Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 19.4.2010 15:54:42
acudesa
hvala vam ...kad bih vam rekla da su mi to skoro jedine ravne cipele, znale bi kako mi je važno da je izbor bio pravi.... ma, ljudi, ja kad sam njih obukla -nema skidanja
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.4.2010 12:48:42
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: fatimica09
IZVORNA PORUKA: maja78
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
vecina cipela na ovoj temi su bas super, ali od ovih nista ruznije u zivotu nisam vidjela, podsjeca me kao da je sama plastika, i kao da neko nasilu pokusava da bude cool
jaooooo a meni su bas cool, bas su mi interesantne i neobicne.....uz farmerice ili recimo teksas suknjicu, bas bi ih rado ,,nohala" neko mi rece da u Merkuru ima slicnih, bas cu pogledati, jes da je naka ,,klj" marka, ali hajd sta ima veze, meni su nesto slatke....
Vesela, Milenium pridruzujem se vasem ukusu i izboru stiklica.....i ja cu ovih dana slikati svoju kolekciju....bar dio....i slazem se, jedna forumasica je rekla da su cipele odraz licnosti.....bas mije bez veze vidjeti maldu curu, zenu u nekim dosadnim, penzionerskim modelima......
ovo su klasične extra udobne tene sa štiklom, a što reče fatimica ja mislim da bi one kul bile uz farmerke Neznaš nikad majo dok ne probaš sve bi ja ove cipelice što cure postavljaju rado imala u svojoj kolekciji, sve su na svoj način simpa a dalo bi se iskombinirat uz odjeću, samo pustimo mašti na volju
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.4.2010 12:31:24
salmy
C:\Documents and Settings\aa\Desktop\2010-04-26\IMG_0393.JPG Ove sam kupila neki dan prejeftine su bile1 nadam se da sam uspjela postaviti sliku! U ZADNJE VRIJEME NIKAKO NE USPIJEVAM NE ZNA ZASTO?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.4.2010 12:32:03
salmy
IZVORNA PORUKA: salmy
C:\Documents and Settings\aa\Desktop\2010-04-26\IMG_0393.JPG Ove sam kupila neki dan prejeftine su bile1 nadam se da sam uspjela postaviti sliku! U ZADNJE VRIJEME NIKAKO NE USPIJEVAM NE ZNA ZASTO?