|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kisobran kolica
7.3.2010 12:19:01   
reallove
user posted image

user posted image

user posted image

ovo su nasa kolicauser posted image

< Poruku je uredio reallove -- 7.3.2010 12:31:26 >

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 326
7.3.2010 15:20:56   
lirio
IZVORNA PORUKA: reallove

user posted image

user posted image

user posted image

ovo su nasa kolicauser posted image

slatka su ...jel to ti meni šmigaš-šmig,šmig...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 327
12.3.2010 17:22:38   
leona81
@reallove...koliko polozaja imaju, tj moze li bebica od 4 mj u njih?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 328
19.3.2010 0:16:37   
iv@ncica

evo  nasih  kolica..dosla  danas..teska  6,5 kg,  marka Chipolino.  cijena 93KM, udobna, komotna  siroka,  puno  polozaja, lagana  za  manevriranje,  in  suuser posted image user posted image ,  lako  se  sklope i laka  su  ..za  cas  se  utpaju  u  auto..imaju korpu,  i kabanicu..te  veliku  strehu  protiv sunca..dobre kocnice..e sad  budemo  vidjeli  kvalitet..nasa  su  zelena :) 

user posted image
user posted image   

user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 19.3.2010 0:18:59 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 329
19.3.2010 0:20:09   
sporty mamaa
Ja bezveze dado pare za kisobran kolica... Moja samo hoce da hoda, nema sanse da je u kolicima... A platila ih preko 100 km...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 330
19.3.2010 0:20:46   
noaa
nasa su crvenauser posted image mi nismo paket nosili iz prodavnice i nemamo kabanicuuser posted image onako sklopili kolica i u auto

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 331
19.3.2010 0:23:52   
Hanady RR
noaa kako ja skontah vi set_ ova kolica negdje kupovali po narudžbi de pojasni malo..il sam ja nešto pogrešno skontalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 332
19.3.2010 0:27:41   
noaa
otvorena nova prodavnica sa chipolino kolicima,ivancica vidjela da su povoljna i javila na RR a ja ih odavno gledala na nekoj stranici Bojoprom iz BL

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 333
19.3.2010 0:28:02   
teacher75
meni trebaju neka lagana (oko 5kg), sa 2 polozaja i da su visoka, buduci da sam ja natprosjecno visoka pa da ih ne guram pogrbljena. ako ima neko preporuke, pomagajte..koja marka, posto su i gdje se prodaju...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 334
19.3.2010 0:28:37   
iv@ncica
ma  jok..ja  trazila  kisobran k.  i  nabasam na  ova povoljna  u  jednoj  ono prosjecnoj  radnji...i  javim ovdje...pa  me  noa  preduhitrila i izgleda  jos  neke  i  pokupile  kolica hehehhe..imaju  jos  jedna..jeftina  su  i  fina..pa  ih ljudi  kupuju...a  nemozes  ih  svugdje  naci..ja  bas  gledala  na  puno  mjesta,,tj.  nigdje  ih  nisam vidjela :)  mislim da  nam  je  investicija..dobra  i  povoljna...;)..valja  dijeliti otkrica;)
noa-  to su ti  onda  puhnule  navlaku  za  kisu..meni  je  dosla..ali  sam kolica  dobila  bez  kutije...nema  ih..aa muz  ih  onako  dovuko  hhahaha

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 335
19.3.2010 0:31:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ma  jok..ja  trazila  kisobran k.  i  nabasam na  ova povoljna  u  jednoj  ono prosjecnoj  radnji...i  javim ovdje...pa  me  noa  preduhitrila i izgleda  jos  neke  i  pokupile  kolica hehehhe..imaju  jos  jedna..jeftina  su  i  fina..pa  ih ljudi  kupuju...a  nemozes  ih  svugdje  naci..ja  bas  gledala  na  puno  mjesta,,tj.  nigdje  ih  nisam vidjela :)  mislim da  nam  je  investicija..dobra  i  povoljna...;)..valja  dijeliti otkrica;)
noa-  to su ti  onda  puhnule  navlaku  za  kisu..meni  je  dosla..ali  sam kolica  dobila  bez  kutije...nema  ih..aa muz  ih  onako  dovuko  hhahaha

a jesu li visoka i koja je to radnja?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 336
19.3.2010 0:32:04   
noaa
sutra ih zovem i pitam gdje je moja kabanicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 337
19.3.2010 0:45:45   
iv@ncica
pa  onako..meni  taman..  ja 1,64..i  muzu pasu on  visok 1,80..pa ako  njemu  pasu, onda  je  ok..ali  ja sam  ih kupila  radi  sebe..imam  velika  teska  gracova..sve  me kmosti  bole  od  njih..jesu  super..i  za zimu  i  sve  pogotovo  kad  je  bebi  mali..ali kad sam ova  provozala  joj,,,odmor...
Kupljena u mostaru  u TC Piramida , 2 kat,  djecija  oprema..Valentino

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 338
19.3.2010 0:51:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

pa  onako..meni  taman..  ja 1,64..i  muzu pasu on  visok 1,80..pa ako  njemu  pasu, onda  je  ok..ali  ja sam  ih kupila  radi  sebe..imam  velika  teska  gracova..sve  me kmosti  bole  od  njih..jesu  super..i  za zimu  i  sve  pogotovo  kad  je  bebi  mali..ali kad sam ova  provozala  joj,,,odmor...
Kupljena u mostaru  u TC Piramida , 2 kat,  djecija  oprema..Valentino

imamo i mi teska chiccova (3 u 1)- ne mogu nigdje s njima bez mm, jos zivimo na 5.spratu bez lifta, pa mozes mislit kako mi je! al trebaju mi neka bis visoka, jer su mi i ova chiccova niska, sve me ledja bole jer pogrbljena guram user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 339
19.3.2010 11:06:18   
iv@ncica
evo  ti  dimenzije i  ostalo :

Dečija letnja kolica "Omnia"

Chipolino dečija kolica Omnia
Izuzetno laka konstrukcija i inovativni dizajn
Aliminijumski ram
Оpremljena sa 4 točka, i amortizerima za izuzetno udobnu vožnju
Prednji pojedinačni rotirajuci točkovi - 6”
Fiksne pojedinačne ručice
Široko i komforno sedište
Mnogo položaja naslona, najhorizontalniji polozaj do 165°
Široka tenda sa prozorčicem i džepom
Specijalni sistem kočnica
Taster za brzo sklapanje kolica
Prostrana korpa za prtljag
Mnogo funkcionalna u sklopljenom položaju
Кolica su predvidjena za decu uzrasta iznad 6 mes.
sklopljena: a = 40 сm | b = 40 сm | c = 80 сm
rasklopljena: a = 59 сm | b = 84 сm| c = 106 сm

Težina: 6.50 kg.

Proizvodjač: Chipolino

http://www.takolako.rs/user/decija-kolica-chipolino/decija-letnja-kolica-omnia/44_1066_10064_1_4_0/item.jsp

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 340
19.3.2010 11:12:45   
škorpija
super su ova kolica, hoću i jaaaaaa

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 341
19.3.2010 11:27:28   
iv@ncica
evo  sam  gore  stavila  link..pa  mislim da  se  moze  naruciti..a  stavrno  su  fina  ;)))..a s ad  koliko  ce trajat hahahha..ma  ko  ga  sisa nek  izdrze  ovo ljeto ;)

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 342
19.3.2010 20:42:43   
Anoniman
Cure iz MO,kakva je situacija sa chiccom dolje kod vas, ovdje nikad stici kisobran kolica,je li ih ima kod vasuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 343
19.3.2010 21:11:44   
noaa

IZVORNA PORUKA: sahara

Cure iz MO,kakva je situacija sa chiccom dolje kod vas, ovdje nikad stici kisobran kolica,je li ih ima kod vasuser posted image

moze se provjeriti,ja ih nisam gledalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 344
19.3.2010 21:41:01   
Anoniman
Hvala, ako ti bude usput pogledajuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 345
19.3.2010 22:34:03   
reallove
IZVORNA PORUKA: leona81

@reallove...koliko polozaja imaju, tj moze li bebica od 4 mj u njih?

mogu se staviti u polu-lezeci polozaj,ja sam Emin stavljala sa 4 mjeseca,mi smo prezadovoljni,nisu teska,lako se sklapaju,ubacis u auto bez problema,lako upravljati...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 346
20.3.2010 9:20:45   
coki
Ja sam juče kupila user posted image   kišobran kolica "chipolino", model Erica. Plave su boje, preslatka. Kupila sam ih na Mojmilu, u Amko comercu. Cijena im je 108 maraka. Imaju veliki izbor raznih kolica, a puno imaju i iz asortimana chipolino. Ako nekome trebaju blizanačka kolica, ima ih tamo takođe. Postavila bih i sliku, ako mi neko objasni kako. user posted image Inače mi je sestra iz iskustva rekla da ne uzmam niti skroz lagana, jer ako je user posted image napredna, može ih prevrnuti. user posted image Ja sam se dvoumila između "brevi" light i ovih koje sam još nekada prije našla na net-u, i kada sam ih ugledala, rekla sam to su ta. Stvarno su preslatka. Čak sam mislila da skačem po Palama, po tržnim centrima Tom i Bartula, ...., ali naletih na njih. user posted image Veliki pozdrav!      http://www.takolako.rs/user/decija-kolica-chipolino/decija-letnja-kolica-erika-model-09/44_1066_16141_1_0_0/item.jsp

Evo strane na net-u, pa možda uspijete i da vidite moja kolica

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 347
20.3.2010 9:28:11   
coki
Moram napomenuti da imaju dva položaja, sjedeći i poluležeći. I da, ...,  ona novootvorena radnja kod Šentade, na Malti, ima kolica, ali su skuplja nego u drugim radnjama. Ova kolica mi je gospođa nudila da mi može poručiti, ali cijena kod njih je oko 140 KM. Sve im je nekako skuplje. Pozdrav!!!

(odgovor članu coki)
Neposredna veza do poruke: 348
20.3.2010 9:46:50   
ElmaB
Baš su slatka kolica.user posted image Ja imam blizanačka, baš te marke čipolino, ali sam ih ja naručila iz Širokog brijega!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu coki)
Neposredna veza do poruke: 349
20.3.2010 14:55:11   
Romali

IZVORNA PORUKA: sahara

Kad god odem u Ianu, malo miknem i kolica. Čini mi se da uvijek ima... Ne znam kakva je trenutno situacija, odavno nisam išla. Moja kišobran kolica su Chicco Liteway, ma super su!
Ako odem ovih dana, pogledat ću ti, naravno.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *