga docekala a sad da mi ga uzme ma bila bi u stanju sve da uradim zbog njega

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Neposredna veza do poruke: 440
16.6.2010 15:21:22   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mynxlee

Ne znam kako ko, ali da podigne ruku na mene, ma ne mora me ni udariti... Cini mi se da bi prije ostao bez ruke, a onda i bez zene. Udarac i prevaru nikad oprostila ne bih. Moj otac je moju mamu tukao, cak i kad je bila u ' mjesecu trudnoce sa mnom. Zato nikad muskarcu tako nesto ne bih tolerisala ni oprostila.

zato i ne treba izazivati jake reakcije...pokušaj malo staloženije...
ja nemogu reći da je ovo lijepo ali ako imaš volju pokušaj ga urazumiti...ipak promjenio se naglo....
da on nema kakav prblem finansijske prirode...možda njega nešto mori...
ne orpravdavam ga ...ali eto sve razmišljam...

ako misliš da je najbolje za tebe da odeš malo kod svojih...ako imaš kome....
mene strah tvoje deprsije mila...ovo zna biti jako teško...
kad je nama ovako teško, mogu zamisliti kako je tebiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 441
16.6.2010 15:22:03   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Nana84

Mislim da se tvoj m prepao kako bebe tako i odgovornosti. Želi da bude momak u braku s djetetom pa tjera na silu. Iz toga proizlazi ogorčenje, ljutnja i agresivnost- ne branim ga nego samo pokušavam skontat šta se dešava u njegovoj glavi. Čim se on spremi i izlazi, to znači da ga odgovornost i obaveze u kući tuše pa mu je to izlaz. Jako tužno.

hahahahah nana što me nasmija
A nju obaveze ne TUŠE????? daj molim te! dok je žena koje nalaze za ovakve muževe opravdanje jadne sve mi redom!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 442
16.6.2010 15:23:34   
Anoniman
ljepoto moja,
ja tu mirisem "drugih maslo"... ako se dobro sjecam, trudnoca ti je protekla vrlo nezgodno??? upravo zbog tog "masla"... mila, dobro ti zenice kazu, nisi nicija vreca za udaranje pod broj jedan... slobodno mu otvoreno i konkretno reci da i ne pomislja da te udari, jer bi mu to bilo prvo i posljednje... a kad dodje kuci, fino ti napravi kaficu i sjedi s njim i reci konkretno da ti kaze gdje je zapelo i sta mu to fali i sta mu to smeta pa se tako ponasa... ako si napravila neku gresku da ti fino kaze i objasni... to sto se dijete nahladilo je sasvim normalna stvar i svaka od nas se bori svakodnevno kako sa nekim bajama, temperaturama, prehladama ovim onim, jer to su djeca... dijete mora da bude i nahladjeno i prehladjeno i da place i da ima temperaturu i da je nervozno jer ono odrasta, jer se njegov organizam privikava na ovaj svijet i imunoloski sistem se bori... znaci, NISI TI KRIVA i nemoj da dozvolis da te ubjedi u to i fino mu reci da si kriva isto koliko i on, jer ako si ti majka svom djetetu on mu je otac, znaci krivicu snosite podjednako...
rekla sam ti draga, i ja sam ti bila u situaciji... i ja sam mislila da mi se sve srusilo, da sam ostala bez svega i svakoga, da sam pala dublje od dna... ali nisam... nisam draga jer sam se trznula i stala uspravno i rekla svoje rijeci... stala sam ispred njega i rekla mu sve sto me boli i sve sto mi smeta i sve sto sam imala da mu kazem... stala uspravno i pokazala da imam i ja svoj stav... pokazala da sam i ja zivo bice, da i ja imam osjecaje... da sam zena, da sam majka, da sam kcerka, da sam snaha... i sto kaze Hanady, niko ali apsolutno niko nije vrijedan tebe i tvog djeteta... a veeseela je u pravu kad kaze "magarac" jer i ja to isto kazem, da je jedan veliki magarac kad se tako ponasa prema tebi i tom zlatu od djeteta...

