|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  754 755 [756] 757 758   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
27.3.2010 9:23:34   
Mya_81 RR
Jutro generacijooooo user posted image

Jest da i nije neko jutro jer smo planirali na izlet i ristilj, a vrijeme katastrofa tako da vjerovatno ostajemo doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bas sam tuzna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Inace, M je nervozna cijelo jutro, ali bar je fino doruckovala pa mi je malo lakse user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18876
27.3.2010 9:26:46   
mojbebac
tajra bas mi djeluje interesantno ta igracka, a gdje je sveki tacno kupila, posto imamo i mi uskoro jedan rodjendan a ne znam sta da kupim ....
i mi smo nocas super spavali, ali ne mozemo napolje, duva vjetar  user posted image ..... ocekujemo cetvrti zubic( druga gornja jedinica ) .....
nocas se pomjera sat, da se ne zaboravi !!!!!!!!!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18877
27.3.2010 9:33:54   
R&T@
Dolje u prizemlju bbi centra, mislim da se zove radnja bebi centar ili neto slično.

A ja zaboravih za sat.
E, sad ce stvarno biti ustajanje ranom zorom...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 18878
27.3.2010 9:37:19   
dafri
jutro,cestitamo Adni mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image

ena,salmy uhh ba ste se isprepadale,nek je proslo bez posljedica

tajra i mene zanima ta igrackica,gdje je taj centar,u kom dijelu grada,Una mi bas ne voli voznju pa kontam da bi joj se mozda svidjela,a iduce sedmice dolazim u Sarajevo

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18879
27.3.2010 9:40:23   
Anoniman
Felix daj Anela malo nama u TuzlU, ja sam bas danas puna energije, mogu jos necije dijete cuvati bez problema. Ti se fino naspa

uh,hvala draga rado bi ga evo sad donijela
Inace A.jako voli djecu juce bila od jetrve malena igrala se snjim skoro 3 sata on nekmeci nesmata mu ni sto,lezi s njom a samnom nemoze nikakouser posted image valjda mu ja dosadila svaki dan je samnom

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18880
27.3.2010 10:05:23   
R&T@
Dafri, ni Rina ne voli vonju i iskreno se nadamo da ce je zabaviti.
Volan je kao glodalica pa ce ga valjda "gnjaviti"user posted image

To ti je centar napravljen na mjestu bive robne kuće sarajka (OT moja mama je tu radila, pa sam ja redovno subote provodila vozajući se na pokretnim stepenicama i birajući igracke....user posted image ) u samom centru grada, preko puta velikog parka, blizu zgrade predsjednitva....ne moe fuliti....

Ako nađem sliku postavit cu.... jer je upakovan i ceka rođ.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18881
27.3.2010 10:31:13   
Nejrica
D jutro!Koliki sam samo post bila napisala i ne prodje.user posted image user posted image user posted image user posted image
I mi smo imali sinoc goste,2 djece i toliko se smijao,igrao...bas mu fali drustvo.Eto i nas u Tuzlu Meri.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18882
27.3.2010 10:32:47   
Nejrica
A sto se poklona tice,sramota me je reci,ali Kerim od mene i mm jos nije dobio poklon...jednostavno ne znam sta da mu kupim sto ce mu ostati kao uspomena.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 18883
27.3.2010 10:36:41   
Nejrica
Jooooj Mya i mi smo slicno planirali,al evo oblakaaaa na izvoz...nista cekamo ljepse dane.A sta je ljepotici,zasto je nervozna (glupo pitanjeuser posted image ) da nisu zubi...ja jedino njih krivim za Kerimovo kenkanje,plac,nervozu,a obicno se ispostavi da sam u pravu...jos sad kutnjaci...jooooj.

< Poruku je uredio Nejrica -- 27.3.2010 10:40:39 >

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 18884
27.3.2010 10:36:58   
Apotekarka
Jutro...Imali smo prilicno mirnu noc uz par dodavanja dude kakve znaju biti,uglavnom zadovoljna sam...Antonio se igra trenutno mm pravi dorucak pa ce mama na malo generalno ciscenje najprije pranje svih prozora...joj vrijeme je bas bljakica...nesto me vena zeza sto je u trudnoci otisla...Joj mene su gosti sinoc pravo nanervirali Antonio nije htio jesti rizolino nikako dere se a moji i od mm bili ovo kaze ovako mu,ovo onako...tata me je najvise iznervirao pa svekrva kao pa pojeo ti je pola govori ma gdje reko pojeo pola prosuo valjda ja znam koliko je pojeo nije joj bilo pravo uf,uf...mislim da mi je jucer dan haos bio od svađe s mm,Antoniove nerovoze,nespavanja pa do toga sinoc....user posted image user posted image
Valjda danas bude bolje...
Felix ne razumijem zasto Anela budis nocu da jede,kontam sam bi se budio i moj se budi 100 put za dodavanje dude,on je vec velika beba,moj s neka 3 ili 4 mjeseca spavao je od 22 h do 6 ujutro pa produzivao sam jutros smo gotov do 9 odspavaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 18885
27.3.2010 10:38:40   
mojbebac
tajra stavi sliku kad mognes please .....
a radnja je u prizemlju, znam koja baby centar se zove, upravu si ....

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18886
27.3.2010 10:47:10   
škorpija
Meri mislim da je ideja sa tortom od pelena super, a glinamol, uh kad se sjetim ja sma 2 sata mjesila i na kraju sve bacila, bio neki ilav, nikako nismo otiske mogli napraviti.

jooj a za pomjeranje sata, jel treba i bebe prilagoditi tome, znači ako inače ide u krevt u 22 da sad ide u 23 satauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 18887
27.3.2010 10:48:24   
Anoniman
Felix ne razumijem zasto Anela budis nocu da jede,kontam sam bi se budio i moj se budi 100 put za dodavanje dude,on je vec velika beba,moj s neka 3 ili 4 mjeseca spavao je od 22 h do 6 ujutro pa produzivao sam jutros smo gotov do 9 odspavali

user posted image user posted image ocito me nisi razumila,Ma neustajem ja vise sama nisam luda.Jos mi moja mama rece jednom jao sine Ena ,pa nemoj ustajati ga hranit na snu nije vise mali,neko bi na tvom mjestu bio presretan da ima takvo djete.
I stvarno odustanem vise od hranjenja vala,ako je gladan valjda ce jet kad gleda sta cu mu ja nemam vise snage pa skoro sam 7mjes.ustajala mu ko bebi maloj bas sam se trudila iz petni zila,polusna sam ustajala hranila ga da bude kao njegovi vrsnjaci s kg.i uspjela samuser posted image
Vise neustajem
Al eto,nije proslo ni pola mjes od toga sve kako se nebudim sad se on poceo mila,sam budituser posted image bogami,sam place dam cucu jede ju jede,cim ispane place i sve tako
I da me nebizuhuri stalno nahranim ga i odma zaspi naravno bude budan al se budi 2 puta jest
Al sad moram ustajat SIRUP davati znas,pa tako ujedno ga nahranim da se neprobudi za sat vremena posle da neustajem opet .
Al dzaba kad je guza i sita on ustane rano
Haman ga mama ureklauser posted image jojjjjj...

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 18888
27.3.2010 10:51:29   
Anoniman
jooj a za pomjeranje sata, jel treba i bebe prilagoditi tome, znači ako inače ide u krevt u 22 da sad ide u 23 sata

Haman da jeste tako.Znaci dan ce biti duza a noc,kraca
samo da bude lijepi dana sad kad se sat,vrati uh ko ce deverat sve u kuci toliki dan dug ako bude kisa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18889
27.3.2010 10:58:30   
Meri29
I meni se svida taj volan, super je stvar, ali mali vec dobio i to user posted image Ostajem pri torti i glinamolu user posted image

Mi odosmo u setnju dok nije pala kisa i da kupimo to sto nam treba za torticu

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18890
27.3.2010 12:17:39   
Mya_81 RR
jooj a za pomjeranje sata, jel treba i bebe prilagoditi tome, znači ako inače ide u krevt u 22 da sad ide u 23 sata

Mislim da ne...nekako razmisljam da ne bi trebalo biti nikakvih promjena osim sto ce kazaljka na satu biti drugacija....bar ujutro necu ugledati na mobitelu 6 vec 7 pa ce mi mozda biti lakse...eventualno bi im mozda sutra navecer trebalo pomjeriti malo spavanje...

Nejrica, nemam pojma sta je mojoj Minji...ali sve si mislim da se uglavnom  ljuti jer ne smije dirati neke stvari kao sto su kafa, laptop i kanta za smece....vristi kad ne dam, ali sta da radim...nakon sto je jutros razvalila jednu tipku na tastaturi koju sva sreca ni ne koristim bas puno rekla sam nema vise diranja stvari koje stvarno nisu za nju...luda sam bila kad sam vidjela user posted image mislim koji vrag ima lupati po laptopu, to je bas jako bitno za njen metalni razvoj...

Meri, torta od pelena je super ideja user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18891
27.3.2010 12:25:00   
mojbebac
IZVORNA'"ORUKA:''Mya_81

jooj'a'za'pomjeranje'sata,'jel'treba'''bebe'pr'lagod't''tome,'znač''ako''nače''de'u'krevt'u'22'da'sad''de'u'23'sata

M'sl'm'da'ne...nekako'razm'sljam'da'ne'b''trebalo'b't''n'kakv'h'promjena'os'm'sto'ce'kazaljka'na'satu'b't''drugac'ja....bar'ujutro'necu'ugledat''na'mob'telu'6'vec'7'pa'ce'm''mozda'b't''lakse...eventualno'b'''m'mozda'sutra'navecer'trebalo'pomjer't''malo'spavanje...

slazem se, bar cemo sad spavati do 7 - 7. 30 ..... uvece mozde pomjeriti pola sata i to je to .....svakako je dan duzi....

Neposredna veza do poruke: 18892
27.3.2010 13:07:17   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????????????????
Zene moje, Rina se popela na krevet sama.
Ja se okrenem kad ona na krevetu.Kad me srce nije uhvatilo.
Nova vjestina user posted image , ali kako ovako rano.
Sestra joj ti ni pod razno nije znala.
Evo je opet pokusava....................
Mamin alpinista...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 18893
27.3.2010 14:01:56   
Anoniman
pozz
joj zene mene A.opet pravo prepo jutro oko 10.15 dala sirup i nakon  20min flasu
zaspo probudio se oko 12 i sve povratio ja dam posle oko pola 2 kasicu opet povrati nakon pola sat caj evo mm me zove e vo opet povratiuser posted image pomagajte strah me

(odgovor članu amanullah)
  Neposredna veza do poruke: 18894
27.3.2010 14:02:48   
Anoniman
cak na suho povraca nema sta a napinje se sav zacrvenio jest me strah
sta da radimuser posted image
ja mu sirup necu davat vise...zbog ciboljka a bolje mu je od maze
imami isto puno gasova stalno prduckauser posted image bas mm.rece evo ga prde neprodje minut povrati ..ah sta li mu je ....

< Poruku je uredio felix -- 27.3.2010 14:17:10 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18895
27.3.2010 15:01:26   
Skvo RR
Felix odvedi bebaca doktoru...Ne znam gdje ima karton, ali mozes u Hitnu, na pedijatriju, ili cak u Vrazovu (tamo ima dezura)....Nije se igrati sa povracanjem....Nisam upratila kakav sirup pije?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18896
27.3.2010 15:03:39   
Anoniman
ma dajem amoxibos ima bubuljicu na licu bilo mu cveno upalilo se sad je bolje od maze takodje necu vise sirup davat bojim se da mu on nije zezno stomaciciuser posted image
jer neboli ga nista da pije ah joj
Zaspo je pojo 120ml.jedva nadam se da ce ostat u njemu nedo bog ako opet povrati
hvalati skvo,puno na odg

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 18897
27.3.2010 15:46:27   
Atarka
Drage moje mame i bebe,
Puno smo vas se pozelili, nije nas bilo odavno. Vidim svasta se izdesavalo....
Prvo da cestitamo rodjendane (Bambi, Salmy, Mya, Adna i ostali, ako sam promasila nekoga)user posted image user posted image user posted image
Mi smo jos u Krajini, bas nam je lijepo, ostali bismo jos, ali ceka nas uskoro vakcina user posted image . Sutra cemo nazad, aBd.
Nezgode sa AS/kolicima su se desile i nama. To je bilo poslije jedne vakcine u ordinaciji. Mm je stavio malog u AS i zakopcao kajseve, ali kako su nas sestrice pozurivale, dok je onu rucku podizao za nosenje nije se cuo `KLIK`. Kad je uzeo AS sa stola, ona se prevrnula njemu u rukama, jer rucka nije bila blokirana. Sva sreca pa ga je svezao inace bi nam dijete palo licem na pod, Boze sacuvaj. Ja sam se oduzela od straha! user posted image Otada ne dozvoljavam da nas iko pozuruje, sve dvaput pregledamo i tek onda iznosimo dijete.
Felix, saljemo malom drugu user posted image  da nam sto prije bude bolje.
Enisa_sara, pa koliko se ceka na upis za jaslice? Vidis, nisam o tome razmisljala, a za 6 mj.cu ga vjerovatno morati upisati negdje ili naci neku zenu.
Puno vas pozdravljamo iz suncane Kladuse.

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18898
27.3.2010 18:02:36   
Anoniman
user posted image user posted image vodila sam A.ponovo dok.povraca sve sto pojede majko moja prepala sam se pravo dokt.nas ostavljo u bolniciuser posted image ja nisam htjela vec mi dao humanu i probiotik
ko inf.slicno u bocici da dajem
Tako me stras dajem mu ove tec.svaki 10min.sto vise da popije dans nije nista jeo sve povraca kaze da je stomacni viruz kao u naseg druga Antoniao od apotekarke sinuser posted image molim te apotek.kazi kad se kod vas sve smirilo mene strah dajem ovu tecnost pa posle ,,nekad veceras hranu al bojim se da nepovrati opet eh,onda bi morala lezat snjim u bolnici
tako me strah citav dan nisam ni ja jela,placem strah me
a zao mi ga nije nista jeo:((

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 18899
27.3.2010 18:12:22   
ena23
user posted image user posted image user posted image user posted image

felix tako mi je zao sto upravo citam, dusa draga, i ti i on, mogu misliti koliko si isprepadana. nemam ti ja nista pametno reci posto stvarno nemam iskustva s nikakvom bolesti kod djece, hB. Nadam se da ce ubrzo popustiti povracanje, mogu misliti kako ti je user posted image . Ljubim tebe i druga nam
user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  754 755 [756] 757 758   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  754 755 [756] 757 758   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *