Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.3.2010 0:28:20
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady
aaaaaaa sutra ću ja svoj repertoar da slikam...a ako budme i tašne slikala sa svakom cipelom ima da zagušim forum
e majkemi mene sramota ovoga mog muža...još imam obraza da kažem...ja nemam šta da obujem...a svaki 8.mrat tašnu ga opelješim pored poklona ''''''''iznenađenja''''''''
uh, ja ne mogu slikati, sve su mi se nekako ofucale, vrijeme za kupovinu novih pa ce onda slike inace, posto sam visoka 1.82cm kod mene je sva obuca ravna, znala sam kupiti ponekad nesto sa peticom al to bih obukla 2-3 puta i skontala da se ne isplati. inace puno vise volim sandale i cizme od cipela, a od cipela uglavnom nosim baletanke. volim i dobre i lijepe tene, recimo modele pume
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.3.2010 0:31:59
Hanady RR
moja teacher ja ti imam obuće što je samo po jednom obuvena...kao za neku priliku...sram me bilo...a ove što sam izderala te odmah idu u kantu ionako mi gužva u ormariću samo jedan je moj a drugi za sve ostale ukućane i goste.
E ja baletanke volim pravo...sa njima nikada nigdje ne kasnim...i još gore samo u ravnom znam vozit...koma...ja sa štiklom vazda propadam negdje
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.3.2010 0:36:48
Hanady RR
uh skvo...mlogo dobro...snimnjene su već...al ja sad tražim sive cipe i tažnu...sivo je hit a i da im uz mantilić idu joj što ja volim 8.mart.
Loading... to je moj mantilić
< Poruku je uredio Hanady -- 24.3.2010 0:40:05 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.3.2010 0:42:36
Skvo RR
E hanady super ti je mantilic, a sive nisam vidjela.... Moram i ovo dopisati, sutra odoh po jedne smedje ostavila sam ih, MM sam rekla da me iznenadi i da lovu za njih !
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.3.2010 0:43:36
Hanady RR
ma acudesa ne zezaj me bona...ovo je iz kataloga...
nego mi sad naumpalo koliko sam za njim kukala na forumu
a još nije pronosan...čeka adekvatnu kombinaciju
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.3.2010 0:46:16
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
E hanady super ti je mantilic, a sive nisam vidjela.... Moram i ovo dopisati, sutra odoh po jedne smedje ostavila sam ih, MM sam rekla da me iznenadi i da lovu za njih !
ja imam 3 smeđih...nemam kud sad sa njima al imam i bellisime mantilić sa smeđim kobinacijama...možda bude ta pasala za nedeljsno druženje...
joj roknut ću se pola stavri obuć nemogu iz ormara...šta pola ....ništa sreća nije mi noga narasla kao nekima inače bi i nad cipelarom plakala
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.3.2010 0:53:21
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: Hanady
sreća nije mi noga narasla kao nekima inače bi i nad cipelarom plakala
avaj, ovo ona meni, Et tu, mi fili, Hanady
zato ti možeš obuć sve iz ormara...ako mi banane ne pomognu...Karabeg hoće sigurno
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.3.2010 16:49:13
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: ivana st
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
evo i mojih novih modela, vijesnici proljeća - ljeta
Ove su predobre ! Ja obožavam puno petu za svaki dan, tanke štikle su mi za posebne prigode. Ovo je prava sportska elegancija!
joj veeseelaa, ove su preslatke, jos samo da su ravne, bila bih 2 metra u njima
nisam ni ja baš malena al volim visoku petu Inače volim raznoliku obuću, idem iz krajnosti u krajnost Kad je mama vidjela ove zavalila se od smijeha, kaže prešarene al me su baš slatke