(odgovor članu bebano)
  Neposredna veza do poruke: 443
16.6.2010 15:24:06   
veeseelaa

sad je lijepo vrijeme i ima dosta kafica koji su otvoreni i moze i mali sa nama ali nekako osjetim da je njega stid da ga neko vidi sa nama
a najore sto mi on prijeti da ce mi uzeti djete da se ja mogu pokupiti i ici svojima
a ja bez svog djeteta ne mogu da zivim jedva sam ga docekala a sad da mi ga uzme ma bila bi u stanju sve da uradim zbog njega

ne sekiraj se jer ti dijete neće uzeti, neće on kile! vidiš da mu je mrsko bilo šta deverati oko djeteta! nemoj da te to brine, to je samo njegova šuplja da te prepadne!
A kako misliš ovo "... ali nekako osjetim da je njega stid da ga neko vidi sa nama"????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 444
16.6.2010 15:26:41   
hanabanana
Vesele, cijenim tvoje mišljenje - pogotovo način na koji ga sada izlažeš.
Pogodila si srž, ovdje se ne radi o tome šta bih ja uradila ili ti.
Ja znam šta bih uradila. user posted image

Ja želim da bebana poradi malo na svome samopouzdanju i shvati da i ona zaslužuje i pažnju i ljubav. I da ne zaslužuje da je se posmatra kao stvar.
Bebana, niko ti ne može oduzeti dijete!
Nema šanse! Nikakve.
Dijete do tri godine ostaje majci, oni mogu da klate - da ne lajem, pa ne kažem s kim.
Ja svog muža volim najviše na svijetu, ali kada bi došlo do toga da se razvdemo, ne dao mu dragi Bog da mi ovako šta kaže. user posted image
bježim, reču što ne trebam.

< Poruku je uredio hanabanana -- 16.6.2010 15:32:06 >

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 445
16.6.2010 15:26:56   
Nana84
Draga vesela, ja napisah da ne želim da pravdam njenog m već da pokušavam skontat o čemu on razmišlja. Naravno da imamo tonu obveza koje nas tuše i umorne smo itd. ali mi nismo kukavice kao oni nego smo jake i borimo se svaki dan. Zato je on žalostan ako je istina ovo što sam ja napisala, pa se iživljava na njih dvoje koje nemaju veze s njegovim kukavičlukom i neodlučnošću. Pa je još i hoće udariti, helllo???

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 446
16.6.2010 15:28:32   
mynxlee

a najore sto mi on prijeti da ce mi uzeti djete da se ja mogu pokupiti i ici svojima[/b]

Izgleda da je njemu nije stalo toliko do tebe, ali do djeteta jest. Ti lijepo sjedi s njim, popricaj i reci ili da se promijeni pa da bude sve kao sto je nekad bilo ili ces ti svoje dijete u narucje i dati stvar advokatu da rijesi. Sud ce dijete dodijeliti sigurno tebi, tako da se neces od njega rastati. Mozes otici i socijalnom radniku pozaliti se ili da odete oboje skupa. To bi najbolje bilo.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 447
16.6.2010 15:30:27   
mynxlee
Ma to bez kave treba rijesiti. Nema tu vise kavice.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 448
16.6.2010 15:31:04   
leona81
definitivno nesto nije u redu i to opasno...izgleda kao uticaj drugih ljudi, ili njegove familije ili nekog sastrane, ne mora biti zena u pitanju, moze biti i neko od muskih prijatelja...

prvo porazgovaraj s njim polako i reci sta te sve muci i da li se moze rijesiti i da li on uopste zeli da ista rjesava...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 449
16.6.2010 15:31:13   
SailorMoon
Slazem se sa Bambi 09, ima ovde dobrog tudjeg masla. Skoje strane samo ti bebana mozes skontati, ali definitivno nesta s njim nestima.
Probaj jos jednom s njim razgovarati, ako nece, nemora. Pokupi se i idi. A fino mu naglasi, ako bi mu palo napamet da tebe ili djete dira, da cega jos prije zore zemlja progutati. Bar bi ja to svome rekla. Pa nek malo i on napuni gace

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

aparat za kafu
Amam

Da li imate " NESCAFE Dolce Gusto" aparat i kako ste zadovoljni s istim?

Da (31%)

Ne (46%)

Planiram ga kupiti (23%)

Broj svih glasova: 154

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *