|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
12.4.2010 21:06:26   
Husic10

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Husic10

Dobro bona sad ...gdje me nadje....user posted image user posted image
izvinula sam se i ja Jevrejima...rascistili smo mi to...

No ozbiljno ne mislim ni ja zlo nikome ne daj Boze..ali taj dan malo su me medija i emocije pregazile i iskreno mi je zao

dajte mi sad jedan dobar vic ...nikakva sam danas i ovo vrijeme ovamo da Bog sacuva tmurno..nikakvo ovamo....kako li mi je u Mostaru? Milina mogu zamisliti..

evo jedan za tebe:

Priđe momak zgodnoj, starijoj plavuši:

- Da li si udana?
- Da, udana sam za jednog doktora!

Momak je ponovo pita:

- A da li je tvoj doktor bogat?
- Pa ne misliš valjda da sam se udala zbog zdravstvenih problema?

user posted image user posted image user posted image
user posted image legenda si user posted image user posted image

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1326
12.4.2010 21:07:34   
teacher75
Za vreme doručka pita Perica oca:
Tata, šta je to politika?
Sada će sine tebi tata da objasni. Vidiš ovako, ja idem na posao i zarađujem novac, dakle ja sam kapitalista. Mama raspolaže tim novcem, ona je vlada, kućna pomoćnica koja radi po kući je radnička klasa, deda sve posmatra po strani šta se dešava u kući, on je sindikat. Mi svi volimo da tebi bude dobro, ti si naš narod, a tvoj mali bratić je naša budućnost. Jesi li razumeo?
Nisam, tata, baš najbolje ali neka malo razmislim pa ću ti reći sutra.
Preko noći se mali bratić probudio i usrao do guše i Perica se probudio, otišao u sobu kod majke ona čvrsto spava, u sobu kod kućne pomoćnice, kad tamo tata na njoj, deda je potpuno nezainteresovan i on se vrati u krevet i nastavi da spava. Ujutru pita otac sina:
Perice da li si razmislio šta je politika?
Jesam, tata, to ti je dok kapitalisti jebu radničku klasu, vlada čvrsto spava, sindikat je nezainteresovan, na narod niko ne obraća pažnju, a budućnost nam je u govnima.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 1327
12.4.2010 21:12:32   
Husic10
Došo Haso kod Muje u restoran na svemiru..
Ono sve fino...al vrati se Haso u Sarajevo
Fata ga pita i kako je kod Muje gore?
Haso kaze ma super sve hrana,cuga,muzika,osoblje da ne govorim...ali..
Fata ga upita ali što??
Haso veli a jeuser posted image nema atmosfere !!

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 1328
12.4.2010 21:13:47   
teacher75
Birala se najbolja policija na svijetu i u uži krug uđu englezi, amerikanci i bosanci. Nagradni zadatak bio je ko će za kraće vrijeme naći u Londonu slona i dovest ga u policijsku stanicu. Englezi dovedu za deset minuta, amerikanci za osam minuta, nakon dva minuta bosanska policija vodi žirafu sa plavim okom, bez zubi, jednonoga slomljena i vrat slomljen. Komisija kaže:
- "Mi smo tražili slona, a ne žirafu?"
A žirafa sva isprebijana kaže:
- "Jesam jesam, ja sam slon!"

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 1329
12.4.2010 21:15:36   
teacher75
Nakon lude noći pita momak devojku:
• 'Ajde reci mi koliko si ih imala do sad?
Ona ćuti namrgođena. Nakon 2 sata tišine on se ponizi i kaže:
• Izvini, nisam takvo pitanje trebao da postavim, sram me bilo, jesi još ljuta na mene?
• Ćuti budalo, brojim...

Neposredna veza do poruke: 1330
12.4.2010 21:17:08   
teacher75
Razgovaraju verenica, ljubavnica i domaćica o seksu, pa se dogovore da obuku crnu kožnu seksi odeću i tako iznenade svaka svog partnera, a kada se sastanu ponovo da kažu kako je bilo. Nakon nekoliko dana sastanu se ponovo. Verenica:
• Jao, kad me je video rekao je ženim te odmah i navalio!
Ljubavnica:
• Otišla sam u kancelariju, razgrnula mantil i kad me je video, prestao je da radi i navalio.
Domaćica:
• Ja obukla sve crno seksi, stojim pored vrata, a muž otvori vrata, gleda i kaže: ''Betmene, šta je za večeru?

Neposredna veza do poruke: 1331
12.4.2010 21:21:08   
teacher75
ovaj mi je najbolji user posted image user posted image user posted image e bas sam se ismijala!!!:

Oženio se Mujo Japankom i otišao da živi u Japan. Posle nekoliko mjeseci, ode Haso da ga posjeti i da vidi kako se snašao. Dočeka Mujo Hasu pa sjedoše da malo divane... Pita Haso:
- Bolan, Mujo, kako se vas dvoje razumijete? Ti na svaku psuješ, a ona samo "ćing-ćong"?
- Mimikom, brate - odgovori Mujo.
U tom momentu ulazi mlada, vadi sisu i pokazuje je Muji... Mujo skoči, ode u drugu sobu, poj... mladinu majku, vrati se sa kofom vode i prospe vodu na ženu.
Haso ga sav zbunjen upita:
- Dobro, Mujo, šta to uradi?!
- Pa, kaže mi ona: "Idi kupi mlijeko", a ja njoj: "Ma, j... ti mater, zar ne vidiš da pada kiša!"

Neposredna veza do poruke: 1332
12.4.2010 21:53:12   
Husic10

ovaj mi je najbolji user posted image user posted image user posted image e bas sam se ismijala!!!:

Oženio se Mujo Japankom i otišao da živi u Japan. Posle nekoliko mjeseci, ode Haso da ga posjeti i da vidi kako se snašao. Dočeka Mujo Hasu pa sjedoše da malo divane... Pita Haso:
- Bolan, Mujo, kako se vas dvoje razumijete? Ti na svaku psuješ, a ona samo "ćing-ćong"?
- Mimikom, brate - odgovori Mujo.
U tom momentu ulazi mlada, vadi sisu i pokazuje je Muji... Mujo skoči, ode u drugu sobu, poj... mladinu majku, vrati se sa kofom vode i prospe vodu na ženu.
Haso ga sav zbunjen upita:
- Dobro, Mujo, šta to uradi?!
- Pa, kaže mi ona: "Idi kupi mlijeko", a ja njoj: "Ma, j... ti mater, zar ne vidiš da pada kiša!"

user posted image user posted image user posted image Ehh sto sam se ismijala
Odakle li ih vadis da mi je znati user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1333
12.4.2010 22:02:52   
Dida79

Sada će sine tebi tata da objasni. Vidiš ovako, ja idem na posao i zarađujem novac, dakle ja sam kapitalista. Mama raspolaže tim novcem, ona je vlada, kućna pomoćnica koja radi po kući je radnička klasa, deda sve posmatra po strani šta se dešava u kući, on je sindikat. Mi svi volimo da tebi bude dobro, ti si naš narod, a tvoj mali bratić je naša budućnost. Jesi li razumeo?
Preko noći se mali bratić probudio i usrao do guše i Perica se probudio, otišao u sobu kod majke ona čvrsto spava, u sobu kod kućne pomoćnice, kad tamo tata na njoj, deda je potpuno nezainteresovan i on se vrati u krevet i nastavi da spava. Ujutru pita otac sina:
Jesam, tata, to ti je dok kapitalisti jebu radničku klasu, vlada čvrsto spava, sindikat je nezainteresovan, na narod niko ne obraća pažnju, a budućnost nam je u govnima.

Neposredna veza do poruke: 1334
12.4.2010 22:34:31   
milenium
IZVORNA PORUKA: Dida79

e valan baš dida user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 1335
12.4.2010 22:37:06   
milenium

Za 30 godina braka Fata priredila Muji večeru. Kaže Mujo:

- Fato, dušo, što si nam napravila za godišnjicu?

Kaže Fata:

- Ćevape. - I iznese pred njega.

Mujo ostane u čudu: na tanjuru velika lepinja, dobro namočena i u njoj samo jedan mali ćevap.

- Pa što je ovo bona, samo jedan mali ćevap u ovol\''koj lepinji!?
- Eto, da vidiš kako je meni bilo 30 godina s tobom!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šta je ovo dobri viceva večeras,ne mogu sve ni iscitiratuser posted image al ovaj mi jeuser posted image

vesela i onaj tvoj o vodovoduuser posted image suze me obliše
teacher i onaj za doktora bogatašauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1336
12.4.2010 22:39:05   
frenkoza

Razgovaraju verenica, ljubavnica i domaćica o seksu, pa se dogovore da obuku crnu kožnu seksi odeću i tako iznenade svaka svog partnera, a kada se sastanu ponovo da kažu kako je bilo. Nakon nekoliko dana sastanu se ponovo. Verenica:
Ljubavnica:
• Otišla sam u kancelariju, razgrnula mantil i kad me je video, prestao je da radi i navalio.
Domaćica:
• Ja obukla sve crno seksi, stojim pored vrata, a muž otvori vrata, gleda i kaže: ''Betmene, šta je za večeru?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahaahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

Neposredna veza do poruke: 1337
12.4.2010 22:41:00   
frenkoza
Pricaju doktor, umjetnik i programer... sta je bolje imati - zenu ili ljubavnicu???

Kaze doktor - zenu, sigurnost, povjerenje, porodica
kaze umjetnik - ma ljubavnicu, uzbudjenje, avantura, strast

kaze programer - najbolje je i zenu i ljubavnicu - zena misli da si kod ljubavnice, ljubavnica da si kod zene, a ti programiras user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1338
12.4.2010 22:46:00   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Probudivši se usred noći, žena ustanovi da njenog muža nema u krevetu.
Ustane i zatekne ga kako sjedi u kuhinji uz šalicu kave,
i gleda zamišljeno i nekako sjetno u zid ispred sebe.

- Zašto ne spavaš dragi? Što nije u redu?- upita ga ona.

On je pogleda i reče:
- Prisjećam se kako smo se upoznali prije 20 godina i kako smo počeli zajedno izlaziti.
Ti si imala 1' godina. Sjećaš li se toga?

Žena je bila dirnuta do suza što je njen muž tako brižan i nježan.
- Naravno da se sjećam - tiho reče ona.

Suprug uzdahne. Riječi su teško izlazile:
- Sjećaš li se kada nas je tvoj otac uhvatio na zadnjem sjedalu mog auta?

- Naravno dragi- reče žena sjedajući na stolac nasuprot njemu.

- A da li se sjećaš kada je uperio sačmaricu u moje lice i rekao:
"ILI ŽENI MOJU ĆERKU ILI ĆU TE OTPREMITI NA 20 GODINA U ZATVOR!"?

- Sjećam se i toga - odgovori žena nježno.

Muž obrisa suzu koja mu je klizila niz obraz i reče:
- Danas bih bio pušten na slobodu

ovaj nam je najači, ja i mm u napadu na viceve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1339
12.4.2010 22:47:54   
teacher75
IZVORNA PORUKA: frenkoza

Pricaju doktor, umjetnik i programer... sta je bolje imati - zenu ili ljubavnicu???

Kaze doktor - zenu, sigurnost, povjerenje, porodica
kaze umjetnik - ma ljubavnicu, uzbudjenje, avantura, strast

kaze programer - najbolje je i zenu i ljubavnicu - zena misli da si kod ljubavnice, ljubavnica da si kod zene, a ti programiras user posted image

ovo je za mm user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 12.4.2010 22:48:18 >

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1340
12.4.2010 22:49:12   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Probudivši se usred noći, žena ustanovi da njenog muža nema u krevetu.
Ustane i zatekne ga kako sjedi u kuhinji uz šalicu kave,
i gleda zamišljeno i nekako sjetno u zid ispred sebe.

- Zašto ne spavaš dragi? Što nije u redu?- upita ga ona.

On je pogleda i reče:
- Prisjećam se kako smo se upoznali prije 20 godina i kako smo počeli zajedno izlaziti.
Ti si imala 1' godina. Sjećaš li se toga?

Žena je bila dirnuta do suza što je njen muž tako brižan i nježan.
- Naravno da se sjećam - tiho reče ona.

Suprug uzdahne. Riječi su teško izlazile:
- Sjećaš li se kada nas je tvoj otac uhvatio na zadnjem sjedalu mog auta?

- Naravno dragi- reče žena sjedajući na stolac nasuprot njemu.

- A da li se sjećaš kada je uperio sačmaricu u moje lice i rekao:
"ILI ŽENI MOJU ĆERKU ILI ĆU TE OTPREMITI NA 20 GODINA U ZATVOR!"?

- Sjećam se i toga - odgovori žena nježno.

Muž obrisa suzu koja mu je klizila niz obraz i reče:
- Danas bih bio pušten na slobodu

ovaj nam je najači, ja i mm u napadu na viceve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobar je i ovaj, al mi je onaj sa japankom najjaci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1341
12.4.2010 22:49:33   
Anoniman

Ljubavnica:
Domaćica:

hahahahauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1342
13.4.2010 9:46:01   
shejla
Laka na TV-u, prije par dana, kaze:

"Poslala mi mama po Bredu PITU iz Gorazda"  

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1343
13.4.2010 15:53:17   
w.pooh
Pričaju dvije plavuše:
- "Jesi li čula da je našeg odžačara udarilo auto"?
- "Strašno! Više nismo sigurni ni na krovu".

Dolazi Mujo kuci sa ljubavnicom, otvara vrata, kad tamo Fata sva namrgodjđena... Mujo joj namigne i kaze: ''Psssst, pravi se da si mi sestra'

Sta se desava kad Cak Noris udari u uticnicu? Vrati se voda u hidrocentralu

Prijateljstvo među ženama:Jednu noć supruga nije došla kući i suprug ju je upitao gdje je spavala, a ona mu odgovori da je spavala kod jedne svoje prijateljice. Suprug je nazvao deset njezinih najboljih prijateljica ali nitko od njih to nije potvrdio....
Prijateljstvo među muškarcima:Jednu noć suprug nije došao kući i supruga ga je upitala gdje je spavao a on joj odgovori da je spavao kod jednog prijatelja. Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja, 8-orica su potvrdila da je spavao kod njih, a 2 da je još uvijek tamo.

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 1344
13.4.2010 23:41:06   
frenkoza
Htio neki mula da zaštiti kćer pred opasnostima života. Kad je došlo vrijeme, a ona izrasla u istinski cvijet ljepote, odvede je na stranu i objasni niskost i podmuklost svijeta:

"Draga kćeri, misli na ovo što ti kažem. Svi muškarci hoće samo jedno. Muškarci su prepredeni i namještaju klopke, kako samo oni znaju. Ti uopšte ne primjećuješ kako sve dublje toneš u kaljugu njihove požude. Ja ću ti pokazati put nesreće...

Prvo se muškarac zanese tvojim lijepim licem i divi ti se. Onda te pozove da izađeš s njim. Onda prođete pored njegove kuće i on ti kaže da bi samo htio da ode po svoj ogrtač. Pita te ne bi li htjela da ga otpratiš do njegovih odaja. Onda te pozove da uđeš i sjedneš i ponudi te čajem. Slušate zajedno muziku, i kada dođe čas, on se odjednom baci na tebe.

Tako si ti osramoćena, osramoćeni smo mi, tvoja majka i ja. Naša porodica je osramoćena, a naš ugled propao."

Kćer ozbiljno shvati očeve riječi.

Neko vrijeme poslije toga dođe ponositi se smiješeći i stane pred oca: "Oče jesi li ti prorok? Otkud si samo znao kako se sve odigrava? Bilo je tačno onako kako si opisao. Prvo se divio mojoj ljepoti. Onda me je pozvao. Kao slučajno prolazili smo pored njegove kuće. Tu je, siromah, primijetio da je zaboravio ogrtač i, da me ne bi ostavio samu, zamolio me da ga otpratim do njegovih odaja. Kako pristojnost i zahtijeva, ponudio me je čajem i uljepšao vrijeme prekrasnom muzikom. Mislila sam na ono što si mi rekao i tačno sam znala šta mi se sprema, ali vidjećeš da sam dostojna da budem tvoja kći. Kad sam osjetila da se približava trenutak, bacila sam se na njega i osramotila sam ja njega, njegove roditelje, njegovu porodicu, i upropastila njegov ugled i njegov dobar glas!"

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 1345
13.4.2010 23:42:58   
Hanady RR
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1346
13.4.2010 23:51:06   
frenkoza
Čak Norisova adresa: hotmail@chucknorris.com

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1347
14.4.2010 0:02:32   
Hanady RR
user posted image   

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1348
14.4.2010 0:39:24   
illa
IZVORNA PORUKA: frenkoza

Čak Norisova adresa: hotmail@chucknorris.com

Ove s chuckom su mi najgolemije user posted image

http://dobro.ba/

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1349
14.4.2010 11:13:20   
veeseelaa
U Sarajevu gužva. Svi automobili stoje. Jednom tipu neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor: "Druže, šta je ovo bilo? "Ma, ne pitaj, teroristi oteli cijelo predsjedništvo Bosne i Hercegovine i traze 10.000.000 EUR-a, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo priloge." "OK, daću, nije problem. A koliko se daje......... otprilike?" "Pa, tako koliko ko moze , litar-dva..."

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu illa)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *