Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jos jedna babina gatka je ako krijes stomak bice musko ako ga nekrijes bice zensko....
Meni kažu da krijem stomak u ovoj trudnoći a i 5 dr. nam je potvrdilo da je dječak.... Znam samo da me pravoooooooo nervira kad neko "primjeti" moju trudnoću pa još počne zapitkivati ili mi ne daj Bože pipati stomak...uh
a ja dok sam bila trudna sa Lanom samo sto na celo nisam nacrtala strelicu prema dole da mi gledaju u stomak. I stalno sam se gledala u ogledalo da vidim koliko je narastao.
dobar dan!ja sam ne toliko stalan clan ali imalo me u ovu diskusiju za zensku bebu.vec sam 28 nedelju i htela sam da vam saopstim da cekamo trecu bebu.pozz
Za mušku djecu, potrebno je da muškarac ejakulira prije nego žena svrši, kupati se u kiselom (iscijeđena narandža). Za žensku djecu treba žena da prva svrši i kupati se u baznom rastvoru, ali sve je u božijim rukama, na koncu. Pojašnjenje: muški spermatozoidi idu na kiselo, a ženski na bazno.
Akobogda planiram imati još jednu bebu i naravno najvažnije mi je da je živo i zdravo dijete, ali šta ima ružno u tome u dubini duše priželjkivati da bude curica, velika mi je želja imati kćerku, vidim po primjerima iz okoline da kćerke imaju dovolno ljubavi i za svoju porodicu i za roditelje, dok nažalost sa sinovima nije isti slučaj, neka su djeca živa i zdrava li i ja želim da mene dijete svaki dan nazove da čuje kakos am, kao što ja svoju mamu zover jer smo daleko jedna od druge. a da ne govorim koliko bih željela kupovati rozu i ljobičastu garderobicu, haljinice, mašnice, čarapice s ačipkom i sve ostale kič stvaričice
Za mušku djecu, potrebno je da muškarac ejakulira prije nego žena svrši, kupati se u kiselom (iscijeđena narandža). Za žensku djecu treba žena da prva svrši i kupati se u baznom rastvoru, ali sve je u božijim rukama, na koncu. Pojašnjenje: muški spermatozoidi idu na kiselo, a ženski na bazno.
ja cula drugacije od ovog, imam prijateljicu kojoj je to struka, ucila na faksu, i htjel je curicu idobila je curicu, ali ja mislim da je sve u Bozjim rukama....
ali evo...ona kaze da za curicu zena ne smije svrsiti ni pod razno sto cesce prakticirati keks da budu svjezi spermici kod muskarca obrnuto, sto rjedje i kod mene je to bio slucaj, jednom u 2 sedmice
ima nesto i sa hranom, ali nisam sigurna sta, pa budem pitala i napisala
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
ja cula drugacije od ovog, imam prijateljicu kojoj je to struka, ucila na faksu, i htjel je curicu idobila je curicu, ali ja mislim da je sve u Bozjim rukama....
ali evo...ona kaze da za curicu zena ne smije svrsiti ni pod razno sto cesce prakticirati keks da budu svjezi spermici kod muskarca obrnuto, sto rjedje i kod mene je to bio slucaj, jednom u 2 sedmice
Anidla, slažem se s tobom, ja imam curku i dečka, kako si ti napisala tako je bilo kod mene.
I ja sam isto cula da za curicu odnosi trebaju da budu cesci i to tri dana prije onih "najplodnijih" dana, a za djecaka da sex bude rijedi i bas tocno na plodne dane ( jer su muski spermiji brzi).... A zenski dulje zive, pa ako odnos bude prije plodnih dana, muski ce propasti, a zenski ce prezivjeti... Mi nismo ganjali ni jedno ni drugo, ali eto kad se prisjetim odnos je bio bas par dana prije plodnih dana ( ono mi se cuvali ko fol ) i dobili curicu... A plodne se bas cuvaliii
bome kod mene ova teorija tvoje kolegice nije upalila.... e ovo što sam zacrvenila jedino može bit istinitito al ako je istina...mene i treće djete sBd za nekih 6-7 godina slijeduje curica
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''