Neshia
|
IZVORNA PORUKA: fatimica09 Ja sam 2-3 godine prije vjencanja radila jedno snimanje za gospodju koja drzi salon vjencanica i bilo je to divno iskustvo.....ja sama i bezbroj vjencanica i desi se tako ,,ljubav na prvi pogled" moja vjencanica je tada bila ,,posljednji krik mode" mada mi je to bilo malo sega, jer je meni svaka u sustini manje-vise ista...ali hajd da se ne petljam gdje mi nije mjesto al da je bila posebna, bila je... boja sampanjca, sa nekim neobicnim providnim pjenastim materijalom ciji se posljednji sloj presijavao u sve dugine boje na suncu, a u hladu djelovao kao zlatni sjaj..... helem, pretprosle godine.....deset__ak dana uoci svadbe, nazovem u salon....kad moja vjencanica me ceka i to ostala samo jedna glanc nova.....kaze teta u salonu, sad cure traze opet ,,posljednje krike" a ovu nece..... ja sam ovu kupila, i uz nju sam dobila gratis svu ostalu opremu...bolero, marama, tasnica (ona kao na barbikama ),korpa za cvjetice, jastucic za prstenje.....samo sam cvjetice i kitnju auta platila..... Kostalo je itekako...ali nisam se pokajala.....cuvam je s velikom ljubavlju! Znas kako se kaze,nije kome je namijenjeno nego kome je sudjeno..Ja cu morati obici sve moguce salone u potrazi za nekom meni odgovarajucom jer imam tijelo..Khh,khm..Da Bog sacuva..Nisam debela,ali je svakako da Bog sacuva..A uzimajuci u obzir kako sam teska po pitanju odjece i kupovine bice to mukotrpan posao.. :))