|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  881 882 [883] 884 885   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
18.5.2010 10:38:54   
anidla
jedno pitanje user posted image

kad sve bebe mogu imati skokove u razvoju?????

moj je uzasan zadnja 3 dana i 3 noci, ovo dijete nikako ne spava, a da mu napravim 300 ml mlijeka imam osjecaj da bi popio, a cvrstu hranu slabo, bas patnja.....

da napomenem da je stalno kenkav, histerise, vristi...user posted image sinoc se budio kao i prosle 2 noci svaki sat-dva...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 22051
18.5.2010 10:44:05   
rose 87
IZVORNA PORUKA: anidla

jedno pitanje user posted image

kad sve bebe mogu imati skokove u razvoju?????

moj je uzasan zadnja 3 dana i 3 noci, ovo dijete nikako ne spava, a da mu napravim 300 ml mlijeka imam osjecaj da bi popio, a cvrstu hranu slabo, bas patnja.....

da napomenem da je stalno kenkav, histerise, vristi...user posted image sinoc se budio kao i prosle 2 noci svaki sat-dva...

a da mu nece zubici,kad su E. nicali isto je bio nervozan,slabo spavao a jeo je cini mi se svaki sat,on doji ali eto cula sam da njima hrana dodje kao utjeha...ma nas kako su ispatili ja sve na zubice jadneuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 22052
18.5.2010 11:26:13   
anidla
ja ne buh voljela da jos krenu zubici, a nesto i ne vjerujem da jesu....nista nema, nikakvih naznaka na desnima...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22053
18.5.2010 11:27:03   
Anoniman
pozdrav
Mi smo sinoc imali burno noc.Imala sam goste A.nije slusao nevoli on bas guzve ni viku bio se rasplako .Zaspo oko 22.jedva
Nije se budio do jutros jest odmorili smo.
Skoro se dobroo ispalako pa zaspo.Neznam sta mu je boze,tako tesko zaspi uvjek oplace user posted image i to dobro.
Cestitamo male rodjendane
Apotekarko ljubimo druga da nam brzo ozdraviuser posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 22054
18.5.2010 11:33:18   
mala86
ja sam vise navikla na to da otplace i zaspe!nema druge!ne dam ja da to potraje dugo,ali samo tako se smiri i zaspe!spava mu se,kenjka,izvija se,nece jest,dudu baci,uzmem ga u narucje da ga uspavam,on place i izvija se,a oci na pola!e onda ga poljubim,stavim u krevet i izadjem iz sobe!srce mi se lomiuser posted image te 2 -3 minute placa,ali onda udjem,dadnem dudu i za sekund je gotov!najdraze mi je kad zaspe cikeci

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22055
18.5.2010 11:44:30   
Anoniman
mala ,potpuno si opisala sve isto kao kod nasuser posted image ...
Jedino ga plac,umori i zaspi.A stvarno nije tako prije bilo evo zadnji dana je bas nesnosljiv kad treba spavati.Sto je najgore neda se obuci,nikako
Sinoc se sav ukakio jedva sam ja njega presvukla neda,cim pempa se skine pobjeze miuser posted image mm.mi pomogne.Kad trebam stavit pempu,neda izvija se baca bojim se da se neslome sta radi-
I tu,uvjek oplace .
Ahh,ljudi mojiuser posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22056
18.5.2010 11:52:23   
mala86
joj ja sam uzela neke pampersice premium care,4,koju je inace nosio kod active baby,ali su ove malo vece i kad ih zaljepim do kraja ako se ukaki prodje na bodi!juce mm doso s posla u uzeo ga,sjede njih dvojica gledaju tv,kao odjednom muz skoci!ja gledam sta mu je,a malac kako je kakio tako mu je proslo na bodi i to velika fleka,kaze mm da je samo osjetio mokro na sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj voli skidanje,a oblacenje samo ako mu je nesto u ruci,i isto se na dane izvija,bas bjezi,tako mi se jednom udario od stol,sva sreca nije puno!okrene se za sekund...

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22057
18.5.2010 11:55:35   
Anoniman
ja sam A.sada pempu uzela molfix nisu lose.Al dzaba je kad se ukaki ko veliki proce da je neznam kakvi pempauser posted image
Neda se on oblaciti nikako,dzaba sto  god dala u ruku nece .
Voli biti golouser posted image mislim ljeti abd.(ako ga uopce bude ,kakvo je ludo vrijeme)user posted image da ce hodat golo bez pempe heheheh
Slabo mi pije AD. user posted image samo 120,130ml jedva ...

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22058
18.5.2010 11:57:52   
Anoniman
opet sam dobila mastitis više neznam ni kako i zašto eto samo tako odjednom mi se desi ,opet pijem antibotike,masiram stavljam obloge ,raštiku uh sve mi je dosadilo al eto neću više kukati da mi ne pređe u navikuuser posted image

nedaj se milauser posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22059
18.5.2010 11:58:47   
mala86
IZVORNA PORUKA: felix

ja sam A.sada pempu uzela molfix nisu lose.Al dzaba je kad se ukaki ko veliki proce da je neznam kakvi pempauser posted image
Voli biti golouser posted image mislim ljeti abd.(ako ga uopce bude ,kakvo je ludo vrijeme)user posted image da ce hodat golo bez pempe heheheh

ja uzimam pampers jer svaki mjesec idem u Split(dole sam rodila)pa dobijem nekih bonova sa popustima(kad se rodio,pa sa 6 mjeseci-od dm-a),pa skupljam bodove i skoro svaki mjesec ih uzmem 25posto nize!

slabo pije mlijeko-mozda vise papa slano pa ga zasiti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22060
18.5.2010 12:03:47   
anidla
IZVORNA PORUKA: mala8'

IZVORNA PORUKA: felix

ja uzimam pampers jer svaki mjesec idem u Split(dole sam rodila)pa dobijem nekih bonova sa popustima(kad se rodio,pa sa ' mjeseci-od dm-a),pa skupljam bodove i skoro svaki mjesec ih uzmem 25posto nize!

slabo pije mlijeko-mozda vise papa slano pa ga zasiti user posted image

ne mogu da vjerujem da je u Hrvatskoj u DM-u 25 % na bonove a kod nas samo 10 %...fuj, pa zar nije ista kompanija...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22061
18.5.2010 12:08:32   
mala86
e koliko jos stvari ima razlicitih,za ne povjerovat!10kn(2.5km)je bod,a ovdje 10km,mada je i dole do prosle godine bio bod 50kuna!
ja sam nedavno uzela pampers maramice,4 plus 2 gratis za manje od 15 maraka i to one 72 kom active baby!skoro svaka stvar je najmanje za marku-dvije jeftinija nego ovdje...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 22062
18.5.2010 12:10:04   
anidla
IZVORNA PORUKA: mala8'

e koliko jos stvari ima razlicitih,za ne povjerovat!10kn(2.5km)je bod,a ovdje 10km,mada je i dole do prosle godine bio bod 50kuna!
ja sam nedavno uzela pampers maramice,4 plus 2 gratis za manje od 15 maraka i to one 72 kom active baby!skoro svaka stvar je najmanje za marku-dvije jeftinija nego ovdje...

ja i ti bas odosmo OT user posted image a ima nam tema DM proizvodi user posted image sad odoh tamo da svasta kazem na ovo tvoje da me ovdje ne banuju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22063
18.5.2010 12:11:38   
Anoniman
mala ,kakvu flasu koristis plasticnu,ili staklenu???

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 22064
18.5.2010 12:16:20   
mala86
ja koristim onu casu za pijenje,iz koje se navodno ne moze prosut!uzela je prosli mjesec,dadnem je malcu kad je u hodalici i on sam pije!
a flasice bili 2 uzeli,jednu nukovu staklenu(jednom caj pio iz nje) i baby love(jednom pio,drugi put samo probo),a iz ove mu ide super

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22065
18.5.2010 12:22:50   
rose 87
mala8/6 jesi ovdje kupila tu casu i gdje

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22066
18.5.2010 12:26:03   
mala86
ima je u zenici u dm-u,postavila bi sliku,ali mi ne ide!kosta oko 7-8maraka,dvije rucke tako da lako uhvati!od babylove je i na njoj pise nuby

mozemo otic danas u tc do dm-a ako hoces,samo da ti je pokazem?

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22067
18.5.2010 12:31:26   
rose 87
moe,vidimo se na kaficiuser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22068
18.5.2010 12:32:49   
mala86
http://img263.imageshack.us/img263/1306/nuby20baby.gif

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22069
18.5.2010 12:33:44   
mala86
evo ga link za sliku,aj bar sam to uspjela,bravo ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22070
18.5.2010 12:44:04   
Anoniman
Dobar dan drage nase mamice i user posted image
mi smo imali malo neobicnu noc... Nane sinoc zaspao u 22 h kao i uvijek, da bi se oko 00 probudio s placom... malo ga pronosam i sve ok, zaspa ponovo... kad jutros oko 4,30 kad se budi inace da doji, ja ga uzmem kad on gori... ima penturu... te ga podojim i dam mu paracetamol... hvala Bogu spade pentura u roku od 15-ak minuta i zaspao je, ali ja vise nisam smjela zaspati... joj tacno je ono sto kazu koga jednom guja ujede i gustera se boji... tako sam sjedila kraj njega do skoro 7 sati, vidim miran i nema penture, te se i ja prevrnem i zaspim... probudili se svi u 9,25 hvala Bogu bez penture... ali slini i kise uzasno... sreca samo da kad god kihne pravo izbaci i slinice, ne ostaju unutra... eno ga sada spava, podojio i sad drinjca... a Sabina mi kaslje ko sivonja, jos se zali na grlo... eh nema vise sladoleda pa kud puklo nek pukne... briga me sto sva djeca jedu sladoled, ona vise nece kad joj je osjetljivo grlo... ma bice dobro... jesam se raskukala Boze sacuvaj...

marincii, pa kako to opet te uhvatilo, zar se to moze pojaviti i nakon toliko mjeseci dojenja??? nadam se da ce biti bolje... mene malo lijeva dojka zaboli kad doji, ali to osjetim kao navalu mlijeka, jer uvijek mu dajem prvo desnu pa lijevu, tako da dok izvuce iz desne, u lijevoj nadodje da uvijek moram staviti siperic ili pelenu pamucnu da upija dok podoji desnu... to ko da cesmu otvoris...

bebana mila, ma evo mene, al nekako nikako da se utrefimo zajedno na RR... kako nam je drug Ibrahim, sta radi???

Apotekarko, kako je drugar danas??? jeli stao proljev??? nadam se da je sve puno bolje...

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22071
18.5.2010 12:55:44   
Anoniman
bambi,mila bas mi je zao bebelog medeka user posted image drago mi je da ture nema vise.Bit ce on mami dobrouser posted image a sabinica,ubuduce neka jede vunu slatkuuser posted image mani sladoledauser posted image ljubimo je.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22072
18.5.2010 13:14:36   
marinčii
a joj bambi pa i nane nam prehlađen a miša mu više i ove bolesti,virusi,i šta već ne kad je ovo vrijeme ludo ma koda je jesen a ne proljeće stvarno bezveze,nadam se da će prehlada proći brzo a temperatura da se neće vraćati,a ja i mastitis neznam šta bi rekla na početku nisam imala problema al evo sad nakon toliko vremena  drugi put i baš me hvata panika da će se opet vraćati a neko mi je spominjao i nož ako se kvržice ne povuku,ne dao Bog..ma moj M ima te faze kad po dva dana neće da doji pogan moja štrajkauser posted image i onda posle toga navali pa mislim da je to razlog što mi se to sad događa,a bome i sumnjam da sam opet anemična pa padne imunitet i eto ti ga mora negdi izbit user posted image ,al dobro bit ćee  bolje glavno da mi je M zdrav a ja ću nekako izgurat..uh što se raspisa oprostite mi al lakše mi kad se nekome izjadam

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22073
18.5.2010 13:18:09   
Honey3
pozdrav jedan od nasuser posted image malo da vas povirimouser posted image bambiiii pa sta nam je to djecici miloj?bas mi je zao sto je Nane bolestan,ja mislim da i Sabini nije od sladoleda eto Nane ne jede pa se razbolio,ovo vrijeme je promijenjivo i pohladno pa se lako prehlade.....saljemo im puuuno pusica i Esma salje drugu user posted image da sto prije ozdraveuser posted image i ljubimo sve bebice bolesne da  nam svi sto prije ozdrave,a ljubimo i zdrave bebeuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22074
18.5.2010 14:08:00   
Meri29
Evo i nas, Majda mi se ukakila do vrata kako samo djeca znaju, dajdza uzeo da je presvuce, bolje da se nije nudiouser posted image user posted image
Bambiiiii joj to je ovo vrijeme krivo, pa nije normalno kako je hladno, ja sam malo osjetljivija i odmah mi na nos krenulo i kisem, zamisli kako je onda djeciuser posted image Iz tog razloga ja Majdu ne kupam kako je ovo pocelo, lakse mi je da je prebrisem vlaznom maramicom nego da mi se prehladi, sta bi onda sa njom. Nadam se da ce uskoro biti bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Apotekarka kako nam je stanje kod vasuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  881 882 [883] 884 885   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  881 882 [883] 884 885   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *