|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  861 862 [863] 864 865   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
8.5.2010 11:11:36   
škorpija
joooj šta je s ovim vremenom, ubićuuuuu seeeee, neradni mi vikendi sad moram sjediti u kući ko gljivauser posted image user posted image user posted image

anidla ljubimo vas i uživaj u ispijanju kafe dok možeš, sjetićeš se ti mene, kad noa prohoda, a do tada ćeš vjerovatno biti ko čačkalicauser posted image

dadada daj vamo sliku te haljine, imal kakvih svečanih, imam svadbu u julu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21551
8.5.2010 11:12:30   
škorpija
feliks na tvoje nemam šta dodati, sve sma to prošla i prolazim, i biće bolje no sikiriki, dok malo počne kontatiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21552
8.5.2010 11:35:05   
Nejrica
E vala je bas dan bljakica...ja sam sve planirala otici na bazar...ali mm je dobio posaouser posted image user posted image tako da mi auto nije na raspolaganju.user posted image E bas mi se ne da nikoga upoznati.
Tajra cestitam godisnjicu i da ih jos puuuuno docekati sretni i zaljubljeni kao prvog dana! user posted image
Felix draga ne brini,sta se moze...kad je vec pao,hvala Bogu da nije nista strasno,ali sam se i ja zamislila nad ovim...ujutro kad mm ode na posao,ja Kerima stavim pored sebe i tako i on ustane...necu vise...oni su svi vragolani,moze i on sletiti,a dosta nam je modrica.
Apotekarko user posted image user posted image user posted image bas sam na tebe mislila nedavno kad su se zenice pitale gdje si...pa mila nikako da se trgnes od tih glupih boljki...nadam se da ce ubrzo biti bolje...eto veceras odmori bar malo mozak.

Meni taaaako fale moje drugarice s faxa,ali nazalost ni jedna nije iz Sa tako da u principu i nemam cura da se izmahalam,al zato postoji telefon...mada nije to touser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nejrica -- 8.5.2010 11:39:37 >

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21553
8.5.2010 11:36:15   
Honey3
jutro i od nasuser posted image Esma je hvala Bogu dobro spavala i jutros je vesela bila evo je sad ponovo zaspalauser posted image tajra cestitamo godisnjicu i da ih jos puuuno docekateuser posted image user posted image user posted image feliks draga ne sikiraj se za Anela pa to se svima desava da beba bar jednom beba spadne sa kreveta a cvoric ce proci bosanska je to glavauser posted image Apotekarka lijep provod veceras,bar malo mozak odmoriuser posted image svim mamama i bebamauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21554
8.5.2010 11:36:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

feliks na tvoje nemam šta dodati, sve sma to prošla i prolazim, i biće bolje no sikiriki, dok malo počne kontatiuser posted image
eh,do tad ce biti dosta razbijene glavureuser posted image
Ma nebrinem,dobro je hb.al gore mi je sto se to desilo bas izasna mi pa sam ustala ko ludaaa,naravno ja sam kriva i moja nepazna tko ce drugi sto mm.kaze.
Stvarno,mora se nesto bas desit da bi covjek bio na oprezuuser posted image ...
Idemo sledece sed.abd.u Bingo da mu kupim vrtic/kavez
Neka kmeci koliko,hoce nadam se da ce ga prihvatiti heheh jer nema mu druge.
Dosta je razbijanja glave po sobi ,puzi pomalo neda se on lako bas je uporan i tvrdoglav a ljut jos vise.....
Zao,mi je sto te bas danas potrefilo,da neradis jos vrijeme ruzno nemoze biti gore!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 21555
8.5.2010 11:37:24   
Honey3
Nejrice bit ce bazara neka je dragi dobio posaouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 21556
8.5.2010 11:42:59   
Nejrica
IZVORNA PORUKA: zaha

Nejrice bit ce bazara neka je dragi dobio posaouser posted image

ma i ja kazem!user posted image user posted image user posted image user posted image tebi i ljubi djecicu.
Felix ne daj ti da ti muz previse soli pamet i tebe optuzuje za sve...pa to se svakome zivom desava,vidio bi on kad bi trebao cuvati Anela kako je ...tek bi onda bilo modrica,vjeruj!Nije mu fer,neka se malo stavi u tvoj polozaj...garant mu je uvijek rucak spreman,kuca cista,a jos radis i najtezi posao od svih ,odgajas dijete.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 21557
8.5.2010 11:44:57   
leona81
jao dana i katastrofe...mi mislili u setnju al sumnjam da cemo

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 21558
8.5.2010 11:45:38   
Nunichi
Dobar dancic cure moje...mi navratile malo da vas pozdravimo.
Nadam se da ste svi dobro...nemam bas  vremena da citam sve.

Mi smo vam bile u bolnici 4 dana. user posted image user posted image user posted image
Najruznije iskustvo u mom zivotu. Da vas plaho ne davim, moja puslica je pila xiclav jer je grlo bilo "malo crveno". A ustvari je fasovala urinarnu infekciju. Imamo puno e. coli u urinu, ali hB temp. je spala pa su nas pustili kuci.
Za jedan dan su sanirali temp. a ove ostale su je promatrali i vadili nalaze. Ona je odmah bila ona stara, tako da smo se obje napatile jer ona ne miruje ni sekunde. Samo je htjela da hoda po bolnici i sve dira. Uzas! Ja sam smorena i psihicki i fizicki od svega.
A da vam ne pricam da sam imala cimerke koje nisu dale prozraciti sobu...user posted image user posted image user posted image Ma fuj!
Uglavnom sad smo na pancefu, imamo jos nekih nalaza za vaditi i nadamo se da ce sve biti ok.

Puno vas ljubimo i opet napominjem falite nam... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21559
8.5.2010 11:49:55   
Anoniman
ah,Nejrice moja znam ja to sve al et...
Bas me nekad nije nekad pocesto iznervira user posted image potukla bi se snjim eto kakouser posted image
On previse,obraca paznju,i previse titra oko njega dok ja ne jer hebiga ja sam citav dan snjim sama,i dosadi mi titrat na svako njegovo nesto sto,mu naum padne..
Juce se raspekmezio zadrijemo ,znam ja najbolje A.ja iko on doso sta mu je,pa nista sta ce biti.Ajd kaze ustani nosaj ga,ocu reko malo sutra dosta je vise sad ce zaspat nece on meni prosipat huju svoju.
On,ga uze  A.lopov usutiuser posted image joj jest to djete pravi ulizivko.Vidi kaze kod mene suti,kod tebe place
Eto,ti ga reko pa nosaj onda bujrum.Nemogu imam posla pa sta me zahebavas koji vrag onda.
Ti,nista neradis kao" bla,bla samo si snjim i opet ti tesko ama reko ajmo se zamjenit jedan samo dan da vidim ocesli moc izdrazit samo jedan DAN
uh,znas kako mi dodje da bi,vise voljela da radim da imam posla da A tko cuva tek bi,onda vidio.
Nevjeruje se nista.
Al ja nedam moze on pricati ja mu vratim duplouser posted image ......

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 21560
8.5.2010 11:50:12   
Nejrica
joj Nunichi draga,takoooo mi je zaouser posted image user posted image user posted image ...mogu misliti kako ste se napatile,al najvaznije da je ljepotica dobro.Na sam spomen bolnica,meni se dize kosa na glavi,znam da su uslovi fuj,al bolje i to,da bar znas da je njoj bolje i da je pod strucnom kontrolom.Nadam se da se necete vracati!Ljubi curuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 21561
8.5.2010 11:51:44   
Honey3
Nunichi bas mi je zao sto ste bile u bolnici i sto ima tih bakterija,znam kako ti je bilo jer smo i mi bili kad je Esma imala 2mj.sumnjali na urinarnu infekciju ali hvala Bogu sve bilo ok.zelimo da bebi sto prije ozdravi i da te bakterije odu sto dalje od svih bebicauser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 21562
8.5.2010 11:53:43   
Anoniman
ajoj,nunchi  bas mi je zao Zarice male ...I sto ste i vi morale proci to,sto jeste da budete u bolnici nedoBog nikome nije lako bas se covjek smori.
Al bit ce dobro,abd.bitno da ste kuci da obadvije odmorite .
A nalazi ce biti dobri....Ljubimo vas
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21563
8.5.2010 11:53:43   
Nejrica
Ma vala vecina ih je takvih...kod moje prijateljice isti slucaj,ja se jezim...al ne daj se...ti najbolje znas Anelove navike i sto kazes neka ga on nosa ako misli da nesto nije ok.
A sto su lopuze,pa to je cudo!Kerim moze sate provoditi na ramenu mm,on mu pjeva navijacke pjesmeuser posted image user posted image user posted image ,a ovaj ne mrda nicim.
Hvala Bogu,mm je ok sto se tice tih stvari,zna da majka najbolje poznaje svoje dijete i ne proturjeci mi mnogo.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21564
8.5.2010 11:56:44   
Anoniman
Kerim moze sate provoditi na ramenu mm,on mu pjeva navijacke pjesmeuser posted image user posted image user posted image ,a ovaj ne mrda nicim.
Hvala Bogu,mm je ok sto se tice tih stvari,zna da majka najbolje poznaje svoje dijete i ne proturjeci mi mnogo.
neka nosa kad mozeuser posted image user posted image user posted image samo dokleli ce.....
Ovaj je dopustio A.stavi ga na vrat i ovaj uziva cupajuci mu kosu,i vristajuci ma uziva da ga vidis a ovom suze na oci,podju kako A.jakooo pocupa.To reko sine sad,ga sve mu iscupajuser posted image ......Vala ako oce neka ga na nosu nosauser posted image
Ja se nedam A.zafrkavati
A cim njega ugleda da vidis kako se bludi.
Ma nedam ni mm.da mi pametuje tj.moze on pametovati al na jedno udje na drugo izdje.
Voli previse A.  pa mu sve dopusta volim i ja al sve ima granice posebno popustanja djece.

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 21565
8.5.2010 11:58:47   
Nunichi
Hvala vam cure moje... Ma istjeracu ja tu baju kako god! user posted image
Ruzno je u bolnici ma fuj, ali opet hB pa i one postoje. Nas su spasili, Zari je temp pod brufenom i xiclavom skocila na 40, ma uzas pravi. user posted image
Ali hB sad je ona stara, evo luduje sa svojim igrackama, samo vristi od srece. user posted image

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 21566
8.5.2010 12:00:15   
Anoniman
ma neka je neka se igrauser posted image .......bit ce dobro abd....

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 21567
8.5.2010 12:03:50   
Anoniman
pogledaj lopova jednog sta radi cim ga stavim na secijicu sam se digne i stoji tako i u krevetcu:(((
user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 21568
8.5.2010 12:05:36   
škorpija
nunichi  drago mi je da je zarica dobrouser posted image , sreća pa s otkriolo šta je, a za bolnicu znam bili smo 5 dana i ne daj bože nikom, ali sa djecom je tako, nikad ne znaš šta možeš očekivati.
hej a ne kontam je li urinarna infekcija povezana s vrtićem i je li to nešto češće za djevojčice, znam dosta prijateljica čije su curice imale tu infekcijuuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 21569
8.5.2010 12:06:10   
škorpija
feliks a ko ti ono viri kroz prozor user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21570
8.5.2010 12:06:23   
Anoniman
Nunichi bas mi je zao user posted image ...nisam znala za to, drago mi je sto je Zara sad bolje a nadam se i ti, puno pozdrava od nas...

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 21571
8.5.2010 12:08:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ško"pijafeliks a ko ti ono vi"i k"oz p"ozo" user posted image
sta mislis user posted image user posted image
a neviri nego vani bila stvarno udaljeno je bila van,pa et slucajno se desilo da sam A.slikala pa ju ulovilo
A gledala radnici rade na krovu nevidi se kod nas kroz prozor ,takvi prozoriuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 8.5.2010 12:10:33 >

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 21572
8.5.2010 12:25:21   
teacher75
ja vremena fuj user posted image lana kaslje vec 4.dan, suhi kasalj, zna li neko sta bih joj mogla dati. cajeve zaboravite, jer ne zna da pijeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21573
8.5.2010 12:31:46   
Anoniman
ja sam davala sljezov sirup,i prospan bas mu pomogne
Ljubimo je user posted image

< Poruku je uredio felix -- 8.5.2010 12:32:00 >

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 21574
8.5.2010 12:35:40   
mnn
dan,evo mene.ena draga miš maleni, biče mu dobro..alex se par puta udario..nije jako..kad gura glavu svuda..he he..ma budi se barem jednom po noči...a sad u zadnje vrijeme kako sam krenula raditi budi se po dva puta..koma sam od nespavanja..jedva čekam da krene više spavati.kako si mi ti?ma hoda pomalo pa padne još je nestabilan ali kad vidi daljinski krene..onda ima i ravnotežu..čuva ga sveki pa ga uči svašta..a on pamti i smije se..pilence jedno debelasto..puse vam šaljemo!user posted image

sahara ženo jel ja to vidim tebe...javi se jesi i ti na facu.?

< Poruku je uredio mnn -- 8.5.2010 12:36:05 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  861 862 [863] 864 865   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  861 862 [863] 864 865   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

drugi porodjaj
VVVV

Da li je drugi porodjaj laksi od prvog (ako su oba bila prirodna)?

Laksi je (55%)

Isto je (31%)

Tezi je (14%)

Broj svih glasova: 155

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *