|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
18.3.2010 14:56:38   
milenium
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Doktor pita svoju pacijentkinju:
• Imate li u vašoj porodici neki primer duševne bolesti?
• Da, imamo, muž umišlja da je glavni u kući.

hahah ovo moram muzu ispricati :)))) hahahhahaha

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1226
18.3.2010 23:03:54   
milenium
koja je razlika između slona i klavira?
-na slona se možeš nasloniti a na klavir se ne možeš naklaviritiuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1227
19.3.2010 0:32:17   
teacher75
Pitaju Muju šta je prije bilo: koka ili jaje? Prije je bila i koka i jaje i išlo se na moreuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1228
19.3.2010 12:24:19   
veeseelaa
Došao Bosanac u Amsterdam i video prostitutku u izlogu, pa prišao, pokucao na staklo i pita:
• Kol''ko košta?
• 50 eura. - odgovara prostitutka.
• Pa nije puno, jel'' to duplo staklo?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1229
22.3.2010 15:10:20   
veeseelaa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1230
22.3.2010 15:10:27   
veeseelaa
Pošla grupa ljudi u lov. Rezervirali su dvokrevetne sobe, ali nitko nije htio dijeliti sobu s Perom, koji je užasno hrkao. Odlučili su da nije pošteno da jedan te isti sve vrijeme bude s njim, pa će se smjenjivati.

Poslije prve noći uz Peru , jedan od njih je ustao sav razbarušen i s ogromnim podočnjacima. Ostali su zabrinuto pitali: "Što se desilo?" Odgovorio je: Pero je toliko hrkao da sam cijelu noć presjedio u krevetu I gledao.
Naredne noći je drugi bio na redu. Ujutro isto - izgledao je strašno blijed, napuhan, jedva se držao na nogama. Pitali su: "Kako je bilo? Izgledaš grozno!"
Odgovorio je: "Bilo je nepodnošljivo. Pero struže kao pila. Cijele noći Sam ga samo gledao."
Slično su prošli i ostali. Onda je na red došao Mujo. Ujutro se pojavio odmoran i čio, uređen i odlično raspoložen. "Dobro jutro!"
Nisu mogli vjerovati svojim očima. Pitali su: "Kako sad to?" Odgovorio je: "Dakle, spremali smo se za spavanje. Prišao sam Peri odostraga, zagrlio ga, dodirnuo ga za guzu uz nježan osmijeh i poljubio za laku noć.
Poslije je cijele noći sjedio i gledao me."

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1231
22.3.2010 15:16:23   
veeseelaa
kako se zove čovjek koji je i ljevak i dešnjak?

LJEŠNJAKuser posted image user posted image user posted image

Šta je bolje od red bula?
red sira, red suhog mesauser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1232
22.3.2010 15:22:39   
salmy

Šta je bolje od red bula?
red sira, red suhog mesauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1233
22.3.2010 15:31:38   
maja78 RR

Pošla grupa ljudi u lov. Rezervirali su dvokrevetne sobe, ali nitko nije htio dijeliti sobu s Perom, koji je užasno hrkao. Odlučili su da nije pošteno da jedan te isti sve vrijeme bude s njim, pa će se smjenjivati.

Poslije prve noći uz Peru , jedan od njih je ustao sav razbarušen i s ogromnim podočnjacima. Ostali su zabrinuto pitali: "Što se desilo?" Odgovorio je: Pero je toliko hrkao da sam cijelu noć presjedio u krevetu I gledao.
Naredne noći je drugi bio na redu. Ujutro isto - izgledao je strašno blijed, napuhan, jedva se držao na nogama. Pitali su: "Kako je bilo? Izgledaš grozno!"
Odgovorio je: "Bilo je nepodnošljivo. Pero struže kao pila. Cijele noći Sam ga samo gledao."
Slično su prošli i ostali. Onda je na red došao Mujo. Ujutro se pojavio odmoran i čio, uređen i odlično raspoložen. "Dobro jutro!"
Nisu mogli vjerovati svojim očima. Pitali su: "Kako sad to?" Odgovorio je: "Dakle, spremali smo se za spavanje. Prišao sam Peri odostraga, zagrlio ga, dodirnuo ga za guzu uz nježan osmijeh i poljubio za laku noć.
Poslije je cijele noći sjedio i gledao me."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 1234
24.3.2010 17:38:17   
veeseelaa
- Zato zene zive u prosijeku 8 godina duze od muskarca?
- Zato to njima je Bog povratio vrijeme to su ga trosile za parkiranje vozila!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1235
25.3.2010 0:15:57   
veeseelaa
UPOZORENJE!! AKO DOBIJETE EMAIL POD NASLOVOM "SLIKE GOLOG BRED PITA", NIKAKO GA NE OTVARAJTE! EMAIL SADRZI - SLIKE GOLOG BRED PITA!

hahahahahhahahahaha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1236
25.3.2010 14:26:52   
lejna_
Tri rode lete zajedno, pita prva drugu: Kamo leti?

Ah, danas ću razveseliti jedan bračni par koji već 10 godina pokuava dobiti dijete. Nosim im jednu preslatku djevojčicu!

Zaista lijepo od tebe. Ja idem k jednoj eni koja nikada nije imala djecu pa joj nosim jednoga sinčića.

Ooooo, to će ju uistinu usrećiti!

A ti, kamo ti ide? - upitaju treću rodu:

Ja? Ah, ja letim u samostan časnim sestrama .

? ? ? ...

Nita im ne nosim, ali .... gut je vidjeti kako se uvijek useru od straha!

--------------------------------------------------------------------------------

Neposredna veza do poruke: 1237
29.3.2010 22:27:18   
neki
Dosli četnici u selo,izveli Muju iz kuce,uzeli pilu i pilaju ga na pola....
Izlazi Fata iz kuce i pita:majstori,jeste li za kahvu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 1238
29.3.2010 22:28:50   
acudesa

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1239
29.3.2010 22:32:52   
salmy
IZVORNA PORUKA: neki

Izlazi Fata iz kuce i pita:majstori,jeste li za kahvu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1240
29.3.2010 23:00:46   
sarayka

user posted image user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1241
29.3.2010 23:51:49   
veeseelaa
Pogine Mihael Sumaher i dolazi on kod Svetog Petra. Kaze njemu Sveti Petar:
• Ti si mi bio omiljenji vozac u F1, zato ti imas pravo da biras gde ces, hoćeš u Raj ili Pakao?
Misli se Sumaher pa kaze:
• Posto sad volim motore, ja bih isao tamo gde mogu da vozim brzo, da divljam!
Sveti Petar mu odgovori:
• Ti onda idi u Pakao, tamo mozes da vozis brzo i da divljas, al' prvi put kada sednes na motor poginuces. A u Raju možeš da vozis  koliko hoces, ali moras pratiti propise i postovati ogranicenja.
Odluci se Sumaher da ce ipak u Raj. Vozi se on tako 60 km/h, kad pored njega proleti Isus na motoru 180 km/h. Drugi dan Sumaher opet vozi 60 km/h, kad Isus proleti kraj njega 200 km/h, kosa mu leti na sve strane! Sumaher razmišlja kako on sme tako brzo... Treci dan opet Isus proleti kraj njega 250 km/h i Sumaher poludi! Ode kod Svetog Petra i kaze:
• Ti meni rece da moram postovati propise i ogranicenja, a evo gledam onog Isusa već 3 dana pored mene proleti k'o manijak!
Kad ce njemu Sveti Petar:
• Jebi ga, sta ces, Tatin sin

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 1242
29.3.2010 23:55:57   
škorpija
user posted image user posted image user posted image dobar

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 1243
30.3.2010 0:00:28   
veeseelaa
skorpija ko i u zivotu, sve 'vakouser posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1244
30.3.2010 0:01:05   
teacher75

• Ti si mi bio omiljenji vozac u F1, zato ti imas pravo da biras gde ces, hoćeš u Raj ili Pakao?
Sveti Petar mu odgovori:
• Ti onda idi u Pakao, tamo mozes da vozis brzo i da divljas, al' prvi put kada sednes na motor poginuces. A u Raju možeš da vozis  koliko hoces, ali moras pratiti propise i postovati ogranicenja.
Odluci se Sumaher da ce ipak u Raj. Vozi se on tako 60 km/h, kad pored njega proleti Isus na motoru 180 km/h. Drugi dan Sumaher opet vozi 60 km/h, kad Isus proleti kraj njega 200 km/h, kosa mu leti na sve strane! Sumaher razmišlja kako on sme tako brzo... Treci dan opet Isus proleti kraj njega 250 km/h i Sumaher poludi! Ode kod Svetog Petra i kaze:
• Ti meni rece da moram postovati propise i ogranicenja, a evo gledam onog Isusa već 3 dana pored mene proleti k'o manijak!

user posted image user posted image user posted image super! mada bi bolje zvucalo: babin sin, heheh

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1245
30.3.2010 0:07:10   
Hanady RR

ovaj mi malo degutantan i ne primjeren ....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1246
30.3.2010 0:08:11   
Hanady RR

Sveti Petar mu odgovori:
Odluci se Sumaher da ce ipak u Raj. Vozi se on tako '0 km/h, kad pored njega proleti Isus na motoru 180 km/h. Drugi dan Sumaher opet vozi '0 km/h, kad Isus proleti kraj njega 200 km/h, kosa mu leti na sve strane! Sumaher razmišlja kako on sme tako brzo... Treci dan opet Isus proleti kraj njega 250 km/h i Sumaher poludi! Ode kod Svetog Petra i kaze:

Tačno ko u životu user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1247
30.3.2010 7:36:49   
tap3ah
DALMATINSKA RECESIJA

Živim u malom primorskom gradiću. Svi smo u dugovima do grla. Turistička sezona je ravna nuli - nikoga nema,
nitko ne dolazi, nitko se ne najavljuje da će doći. Za Uskrs, iznenada u Matin panision dodje neki Amerikanac i traži apartman. Naravno da ima slobodnih!
Amerikanac ostavi 100 dolara na recepciji, uzme ključ i ode obići apartman. Mate zgrabi lovu i otrči do mesara vratiti mu dug za nabavljeno meso. Mesar uze pare i ode platiti dug svom dobavljaču.
Ovaj otrči do farme platiti prase seljaku za koje je dugovao još od Božica. Seljak uze pare i otrči do lokalne "kurvice" koja mu je duže vrijeme davala na kredit i zaprijetila da će početi uračunavati i kamate. "Kurvica" uleti u Matin pansion platiti dugovanja za sobu još od prošle godine. Mate uze pare, a Amerikanac siđe u tom trenutku i reče da mu se apartman ne sviđa. Mate mu vrati njegovih 100 dolara i Amerikanac ode.
Svi su u nasem mjestu zaključili da su, iako nije bilo neke velike zarade od tog Amerikanca, bar su uspjeli vratiti dug i da nema razloga za brigu.

user posted image

kak se zove sin od Chuck Norris-ovog brata?

-- NEČAK NORRIS

user posted image

Pita supruga svog muža:
- "Dragi, kako da povećam grudi? Ali bez operacije, bojim se..."
Dragi:
- "Probaj da se trljaš toaletnim papirom!"
Draga:
- "Kako će to pomoći?!"
Dragi:
- "Ne znam, ali ti je sa guzicom čuda napravilo!!!"

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1248
30.3.2010 7:46:48   
tap3ah
Protestira 5.000 ljudi u Podgorici zbog nezaposlenosti. Naidje jedan gospodin u crnom mercedesu, zaustavi se i pita jednog od prisutnih:

Je li, a sta to radite?
Ovaj mu odgovori da se bune zato sto nema posla.
Gospodin izvadi vizitkartu iz dzepa i kaze:
- Evo, mozes odmah sjutra poceti da radis u mojoj firmi.
A ovaj ce njemu:
Pa jebo te, gdje nadje bas mene od ovijeh 5.000 ljudi...

user posted image

Seksaju se dva pedera. Ovaj koji guzi kaže ovom drugom:
. Čuj, imam jednu lošu i jednu dobru vijest.
. Ajde reci prvo lošu.
. Imam sidu.
Ovaj preblijedi, ne zna šta će, uhvati ga panika, počne se derati na ovog drugog:
. Pa što mi nisi rekao, šta ću sad!!? Daj bar reci onda ovu dobru vijest.
. Ma zajebavam te, nemam sidu, ali volim kada ti se od straha stisne šupak!

user posted image

Sexaju se Mujo,Haso i Suljo sa 3 kurve. Nakon 30 min, Mujo se pocne derat: Dajte palite svjetla! Sta bolan MUjo? Daj da se organizujemo malo jer vec 3 put pusim ku*ac!!

:)

Društvo igra pogađanja osoba sa papirićem na čelu.
Plavuša ima papirić "Marilyn Monroe".
- "Imam li ja veze sa filmom?"
- "Da."
- "Jesam li plava?"
- "Da."
- "Jesam li ja Avatar?"

Došao Bosanac u Amsterdam i vidio prostitutku u izlogu, pa prišao, pokucao na staklo i pita:
• Kol'ko košta?
• 50 eura. - odgovara prostitutka.
• Pa nije puno, jel' to duplo staklo?

PISMENI ZADATAK IZ FILOZOFIJE

Tema: Recite nesto, na sazet nacin, o tri sljedeca pitanja:
1. Religija
2. Seksualnost
3. Misterija

Samo je jedan zadatak dobio vrhunsku ocjenu 5.

"Boze moj! Trudna sam! Ali s kim?"

user posted image

Nasuko se Mujo na pusti otok zajedno sa svinjom i pitbullom.
Prolazili tako dani.
Jedan dan Muji dođe na pamet da okine svinju, jer nije ništa već jako dugo! Pripremi se on, skine gaće i krene prema svinji, ali ga u tom trenutku napadne pitbull. Mujo se uplaši i odustane od ševe.
I tako svaki dan Mujo probava ali pas ne da da se približi svinji.
Jedan dan Mujo na plaži nađe plavušu, te ju spasi od sigurne smrti.
Plavuša se probudi i pita Muju: -"Junače moj, pa kako da ti se odužim?"
Misli Mujo, misli, pa kaže: -"Ajd bolan prošeći malo onog psa tamo!!!”

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 1249
30.3.2010 7:49:16   
tap3ah
Kako modni Mačak skida kondom?

Prdne.

user posted image user posted image

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *