aida.
|
Nisam svjesna koliko sam sretna sto te imam... Sto te mogu, najmilija, zagrliti svakoga dana.. Nema njeznijeg obraza od tvoga, nema toplije ruke od majcine... Hvala ti, mila moja, sto si kroz cijeli moj zivot navodila me na najbolji put i oprosti za svaki savjet sto nisam prihvatila nego sam po svome.... Da, upravu si bila, oprzila sam se svaki put... A sve si s razlogom govorila, ta najmilija sve si znala... Kad sam mislila da si hladna, nisi bila, samo si me pustala da sama doznam neke stvari... Kad sam mislila da ne zelis mi pomoci, ustvari si mi pomagala sto si mi pustala da rijesavam sama neke stvari... Sjedis u drugoj sobi a ne znas da o tebi pisem, ne znas da kad citam pjesme drugih ljudi koji nemaju svoju majku pored sebe, placem... Ne zelim da pomislim da te ikada nece biti.. Zato, zahvaljujem Bogu sto imam najbolju mamu na svijetu, sto voli moju sestru i mene, sto voli moga muza kao i svoje dijete... Sto je tu kad god mi treba, sto na njenom ramenu mogu plakat u svaka doba... Hvala ti, majko, sto sapat tvoj govori na sav glas, sto svaka tvoja rijec ima svoje mjseto... Hvala ti sto me ucis kako da i ja sutra budem dobra kao mati, mada se bojim da cu ikada biti kao ti, dobra kao ti, prema svakome... Blage osobe a tako jake poput tebe ne radjaju se vise.. Ne sto si moja, jer svako ko te zna, zna da tako jake zene nema... Sta si sve prosla i opet se smijes, opet si vedra i zracis... Opet si MOJA, opet me grlis, brines se, volis... Opet si najbolja, zauvijek si najbolja, zauvijek ces postojati, voljeti, brinuti... Ne znam kako ti se oduziti, ne shvatam kako ti se oduziti, mila, najmilija moja... HVALA TI STO POSTOJIS!!! Izvinjavam se na ovako dugom postu... dugo nisam nista pisala... iz duse... ova tema i prethodni postovi me potresose... Shvatih koliko sam sretna....