|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upoznajmo se
7.5.2010 9:02:42   
mala86
cao svima!ja sam zenicanka,od 24 godine,mama 7,5 mjesecne bebice,
malog vrcavog sincica!
radujem se druzenju..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1526
7.5.2010 9:10:51   
Dida79
Dobro dosla Mala86
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1527
7.5.2010 9:10:55   
maja78 RR
dobro dosla mala 86 user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1528
7.5.2010 10:27:33   
Anoniman
 user posted image user posted image user posted image Dobro nam došla mala86!Drago mi je što si nam se pridružila!user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 1529
15.5.2010 22:06:42   
nata86
Ćao! Zovem se Nataša, iz Bužima sam,željela bih se družiti s vama,primate li me?
Forum je super! user posted image
Ja i moj dragi već 2 godine radimo na user posted image ,ali nešto ne ide...ali nada zadnja umire!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1530
15.5.2010 22:18:44   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nata8'

Ćao! Zovem se Nataša, iz Bužima sam,željela bih se družiti s vama,primate li me?
Forum je super! user posted image
Ja i moj dragi već 2 godine radimo na user posted image ,ali nešto ne ide...ali nada zadnja umire!

nata86, dobro nam došla draga.

Ovaj forum prepun je divnih forumašica koje su sretne svakom novom članu koji širi našu lijepu zajednicu.
Svaka tema koja ti odgovara rado te čeka a na tim temama ženice sa istim ili sličnim problemom kojima je nada ispunila očekivanja što i tebi uskoro želim.

Još jednom dobro nam došlauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nata86)
Neposredna veza do poruke: 1531
15.5.2010 22:21:11   
Anoniman
nata 89.dobro doslauser posted image user posted image user posted image
Handy,djesi zeno  nemam kad po dani na rr.pa te nevidjam pozdrav veliki i  ljubi piliceuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1532
15.5.2010 22:45:08   
acudesa

Dobro nam došlauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1533
15.5.2010 23:22:28   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: felix

nata 89.dobro doslauser posted image user posted image user posted image
Handy,djesi zeno  nemam kad po dani na rr.pa te nevidjam pozdrav veliki i  ljubi piliceuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
tu sam tu sam...ljubim

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1534
16.5.2010 20:03:28   
Anoniman
Dobro nam došla nata86! user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1535
16.5.2010 20:20:17   
jasmin
Zelim najtopliju dobrodoslicu svim novim forumasicama.user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1536
16.5.2010 21:21:35   
Ilhana RR
Dobro dosle sve nove forumasice, nadam se da ce te se brzo uklopiti u nasu "RR porodicu" =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1537
19.5.2010 16:52:26   
sery
cao zovem se sefika bajramovic udala sam se 02.11.2007.godine imam malu bebicu zove se benjami i ima dva i po mejseca javljam se iz ceske a uskoro cu se javljat iz bosne,nada se da cu se ugodno druzit sa vama

sery

(odgovor članu amra)
Neposredna veza do poruke: 1538
19.5.2010 16:53:54   
Ilhana RR
Dobro nam dosla Sery. Nek je sa srecom bebac mali, drago mi je da si sa nama i nadam se da ce ti se svidjeti drustvo.

Dobro nam dosla!!! =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu sery)
Neposredna veza do poruke: 1539
19.5.2010 16:54:50   
reallove
sery dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sery)
Neposredna veza do poruke: 1540
19.5.2010 18:50:41   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image    Dobro nam došle sve nove forumašice!   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 1541
19.5.2010 21:45:26   
SdZ
Dobro dosle, drage moje. Zelim vam ugodno druzenje s namauser posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1542
20.5.2010 2:13:04   
nasa princezica
user posted image Dobro nam došle sve nove forumašice!user posted image

LANA DUSA MAMINA 29.08.2008 :-)

SRCE MAMINO CEKANO SEDAM DUUUUUGGGGIIIIIIIHHHH GODINA

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1543
7.6.2010 0:00:56   
Novosadjanka
Zovem se Tanja imam 30g. Imam troje dece. Cerku 9g., sina 3,5g i jos jednog sina 11meseci. Iz Novog Sada sam. Clan sam rr.sr i potrebna mi je vasa pomoc. Godinama pokusavam da dodjem u kontakt sa jednom devojkom. Zivot nas je razdojio, a bas sam je puno volela. Zove se Ana iz Prijedora je, '79 godiste. Preziva se Zdero ili se prezivala. Nismo se cule od '00. Nema gde je nisam trazila. Ako neko nesto o mojoj Ani zna, molim javite mi. Unared hvala

(odgovor članu nasa princezica)
Neposredna veza do poruke: 1544
7.6.2010 0:05:37   
Hanady RR
Dobro nam došlauser posted image
nadam se neko će poznati tvoju Anu...baš divan gestuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Novosadjanka)
Neposredna veza do poruke: 1545
7.6.2010 0:09:58   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka

Zovem se Tanja imam 30g. Imam troje dece. Cerku 9g., sina 3,5g i jos jednog sina 11meseci. Iz Novog Sada sam. Clan sam rr.sr i potrebna mi je vasa pomoc. Godinama pokusavam da dodjem u kontakt sa jednom devojkom. Zivot nas je razdojio, a bas sam je puno volela. Zove se Ana iz Prijedora je, '79 godiste. Preziva se Zdero ili se prezivala. Nismo se cule od '00. Nema gde je nisam trazila. Ako neko nesto o mojoj Ani zna, molim javite mi. Unared hvala

Jesi trazila na facebooku??? ja sad ukucala i ima ih vise pod tim imenomuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1546
7.6.2010 0:22:02   
Novosadjanka
Sporty mamaa jesam i svim Anama koje su mi bar po opisu licile na moju sam poslala poruku, ali nisam imala srece. Sa jednom sam  i ostala u kontaktu .Nadam se da ce neko ......nadam se. 

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1547
7.6.2010 0:23:34   
sporty mamaa
ne zna da li ima ijedna forumasica iz prijedora, ako ko zna nadam se da ce javituser posted image

Neposredna veza do poruke: 1548
7.6.2010 0:26:18   
Hanady RR
Ovim tvojim gestom a i sa pomenom tvoga imena Tanja sjetih se svoje drugarice iz osnovne škole...Tanja Pekić...nje nema na fb ni pod razno...od 92 nikada o njoj ništa ne znam...a ako smo bile drugarice kao djeca i sad joj se kućnog telefona sjećam....

baš bi voljela nešto znati o njoj ali eto puno je godina poršlo...pa čisto sumnjamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1549
7.6.2010 0:26:30   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

ne zna da li ima ijedna forumasica iz prijedora, ako ko zna nadam se da ce javituser posted image

Idi na temu zelim svim forumasicama reci i raspitaj se tamo... ili otvori temu kahvenisanje u prijedoru ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pijaca
veeseelaa

koja je po vama naj pijaca u Sarajevu što se tiče izbora, cijena i usluge?

Sirano (34%)

Ciglane (18%)

Otoka (32%)

Kumrovec (1%)

Heco (4%)

neka druga, navedite (11%)

Broj svih glasova: 97

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *