Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 25.3.2010 16:12:09
acudesa
IZVORNA PORUKA: Nedi
KAd smo već kod obuće...planira li neko sad u aprilu/maju kupovati zimske čizme na snienju? Nekako mi beze dati 250 KM za čizme a sad će biti po 100KM iste, kontam za slijedeću zimu ću imati nove čizmice, crne ne mogu promaiti. Il i vi mislite ko mm da sam pukla?
ovo redovno radim....kupujem na kraju sezone....ako mi nije hitno, a ne bude uglavnom
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 25.3.2010 16:43:01
ivana st
Nedi naravno da je pametno kupit sad na snienju zimske cipele ako pronađe model koji ti se sviđa i broj (to zna biti problem). Ja sam sebi isto tako kupila dosta cipela i nisam nikad poalila. Evo ovo su klapalice koje sam kupila, imam na ovo dvije haljinice, pa vidjet ću to ću iskombinirat.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 25.3.2010 21:47:48
sarayka
kupila ove cipelice na snienju prije par mjeseci sad ih nosim... Super su udobne
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.3.2010 0:41:01
milenium
e skvo to jest jest ovo nije za tebe .tamo na slikama vjenčanice si mi tako profinjena i elegantna i MLADA tako da definitivno treba neke veselije i mladenačkije
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.3.2010 0:42:45
milenium
"quo'e]IZVORNA PORUKA: 'vana s'
Ned' naravno da je pame'no kup'' sad na sn'enju z'mske c'pele ako pronađe model koj' '' se sv'đa ' broj ('o zna b''' problem). Ja sam seb' 's'o 'ako kup'la dos'a c'pela ' n'sam n'kad poal'la. Evo ovo su klapal'ce koje sam kup'la, 'mam na ovo dv'je halj'n'ce, pa v'dje' ću 'o ću 'skomb'n'ra'.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.3.2010 0:44:00
veeseelaa
milenim ima ti i ta mjesta al zena garant ima cijelu kolekciju cipela, ja bi rado imala i ove u svojoj sehari izmedju ostalih mada za moj ukus peta je preniska
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.3.2010 1:02:49
milenium
da je i nia nema veze al peta ona starinska kocka
uf oće me namlatit kad ovo pročitaju
al to je samo moje miljenje,ovdje smo da čujemo miljenja, jel tako?! al ja vjerujem da se njoj sviđaju -svak ima svoj ukus i o tome se ne raspravlja. al eto nemam običaj lano podilazit i govorit ''ma diiivno''ako mi nije. isto ko na fb,iz aviona se vidi da nije divno a podilaze ''ma super si ,divna si,to si ljepa'' uf to bi ih nakinula jednom
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.3.2010 9:02:50
mamina princeza
sta ovo covjek ovdje vise nista ispravno ne moze pistai. sta je s ovim slovima cccccc
htjedoh reci da sam ja stvarno bila iskrena kad sam rekla da mi se ove od skvo svidjaju dokaz je da sam ih i ja juce kupila !!!!!
divne su mi ....
svako ima svoj ukus... meni su bas ono sto mi treba, nisu mi ni za "starije tete" nego onako za srednje a i ozbiljnije jesu al bas kakve mi trebaju za posao. Nisam vise ni ja tako neozbiljna :)))
do ljeta bne smijem vise nista kupiti od obuce...
< Poruku je uredio mamina princeza -- 26.3.2010 9:11:08 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.3.2010 9:31:34
Skvo RR
Drage Taurus i mamina princeza, neka su vam sa srecom...
A vezano za model cipele, ja jednostavno ovakve volim, elegantne na poslu...
Imam ja i "veselih modela" ali oni su za setnju i slicno....generalno, ne volim, npr. platnene cipele, u tom slucaju nosim tene...tako da dok je laka, koze i slicno moj izbor su uvijek elegantne cipele...a kao i sve, svaka cipela se nosi na svoj nacin, cipela nikada nije individualna, uvijek treba gledati total look...