Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sretna sam jer je mm dobio posao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čestitamo neka bude hairli...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
danas sam sretna jer smo se NAPOKON rijesili temperature(trajala je od subote)kod Fatiha hvala ti Svevisnji,jer sam bas bila iscrpljena i bilo mi je tesko zbog mog malog meleka!!...sad sam sretna!!
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
... jer sam jucer polozila vozacki ispit( ovo cu pisati svaki dan ) ... jer mi je moja ljubav priredila lijepa dva sata sinoc ... jer su moja mama i seka uz mene ... zato sto sam dokazala onim koji nisu vjerovali u mene da ja imam talent i za voznju ... jer mi je moj dragi kupio parfem ... jer sam upoznala vas, drage moje
jer cu se vidjeti sa prijateljicom iz srednje i njenom