Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
prvi simptromi počinju sa pojavom i porastom hormona trudnoće hcg a on se može desiti i prije koji dan a već dva tri dana nakon začeća može test biti pozitivan tj. od ovulacije 10-12 dana znaći može biti i malo prije ali ti je sigurnije na dan menstruacije ili kad malo kasni
draga Sonja,i ja sam ti procitala te simptome i sad me jedino strah da si ne umisljam imam vec 4 dana povisenu temperaturu,gusti bijeli iscjedak i jos uz to manje bolne grudi ali sa izrazajnijim venama na grudima(za koje se ne sjecam da sam ih ranije primjecivala)...
da li ima netko s takvim simptomima???recimo ti Amela V.koja si medju nama friška trudnica i ovim ti putem i čestitam na bebachu
Moze li mi neko reci kada najranije mogu uraditi test, trebala bi doci 26.04., a je sam nekako sva cudna nisu mi bas oni moji simptomi pms-a.Grudi su mi se udvostrucile, a bole me nenormalno, u princitu vise me kao žare,ne mogu se pipnut. Nekako sam sva čudan, možda umisljam pa da ne bi vise umisljala, kad bi ja mogla uraditi tast? Hvala unaprijed
Draga Vildana koliko ja znam, još uvijek ti je rano za testiranje. Možeš uraditi osjetljiviji test dva dana pred očekivanu , ali je najbolje na dan izostanka . Želim ti puno sreće i nadam se da ćeš nam popraviti ovu aprilsku listu!
draga vildana i meni je 26.04 vrijeme ali ja znam da ce doci imam pravi PMS tebi bi najbolje bilo da sacekas ali ako bas ne mozes uradi test 23. mada ti ni to nije bas pouzdano.. nadam se da ces ugledati drzim ti fige
cao imam jedno pitanje dali moze pre izostanka menstruacije da se pojave neki siptomi trudnoce,ja imem jedan neznam dlai moze da se pijavi ranije imam jaki gorusnicu nekoliko dana,moja zadna menstrucaija je bila 29.03 2008
Draga Smira, vidimo sve da si već par puta postavljala skoro slična pitanja, ali smo ti na njih odgovorili. Znam da je teško čekati taj dan kad prokletnica ne treba doći, ali moraš biti strpljiva. Vrlo često trudilice imaju više siptoma trudnoćekad nisu trudne, nego kada konačno dočekaju da vide taj plusić na testu.
Polako, smiri, nije ti još puno ostalo do testiranja. Otprilike računaj bar 14 dana nakon O da kućni testovi mogu reagovati na betu, a što ti menzes više kasni-sve su sigurniji.
Želim ti da si ovaj mjesec uspjela, ali moraš biti i hrabra i strpljiva, a mi smo tu da te podržimo
hej drage moje, imam i ja jedno pitanje, vec dva dana mi je muka, mogu da jedem ali mi odmah bude muka, ne mogu da pusim sto me cudi, jer to uvijek mogu, bole me grudi kao kad treba da dobijem, a i trebala sam juce dobiti ili danas ne znam tacno i imam temperaturu 37.6, i stalno idem u wc. moze li to biti trudnoca? il sam se samo prehladila?
< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.3.2010 13:36:14 >
joj mali sreco, ne znam sta da mislim, toliko zelim da jesam, a opet se i bojim jer sam to planirala malo kasnije zato sto necu imati uslova u narednih godinu dvije, al ako jeste , neka je i dobro mi dosla. joj koliko sam nestrpljiva da saznam sta je, a moguce je i da je samo prehlada. temperatura mi je skocila na 37.9. cokim te
Una 18.10.2009. Azra 05.08.2013. _____________________________
Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....
Draga Lavice iskreno se nadam da je +! Sretno i javi nam!
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost