|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pasos za bebe
14.4.2010 22:36:21   
taze_mlada
IZVORNA PORUKA: mamma mumi

taze_mlada hvala na brzom odgovoru. Znaci ujutro odem u banku, uplatim za sebe i bebaca, i to je to. Super spasila si me ja vec kontam kako moram poraniti u onaj red da uzmem zahtjev. super , pusa

samo pazi da na jdenoj uplatniici tvoji podaci i tvoj maticni br a na drugoj kod dijela ko je uplatio stavis ime djeteta i poslije na predvidjeno mjesto djetettom jmbg.... zena jedna u posti je uplacivala za dijete a svoje ime stavila....

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 226
14.4.2010 22:46:49   
mamma mumi
E hvala na informaciji, znam za to ,ali bih kakva sam pogrijesil, sada cu misliti na to. Hvala jos jednom

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 227
14.4.2010 22:52:34   
malena_t
I sta je sad u konacnici, kad treba jedan, a kad oba roditelja i jel znate ista o uzimanju otisaka za biometrijski pasos? Ja cula da uzimaju i bebama otiske i da to zna trajati i trajati i trajati........

21.03.2009. rodio se majkin sin

Neposredna veza do poruke: 228
14.4.2010 22:52:35   
mamma mumi
Vrsta prihoda: 722905 – biometrijski pasoš

722943 – zajednički pasoš

Vrsta uplate: za svaku uplatu treba biti „0“

Porezni period: treba da odgovara datumu uplate

Općina : šifra opštine prebivališta – sjedišta uplatioca

Budžetska organizacija: 0709999

Poziv na broj: „0“

Sta znaci ova "0", sta tu pisem. i molim te jeli se slika djete i ja tamo kod njih.?

Neposredna veza do poruke: 229
14.4.2010 22:54:17   
mamma mumi
NAPOMENA:

Zahtjev za pasoš-putovnicu podnosi se ISKLJUČIVO LIČNO.

Maloljetna lica moraju biti prisutna prilikom podnošenja zahtjeva, u pratnji jednog ili oba roditelja, odnosno zakonskog staratelja.
Saglasnost za izdavanje putne isprave za maloljetna lica daju oba roditelja,odnosno zakonski staratelj.
Mislim kada predajete pasos morate biti oboje, radi potpisa, a kada se podize moze jedan roditelj.

Neposredna veza do poruke: 230
15.4.2010 9:19:52   
taze_mlada
sad sam zvala mup i teta mi rece da moze jedan roditelj predati a drugi podici..... ja idem danas pa kud puklo da puklo user posted image

Neposredna veza do poruke: 231
15.4.2010 17:36:43   
taze_mlada
bila danas oko 13.20... bila guzva.... ali sam skontala da je u krajnjem lijevo salteru najmanja guzva. onaj sto je haman i sakriven, tako da preporucujem da odete na taj, a ako nista onda radi prozora koji je tamo.... sve smo zavrsili z nekih 40ak minuta.... i da- moze jedan roditelj predati a drugi dizeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 232
15.4.2010 18:04:05   
škorpija
super, mi onda sutra idemo akobogda

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 233
18.4.2010 9:15:11   
shejla
IZVORNA PORUKA: malena_t

I sta je sad u konacnici, kad treba jedan, a kad oba roditelja i jel znate ista o uzimanju otisaka za biometrijski pasos? Ja cula da uzimaju i bebama otiske i da to zna trajati i trajati i trajati........

ne uzimaju bebama otiske, samo slikaju, a ti ga cuvas na krilu user posted image

i najbolje je odmahv ujutro do 10, pola 11...nema nikoga

< Poruku je uredio shejla -- 18.4.2010 9:16:07 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 234
20.4.2010 10:52:11   
mama Nataša
ja sam planirala danas ići pa šta bude...
ponijet ću od malenog rodni list i CIPS i uplatnicu... i da na uplatnici pišu djetetovi podaci

više od toga nisam skontalauser posted image

< Poruku je uredio mama Nataša -- 20.4.2010 10:58:33 >

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 235
28.4.2010 15:30:45   
teacher75
meni maloprije rekose da se moze uplatiti tamo u mup-u, malo mi nelogicno, posto vidim da ste uplacivali u banci/posti na racunuser posted image gdje ste vi uplacivali?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama Nataša)
Neposredna veza do poruke: 236
28.4.2010 15:36:55   
Anoniman
i mene zanima sta treba sve ponijeti bebi kad se vadi pasos
Mi smo u planu A.vadit sredinom Maja....

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 237
28.4.2010 16:02:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni maloprije rekose da se moze uplatiti tamo u mup-u, malo mi nelogicno, posto vidim da ste uplacivali u banci/posti na racunuser posted image gdje ste vi uplacivali?

mozda su mislili na reiffeisenbanku koja je odmah do mupa

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 238
28.4.2010 16:10:51   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: teacher75

mozda su mislili na reiffeisenbanku koja je odmah do mupa

evo ja sad pitala mm, on je izvadio pasos prije 15tak dana, direktno u MUPu je uplatio, jos da hoce i popuniti uplatnicu za nas user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 239
28.4.2010 18:37:45   
Atarka
Mi smo danas zavrsili sa slikanjem i predajom zahtjeva. Otisli smo oko 15h i bilo je dosta ljudi, ali na 3 saltera. Najmanja guzva je u lijevom do prozora i bili smo gotovi za pola sata. Uplatili smo sve u mupu, ima mini trafika unutra i tu se kupi uplatnica.

30.09.2009

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 240
29.4.2010 10:37:39   
mamin sin
Drage ženice malo pitanjce....Mogu li ja sama sa djetetom i njegovim pasošom naravno preći granicu ili mi treba neka vrsta punomoći od muža ili sl. tipa kao saglasnost njegova?

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 241
29.4.2010 10:41:21   
teacher75
mi cemo sutra, muka mi kad pomislim na guzvu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mamin sin)
Neposredna veza do poruke: 242
29.4.2010 10:44:16   
martajay
treba saglasnost. izjava se overi u opcini.

7.4.2009.

Neposredna veza do poruke: 243
29.4.2010 11:25:40   
mamin sin
Hvala martajay!

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 244
29.4.2010 11:30:05   
mama Nataša
mi smo završili sve za nekih 45 minuta, treba rodni list i uplatnica i uplatiti se može u MUP-u u spomenutoj trafici.
Malo su zapetljali silne informacije na stranici mup-a, nije zglave komplikovano kako sam mislila da će bitiuser posted image

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 245
29.4.2010 12:38:48   
Nedi
Mi smo vadili pasoš 2008. godine i tad je user posted image imao oko 7 mjeseci, taj pasoš nam važi do 31.07.2010.g. ali sad moj user posted image ima 2 god i 7 mjeseci i nije ni nalik na sebe. Mi smo planirali na godišnji 15.-25.07. i kontam da idemo sa postojećim pasošem i bezveze mi vaditi novi i izlagati se bezpotrebnom trošku.
Sta mislite da li bi mi mogli napraviti problem oko toga jer na toj "bebi" slici uopće ne liči na sebe.

24.12.2007.
24.o9.2013.

Neposredna veza do poruke: 246
29.4.2010 16:13:46   
martajay
ovo i mene zanima, jer smo mi vadili bebi pasos prosle godine kad je imao 3 m, i sada vec ne lici na "tu" bebu u pasosu user posted image  

7.4.2009.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 247
29.4.2010 19:40:52   
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama Nataša

mi smo završili sve za nekih 45 minuta, treba rodni list i uplatnica i uplatiti se može u MUP-u u spomenutoj trafici.
Malo su zapetljali silne informacije na stranici mup-a, nije zglave komplikovano kako sam mislila da će bitiuser posted image

zar ne treba i cips? jel bila velika guzva pred trafikom gdje se placa? jel bolje ta platim u posti? u koliko sati si isla?

Neposredna veza do poruke: 248
29.4.2010 19:48:19   
DZANINI

IZVORNA PORUKA: Nedi

Mi smo vadili pasoš 2008. godine i tad je user posted image imao oko 7 mjeseci, taj pasoš nam važi do 31.07.2010.g. ali sad moj user posted image ima 2 god i 7 mjeseci i nije ni nalik na sebe. Mi smo planirali na godišnji 15.-25.07. i kontam da idemo sa postojećim pasošem i bezveze mi vaditi novi i izlagati se bezpotrebnom trošku.
Sta mislite da li bi mi mogli napraviti problem oko toga jer na toj "bebi" slici uopće ne liči na sebe.

i kod nas je ista situacija mala smo mi pasos izvadili prije par mjeseci ..i fino pise da nam pasos vrijedi 3 godine..tako da je najbitniji taj period dokad vazi a njihova greska je ta sto su tako stavili jel djeca se mjenjaju iz dana u dan ....

Jel zna iko ako djete pasos ima a ide sa jednim roditeljem jel ima na carini kakvo pitanju s obzirom da je beba u pitanju kao npr gdje je dr roditelj ??'user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 249
29.4.2010 23:00:36   
aamra
Ja sam prelazila granicu sa bebom bez tate i nisu mi pravili prpbleme. Mali je imao 18 mjeseci i svoj pasos

(odgovor članu DZANINI)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *