Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje u Sarajevu kupiti dobre farmerice 21.4.2009 13:17:05
Anoniman
prije je bila kod vatre, imaš u modiani u mercatoru, pa na ferhadiji al više muški, pa u vf-u ako se ne varam, i imaš sad u BBI radnja xyz drže i tom tailor stvari.
RE: Gdje u Sarajevu kupiti dobre farmerice 21.4.2009 13:17:32
bebbe RR
Modela kao na slikama koje su ovdje postavljene ima u NEWYORKER-u. A, sada kada sam bila u Sarajevu vidjela sam na plakatima da se je negdje u SA otvorio. Ako je ista roba kao ovdje, onda ces sigurno naci. Model je Amisu, i kostaju oko 40 eura. Odlicne su!!!!!
RE: Gdje u Sarajevu kupiti dobre farmerice 21.4.2009 13:29:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Shee
prije je bila kod vatre, imaš u modiani u mercatoru, pa na ferhadiji al više muški, pa u vf-u ako se ne varam, i imaš sad u BBI radnja xyz drže i tom tailor stvari.
dali nosite traperice? Kupila sam prelijepu tuniku koju bi obukla na trapke, a kako sam se mnogo udebljala u trudnoći ne mogu više niti jedne obući pa krećem u kupovinu novih. Koje marke i kakve traperice vi volite, ako volite?
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: marny
dali nosite traperice? Kupila sam prelijepu tuniku koju bi obukla na trapke, a kako sam se mnogo udebljala u trudnoći ne mogu više niti jedne obući pa krećem u kupovinu novih. Koje marke i kakve traperice vi volite, ako volite?
imamo isti problem, za broj sam se udebljala i odmah nijedne farmerke ne mogu, a nemam vremena da obilazim radnje i isprobavam inace sam najvise nosila miss 60 dok sam bila mladja a poslije diesel
Ja jako volim farmerke, ali mi sad nakon poroda ne stoje niti jedan model...moram malo smršati.. kad sam bila curetak, ništa osim farmerki nije dolazilo u obzir, pomalo sam se plašila svog stila odjevanja, nisam htjela biti hipi cura sa raspuštanom kosom i cvjetićima sa svojih 40 godina...ali eto, dođe sve na svoje
uglavnom ih nosim u casual varijanti, jer na posao ne mogu
< Poruku je uredio aya -- 29.3.2010 23:07:15 >
meni najbolje stoji ravni kroj ili da se suzavaju dole-uske. trebaju imati elastina da malo stisnu i da budu tamnije jer u svijetlim izgledam deblje. poslije poroda sam se nakako razvalila u kukovima, sve su mi uske u kukovima i ne mogu ih zakopcati. mogu mi samo jedne crne morgan koje sam prije nosila sa kaisem a sad jedva stanem u njih. one imaju isto malo elastina.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
U jednoj radnji (privatna je kuca) na Sipu. Ima dosta dobrih stvari....Mogu ti poslati mobitel vlasnika putem pp, pa da ti objasni gdje je tacno....
ovo mi je sumnjivo ...
Ma nije....hahahah radnja registrovana, sve oki...nego fakat ne znam ovako objasniti, i mene vazda navode,,,da se snadjem... Vec sam isla par puta, ali uvijek uz navigaciju.