m@myt@
|
Zdravo mame i male bebice.. ,Moj djecak je star 1.5 mjesec... Nehranim ga grudima,vec ad Humanom,,,Po preporuci dr,kada sam izlazila iz bolnice,,, Patila sam se na pocetku,pokusavala dojit,ali imam deformaciju bradavica,,,uvucene su,,,a ni mlijeka nisam imala.,,Pa su mi rekli da predzem skroz na humanu,jer je i njjemu a i meni patnja kada ga dojim,,,jer se samo naguta zraka... Eto vec 1,5 mj je na Humani,,,,rodzen je 4200g a sada ima 5.600g narastao je 7cm na mjesec dana,,hB napredan je,,, Dajem mu 130ml svako 2-3 sata preko dana,a navecer dam mu oko 10 i spava nekih 6 sati,pa izgladni i nahranim ga,i nastavi spavat,al obavezno do 8 ustajanje,,,i nema spavanjaa,,,zadovoljna sam,, Sto se tice grceva ima ih pomalo pretezno pred mrak,,,al to traje 5min najvise,,,malo mu masiram pupu,,,i on ispuse vjetrove i bude mi lakse,,, Savjet koji sam ja dobila,preporucujem i vama,,,ako beba ima jake grceve i nemoze se oslobodit zraka,stavite toplomjer u guzu,malo stavite bademove,i pritisnite noge ka trbuhu,,,odmah ce poceti vjetrovi,,,a mozda ce i kakiti,,,ja sam par puta pokusala,,,zato mu grcevi netraju toliko dugo,,,Pokusajte Davala sam mu malo komoraca,al nece ga...pa mu jednom dnevno dam malo kamilice,,,da popije,,,jer kad je imao upalu uha,,,dr je pogledala i rekla da mi je djete zedno,,,jer mu je fontanela malo ulegla,,,i otada mu dajem svaki dan malo kamilice,,,jer je humana gusca,,,i djete ozedni,,,tako da je sada fontanela ok Meni je patronazna rekla da se strpim sa humanom barem do puna 3 mj,,,pa da predzem postepeno na kravlje 1,2 posto mlij.masti,,,Humana inace kosta 24,80 duplo pak,i meni traje max 6.5 dana,,,A do tri mjeseca se crijava razvijaju,,,pa kao tada je uredu kravlje Neznam jos vidjet cu... Sada mi je samo bitno da beba napreduje,,, pozz