Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 10.4.2008 22:38:11
almai
joj amelaa i kod mene ista situacija sto se tice auta.Evo danas mu je auspuh se probio i ko je kriv,nego ja.Cijeli dan zvoca vidi krajnica otisla,kugla i dosta nekih stvari a po njegovu ja kriva a mada uzimam auto po potrebi a on da moze iso bi u wc sa njim uvijek se vodi rad oko daljinskog,carape obavezno ostavi u dnevnoj to mu je navika losa i dosta tih sitnica koje me jeduuuuuuuu.
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 10.4.2008 22:41:01
mukica
amelaa i kod mene ista situacija sto se tice auta.Evo danas mu je auspuh se probio i ko je kriv,nego ja.Cijeli dan zvoca vidi krajnica otisla,kugla i dosta nekih stvari a po njegovu ja kriva a mada uzimam auto po potrebi a on da moze iso bi u wc sa njim uvijek se vodi rad oko daljinskog,carape obavezno ostavi u dnevnoj to mu je navika losa i dosta tih sitnica koje me jeduuuuuuuu.
Joj sto mi je to poznato, s razlikom sto ja ne uzimam auto jer je novo i strah me nego ga muntam da kakvo meni kupi
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 11.4.2008 10:26:21
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: akica b
Eh,mene nervira kad se meni svadja a njemu NE! e tad bi ga zadavila...to je u vecini slucajeva,jer kako on kaze ja uvijek imam nesto da pricam i da se svadjam ..i kad se ko fol svadjamo,on suti,blijedo me gleda..A ja opet popizdim i kazem,hajd majke ti reci nesto...a on ko tele!!! kaze ti se svadjas sama sa sobom..pa ko ne bi poludio..Nervira me kad ja ujutro moram rano ustati ,a on spava .... I dode na posao i kao on je glavni.... on meni nesto....aaa A volim ga najvise na svijetu,ali me nervira
OVO POTPISUJEM U POTPUNOSTI OD RIJECI DO RIJECI....
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 11.4.2008 11:13:29
Kesten
Moja Ines, isto razmišljamo , kažem;, da mi je malu kamericu da stavim kad je sa rajom da čujem na sta se oni to žale..a da su gore tračare to je 100 % samo sto je zvono na nama ženama.....
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 11.4.2008 12:21:25
travnicanka
IZVORNA PORUKA: Ines
jednostavno nerviraju me te sitnice a ponekad kad se stvarno nanerviram i istresem da me ne grize i dalje ja lijepo uzmem novcanik i u soping tako se smirim i sebi nesto kupim ,to mi je sad taktika da se malo opustim,jer da se grizem ne zelim odose zene zivci uvijek kupeci u sebi...Samo novcanik i u soping..
Slazem se....soping je najbolja terapija!!!!
< Poruku je uredio travnicanka -- 11.4.2008 12:22:29 >
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 11.4.2008 12:55:47
sarah
Mene nervira to sto nekad previse vremena provodi za kompjuterom, citajuci knjige, a i TV mu nije stran. Medjutim kompjuter i knjige su mu neophodne za posao, pa donekle shvatam.
Zatim, nervira me sto kad jedemo najcesce samo ustane od stola (jer zavrsi sa jelom prije mene). Onda ja to moram sklanjati, ali vala ne uvijek. Nekad i ja sve to ostavim pa prepustim njemu, nek skloni kad god hoce, ali nek skloni. Dosta sto sam ja skuhala i postavila sto. Onda, lijen je oko kuhinje i ne samo da ne zna nista skuhati (osim jaja), nekad mu je mrsko podgrijati rucak. A nije mu mrsko npr. oprati sudje.
Bas me nekad iznervira, ali vjerujem da i ja njega.
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 11.4.2008 13:27:03
akica b
Ja nekad pitam MM sta ga nervira kod mene...Obicno kaze...nistaaaaa .Ti si meni superrrrr,ti si moja ljubavvvv i td...A kad se posvadjamo jebote ne znam odakle izvuce sve to????
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 11.4.2008 13:28:27
Kesten
Ja svog ponekad pitam;dragi sta bi volio da na meni promjeniš kad bi mogao ( ja kontam na fizički izgled) ..kaže on; ženka jezik samo jezik.... sta ću kad sam pravnik u dusi i volim da picammm
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 11.4.2008 13:35:01
Suncica*
Jedina stvar koja me nervira kod Dragana, jeste sto mi isprska ogledalo i lavabo u kupatilu. Od toga ludim, a on kaze:"Svaki put kada idem u kupatilo da perem ruke, traume dozivljavam". Dozivljava traume, ali ne radi nista po tom pitanju. Sve ostalo je super i da mi pomogne po kuci i da pazi Lorenu..
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 11.4.2008 13:38:24
Kesten
Lijep pozdrav sunćice...e ja stim nemam problema sa dragim ali zato sa djecom, stalno ih proganjam, najgore mi kad kaladont ne zatvore i četkice ne stave na mjesto....
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 15.4.2008 22:00:25
ebru
E pa mene nerviraju mnoge stvari kod mm! Ali sve su to sitnice Najvise mrzim sto uvijek brze vozi jedno 20 nego sto je ogranicenje,skoro je i kaznu platio,bilo 30 ogranicenje a on vozio 50 !!!!Na auto putu isto tako!Skoro je isto dobio kaznu,i dvije punkte u vozacku...ali opet on po svom... Mrzim sto mi govori kako da vozim,pa sam na kraju odustala od voznje Mrzim sto daje pare u kladionicu!!! Mrzim isto kad mi pocne serija,on u pola serije prebaci program"samo da vidi kako je igro ovaj ili onaj klub" ,inace nemam problema da se zavali u fotelju i gleda tv to ne!!!Taj ti nece ni dnevnik pogledat,a ni utakmicu-samo rezultate Mrzim kad ostavi cackalicu na stolu poslije jela... I jos masa stvari.......
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 15.4.2008 22:28:22
ziki
Od piksle cu da poludim, sve izgleda imate muzeve nepusace, a moj pusi i ne trese pikslu... Tv i komp samo rijesili, svakom svoj pa kad ko voli...utakmice i ja volim te tu nema problema ali piksla je uzas. I jos nesto brusenje, to mu je hobi a kako smo u stanu onda on to razgrne u trpezariji i pocne, jedva sam ga nekako ubedila da stavi masku i otvori prozor, a ja ,postome zvuk brusilice podsjeca na zubara, bjezim u spavacu da gledam tv i malo zaspem..
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 24.4.2008 9:46:21
lamka
danijela tema ti je mrak mene kod mog najvise nervira sto kada opere zube nikada pastu i četkicu ne vrati na mjesto a lamija obavezno uzme tu pastu pa jede onda vjeciti problem carapi ne bi taj njih odnio u kupatilo vec uvijek sebi nade neki cosak za te stvari pa je sad i lamiju naucio pa i ona sama skida carape i baca u njegov kutak i kada gledamo tv nema mira ja pocnem nesto da gledam on prebaci pa opet ispocetka stvarno me nerviraju takve stvari uhh nekad bih ga zadavila
RE: Što vas najviše nervira kod partnera??? 15.5.2008 14:16:31
*sunce*
što se ja ismija pa svi su oni skoro isti, ja sam se s početka braka nervirala što je on imao običaj da baci čarape u ćošak iako samo u spavaćoj...uhvatila me huja i ja prestanem da ih kupim samo su se nagomilavale, kad je jedan dan otvorio ladicu i vidio da njegovoh čarapa nema više čistih pita me gdje su.....reko eno ti ih gdje si ih i baco ustani i proberi one najmekše pa obuci on se izgubio, od tad ih baca u korpu za veš ali i dalje ima jedan problem baca ih razdvojeno nikad ne stavi jednu u drugu pa se desi svaki put kad operem veš da jedna fali, ja samo tako gurnem u ladicu pa nek sebi uparuje s nekom drugom ako ova do tad ne dođe čista. i nervira me što bi auto moglo bit pored njega 5 god prljavo da je ne vodim brigu i ne galamim imali bi smo mrtvih kineza unutra. i da ne zaboravim ima običaj daustaje po noći i pije tečnost bilo kakvu samo da je iz frižidera nakon što popije ima običaj ostaviti praznu flašu ili tetrapak unutra. takome zezno par puta uzdam se da ima a ono šipak.